Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Studeni 2020. 14:50

https://ibb.co/BPP2hGP
    https://ibb.co/27Fr4By
    Evo Piky.. Da vidis da nisi jedina, no da to nikako nije bas 'normalno' a pogotovo sto su te prvi put pustili i kuci neobavljena posla... 

manemoj
    15. Studeni 2020. 14:57

Chloe18

manemoj

Kako sam ovo gore uspješno poslala 🤦
    Evo niže:
    Vi već na poklonima 😂😂😂😂😂 pa mi bi se skroz mogli družiti vidim ja 😂
    Neću sutra jer imam puno važnih sastanaka i neki projekt za završiti a ako bude negativan biti ću za ništa.. zato srijeda, jer nema posla..
    A ovo za druge trudnoće.. otkad smo u postupku i ja sam prvi put mirna što se toga tiče, mogu se veseliti svima drugima bez problema i jako sam opuštena po tom pitanju. Mislim da je to jer sad bar nešto imamo pod kontrolom, u smislu ne oslanjamo se više isključivo na srecu.. i osjeti se to na oboma.

pa daaa, da f12 bude spremno docekan, skroz smo poludili, ja se cak nisam ni ludo osjecala, meni je to kao bilo normalno, pa trudni smo, moramo nekaj i za njega uzetcisto da napomenem da me netko u vrapce ne strpa, nismo nis kupili na krajuookej, srijeda it isjedva cekam i drzim fige da bude bez straha i sa srecomnekako sam se i ja pomirila s time da ne mogu utjecat na to sve, ali u pm ako mogu svi prije ili kasnije mozemo i mizato mi trenutno nisu tolko ni bitni ni smrzlici ni nista,samo taj f12naravno da bi voljela, vise od iceg ali necu se toliko bedirati ako ih ne bude, vidim da ovo sve mogu i da nije tesko ni komplicirano i nije mi problem proc kroz sve jos jednom, samo da sad bude dobitan taj jedan i ja presretna

Biti će 😉 toliko pozitivne energije mora biti nagradjeno 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MaloTele
    15. Studeni 2020. 15:43

manemoj

Chloe18

manemoj

Evo niže:
    Neću sutra jer imam puno važnih sastanaka i neki projekt za završiti a ako bude negativan biti ću za ništa.. zato srijeda, jer nema posla..
    A ovo za druge trudnoće.. otkad smo u postupku i ja sam prvi put mirna što se toga tiče, mogu se veseliti svima drugima bez problema i jako sam opuštena po tom pitanju. Mislim da je to jer sad bar nešto imamo pod kontrolom, u smislu ne oslanjamo se više isključivo na srecu.. i osjeti se to na oboma.

pa daaa, da f12 bude spremno docekan, skroz smo poludili, ja se cak nisam ni ludo osjecala, meni je to kao bilo normalno, pa trudni smo, moramo nekaj i za njega uzetcisto da napomenem da me netko u vrapce ne strpa, nismo nis kupili na krajuookej, srijeda it isjedva cekam i drzim fige da bude bez straha i sa srecomnekako sam se i ja pomirila s time da ne mogu utjecat na to sve, ali u pm ako mogu svi prije ili kasnije mozemo i mizato mi trenutno nisu tolko ni bitni ni smrzlici ni nista,samo taj f12naravno da bi voljela, vise od iceg ali necu se toliko bedirati ako ih ne bude, vidim da ovo sve mogu i da nije tesko ni komplicirano i nije mi problem proc kroz sve jos jednom, samo da sad bude dobitan taj jedan i ja presretna

Oce oce,svi smo to zasluzili 🥰🥳

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

🍀🐞MISS🐞🍀
    15. Studeni 2020. 16:17

Chloe, daaa jucer je bio transfer ,vratili smo 2 osmostanicna bubamarca , sad cekamo betu 2 tj...test najranije planiram radit 24.11 , dala sam muzu da mi sakrije sve testove da se ne dovedem u napast prije jer nemam zivaca za sjene sjenice...tako da se nadam da cemo ustrajat u tome... Sve je proslo ok, u utorak cemo doznat sta je ostalo za smrznuti...drzim ti fige da sutra prođe sve ok i da nam se javis s lijepim vijestima...ja sam vec trudnica, malo sam te preduhitrila,ali sutra mi se pridruzujes 🥰🙏
    P.s. mene jos boli od aspiracije ,danas sam prvi dan izasla do 2 ducana nesto obavit i na kavu, dosla doma i nenormalno me sad boli ..valjda je to sve normalno i proc ce za koji dan...ali doslovno ko da munje prolaze kroz moje jajnike...bas nelagodan osjecaj...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

15. Studeni 2020. 16:27

Chloe18

manemoj

Chloe18

manemoj

Evo niže:

Oce oce,svi smo to zasluzili 🥰🥳

Hej, vidim da si i ti u iščekivanju i da su nam ciklusi blizu..tebi, manemoj i meni..oprostite ako sam jos nekog preskočila, nek se javi 😅 jesi se ti testirala? Sorry ako si već pisala to možda.

15. Studeni 2020. 16:31

miss1502

Chloe, daaa jucer je bio transfer ,vratili smo 2 osmostanicna bubamarca , sad cekamo betu 2 tj…test najranije planiram radit 24.11 , dala sam muzu da mi sakrije sve testove da se ne dovedem u napast prije jer nemam zivaca za sjene sjenice…tako da se nadam da cemo ustrajat u tome… Sve je proslo ok, u utorak cemo doznat sta je ostalo za smrznuti…drzim ti fige da sutra prođe sve ok i da nam se javis s lijepim vijestima…ja sam vec trudnica, malo sam te preduhitrila,ali sutra mi se pridruzujes 🥰🙏
    P.s. mene jos boli od aspiracije ,danas sam prvi dan izasla do 2 ducana nesto obavit i na kavu, dosla doma i nenormalno me sad boli ..valjda je to sve normalno i proc ce za koji dan…ali doslovno ko da munje prolaze kroz moje jajnike…bas nelagodan osjecaj…

Bravo miss1502, sad samo opušteno, pri tome mislim mozak na pašu koliko god možeš, držim fige za bebicu 😇🥰. Ovo ti je dobro za sakrivanje testova 🤣. To što pišeš kao munje je svima nama isto bilo, meni sad prolaze munje od transfera..

Marinela87
    15. Studeni 2020. 16:36

ej cure, i ja sam u iščekivanju, betu bi trebala radit 20.11 (krivo sam izračunala u potpisu da su mi 2 tjedna na 17.11) ali napravit ću je 19.11 u četvrtak tako da se odmah u petak mogu narucit za dalje, a ne da čekam do ponedjeljka. Stalno osluškujem u potrazi za simptomima, al nis posebno! Danas me samo neko vrijeme bolio trbuh slično ko da cu dobit m. Testu se odupirem jer se bojim razočaranja, al danas me bas puca nestrpljenje, sve mi dođe da odem u arenu u muller i sutra napravim!!ufff!! Lijepo je dok traje ova nada!
    Curama koje imaju crtice superrr i nadam se da ce vam sve proc školski!!! I da ste započele pozitivan predbozicni niz 😍

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

15. Studeni 2020. 16:44

Marinela87

ej cure, i ja sam u iščekivanju, betu bi trebala radit 20.11 (krivo sam izračunala u potpisu da su mi 2 tjedna na 17.11) ali napravit ću je 19.11 u četvrtak tako da se odmah u petak mogu narucit za dalje, a ne da čekam do ponedjeljka. Stalno osluškujem u potrazi za simptomima, al nis posebno! Danas me samo neko vrijeme bolio trbuh slično ko da cu dobit m. Testu se odupirem jer se bojim razočaranja, al danas me bas puca nestrpljenje, sve mi dođe da odem u arenu u muller i sutra napravim!!ufff!! Lijepo je dok traje ova nada!
    Curama koje imaju crtice superrr i nadam se da ce vam sve proc školski!!! I da ste započele pozitivan predbozicni niz 😍

Također i tebi želimo debelu crtu uskoro 🥰. Aha znači i ti 20.11 kao trebaš na betu? Tu smo si nas par cura onda..ajmee baš si dobro rekla, predbožićni niz 🥳

Marinela87
    15. Studeni 2020. 16:50

Da, da, rekli mi 2 tjedna nakon transfera a ja od ludila iz računala da je to 17.11😂 ići ću 19.11 pa da odmah sve dogovorim u petak, nema veze 1 dan više manje! Joj, bas je super kad imaš s kim podijelit ovo sve

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

15. Studeni 2020. 17:04

Marinela87

Da, da, rekli mi 2 tjedna nakon transfera a ja od ludila iz računala da je to 17.11😂 ići ću 19.11 pa da odmah sve dogovorim u petak, nema veze 1 dan više manje! Joj, bas je super kad imaš s kim podijelit ovo sve

Daaaaa...lakše je kad imaš skim podijeliti naravno, meni je ova grupa baš spas, svi su stvarno podrška i svi se veselimo jedni drugima 🥰😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.