Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    15. Studeni 2020. 20:43

Cure kupila sam 3 🙈 dvije trakice i jedan onaj po 23.
    I dalje se držim srijede ali si mislim možda mi se u utorak i s tim poslijepodnevnim nešto vidi pa ću možda tad

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    15. Studeni 2020. 20:59

Nikitta ja sam mislila, još neki dan kad si pisala kak se instrumenti zovu po njemu, i kak je u mirovini, i to sve... Da on ima preko 70 😂😂😂😂😂

endometrioza

🍀🐞MISS🐞🍀
    15. Studeni 2020. 21:07

Chloe, moraju te to pitat hocee li vracat jedan ili dva , ne mogu to oni na svoju ruku odlucit..cak potpisujes papire za to...reci ce ti sutra sve! Sretno da sutra sve prođe lijepo i da imas 🐧🐧❤️
    Cure,jel smijem nakon transfera pit Kendural ili da stanem s tim? Siofor mi je terapija,to pijem i Prenatal, sve ostalo sam ukinila...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

darliv
    15. Studeni 2020. 21:19

Nikitta pristup doktora je stvarno melem za tvoje rane, ovako nesto je toliko divno citati da vjerujem da si donijela pravu odluku kad si izabrala njega. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Studeni 2020. 21:20

Chloe18, ti biraš koliko ih želiš vratiti i kako želiš da ti ih zalede - u parovima ili jedan po jedan. Ali ti iniciraj temu kako oni ne bi ništa podrazumijevali.

miss1502, ja sam pitala doktoricu što smijem piti. Tako da ti savjetujem da i ti pitaš svoje. Zapravo sam prestala piti sve osim folne i terapije za štitnjaču.

💔💔💔

🍀🐞MISS🐞🍀
    15. Studeni 2020. 21:42

Nikkita, nizak feritin,sad je vec vjerojatno ok jer ga uzimam mjesec dana ali ne znam da li i dalje moram /smijem 
    Doktora cu vidit tek iza bete...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Lana3
    15. Studeni 2020. 21:47

Ljutopile🐥

peyton

Cure, čitam vas s malim zaostatkom, zato ni ne pišem…

Imam jedno padobransko pitanje - koje je vaše Mišljenje i iskustva s vrkutom?

Znam da može sj***ti hormone žešće, ali ja si sad nešto vrtim film - zadnji put kad je e2 bio 500 i nešto je bilo kad sam neko vrijeme pila vrkutu (prestala sam kad sam počela piti estrofem).
    95%vjerujem da je to slučajnost, ali čitam razna pozitivna iskustva pa si razmišljam da je vratim na dnevni red. U petak imam pregled kod svoje gin pa ću je pitati za to, ali me zanima i sto vi mislile…

Pa pokušaj, mislim da je lana pisala da joj je jako pomogla dovesti hormone u red, ja sam je isto pila jedno vrijeme pa sam prestala. Nisam osjećala da mi škodi, dok je nikitta npr. napisala da joj nije baš odgovarala. Možda bi ti i bilo super da odeš do nekog provjerenog travara ako još do sada nisi bila jer to uglavnom budu skolovani ljudi, većinom i lijecnici i stvarno od njih mozes svasta naučiti o zdravlju i zdravom načinu života, a ima i dosta priča gdje su alternativni lijekovi stvarno pomogli.

Da, da, dobro pamtiš, ja sam je pila, i uz nju još stolisnik, neven i koprivu. 

🧔 33 👩 33
    1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
    2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)

AuroraB
    15. Studeni 2020. 21:49

Tri prekrasna testića danas, bravo curke🥳🤗 
    Nikitta drago mi je da si u miru sa svime, znam da si do sada čekala i da si spremna čekati još koji mjesec, ali ja ipak navijam da se operacija napravi čim prije moguće...

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    15. Studeni 2020. 21:54

Nikitta

Dada ja sam toliko loša u pogađanju brojki koliko liječnici imaju godina, tako sam rekla da Ćorić ima oko 45, a ima 53 😂😂 Kad sam doznala da je prof. u mirovini, šokirala sam se, ma mislila sam da nema više od 65, a ruka mu je mirna da bih dala da mi šiva oko, koliko mu vjerujem. Ok, sad sam ga išla googlat, ima 70 godina 🤣 Ah well, stari je zakon!
    darliv baš tako, bit će sve kako treba biti. 💗
    miss1502 uzimaš Kendural jer ti je dokazana anemija ili ovako? Svakako provjeri s doktorom, ako uzimaš prenatale, treba vidjet sadrže li željezo.

Ja sam ga isto išla guglat i baš ima hollywoodski look, nema šanse da bi ikada rekla da ima 70. Rekla bih možda max 60. Ali ja sam također u pogađanju godina ajme koma...čak ne pamtim ni imena ljudi, 🤦🏻‍♀️😂 kao ribica 😁😁

endometrioza

AuroraB
    15. Studeni 2020. 21:54

Moje iskustvo s vrkutom je da mi je poremetila cikluse, osobno ju nisam trebala piti, ali tada to nisam znala. Znači kod normalnih hormona i ciklusa, nije poželjna... Vjerujem da je kod obrnutih situacija vrlo dobra, jer očito djeluje! 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.