Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaloTele
    15. Studeni 2020. 13:25

manemoj

Chloe18

Nema me 2 dana a ono,pola foruma trudno 😍😍😂 curke s pozitivnim testicima cestitaaaaamm,pokrenule ste odlican niz za iduci tjedan 🥰🥰🥰 drzim fige da tamne i da bete budu odlicne 🤗 vidim ceka nas totalno uzbudljiv tjedan 🥳
    Manemoj jesi ti bolje, zadnje sta sam bila je bila nek deprica, a nemam trenutno vremena citat sve, ne bi ni stigla cijeli dan kolko ste se raspisale sve 😜
    Miss pratiljo moja,kako je prosao transfer, jesmo trudni vec? 🤞🤞☺️ Vj si napisala ali ne mogu nac sad, zastekao mi mob od tolikog vrtenja stranica 😊
    Ja uzela 2 dana za sebe, da se odmorim i pripremim za sutra,strasno sam lose spavala cijeli vikend,samo razmišljam o tom transferu,sto ako dodem pa nije nijedna prezivjela itd.. preko dana sam super pozitivna i cak mogu zaspati navecer ali se probudim u neko ludo doba i samo o tome razmisljam,luda zena 🤣

Ma sve će proći savršeno sutra. Kad si naručena?
    Podsvijest nam divlja.. ja isto loše spavam, sinoć sanjala da sam dobila mengu.. 🙈
    Biti će to sve super. Jedva čekam tvoje vijesti sutra 🥰

Ma kakva menga,sta si imala si imala narednih godinu dana ☺️🤞 u 9 moram doc, stvarno ne razm puno preko dana o tome, trudim se zaokupit s necim jer svakako nemrem utjecat na rezultat osim da se iznerviram i dobro mi ide i onda se probudim tipa u 2 i nema nijedne moje stanice,spermici su pocrkavali its itd svasta nesto 🤣🤣 maah,bit ce kak treba bit 😊 nego jesi ti piskila test,zasto nisi i kad ces?🤣

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

manemoj
    15. Studeni 2020. 13:30

Chloe18

manemoj

Chloe18

Nema me 2 dana a ono,pola foruma trudno 😍😍😂 curke s pozitivnim testicima cestitaaaaamm,pokrenule ste odlican niz za iduci tjedan 🥰🥰🥰 drzim fige da tamne i da bete budu odlicne 🤗 vidim ceka nas totalno uzbudljiv tjedan 🥳
    Manemoj jesi ti bolje, zadnje sta sam bila je bila nek deprica, a nemam trenutno vremena citat sve, ne bi ni stigla cijeli dan kolko ste se raspisale sve 😜
    Miss pratiljo moja,kako je prosao transfer, jesmo trudni vec? 🤞🤞☺️ Vj si napisala ali ne mogu nac sad, zastekao mi mob od tolikog vrtenja stranica 😊
    Ja uzela 2 dana za sebe, da se odmorim i pripremim za sutra,strasno sam lose spavala cijeli vikend,samo razmišljam o tom transferu,sto ako dodem pa nije nijedna prezivjela itd.. preko dana sam super pozitivna i cak mogu zaspati navecer ali se probudim u neko ludo doba i samo o tome razmisljam,luda zena 🤣

Podsvijest nam divlja.. ja isto loše spavam, sinoć sanjala da sam dobila mengu.. 🙈

Ma kakva menga,sta si imala si imala narednih godinu dana ☺️🤞 u 9 moram doc, stvarno ne razm puno preko dana o tome, trudim se zaokupit s necim jer svakako nemrem utjecat na rezultat osim da se iznerviram i dobro mi ide i onda se probudim tipa u 2 i nema nijedne moje stanice,spermici su pocrkavali its itd svasta nesto 🤣🤣 maah,bit ce kak treba bit 😊 nego jesi ti piskila test,zasto nisi i kad ces?🤣

Nemam test doma jer sam se dogovorila s mužem da ćemo čekati 🙄
    A da ga imam doma jutros me nitko ne bi zadržao da piskim. Iskreno jako se bojim 🙈
    Znači sutra u 9 ćeš znati kakvo je stanje? Koliko ih se ono oplodilo?

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MaloTele
    15. Studeni 2020. 13:50

manemoj

Chloe18

manemoj

Chloe18

Nemam test doma jer sam se dogovorila s mužem da ćemo čekati 🙄
    A da ga imam doma jutros me nitko ne bi zadržao da piskim. Iskreno jako se bojim 🙈
    Znači sutra u 9 ćeš znati kakvo je stanje? Koliko ih se ono oplodilo?

Dodi do mene,imam ti ja 1 🤣🤣🤣 a kad ga mislis radit, uskoro? Kad uopce trebas betu vadit? A znamnda se bojis,to je normalno skroz,nije utjeha neka al doc ce dan kad ces se morat suocit sa strahom,i ja si uvijek kazem cekaj pa nemrem cekat 🤣 aha, sutra, 5 ih je oplođeno, barem je tako bilo u cetvrtak, nadam se da ce barem jedna docekati sutra ☺️ moj F12 mora prezivjet, nekako vjerujem u njega 😍(folikul12mm na prvoj folikulometriji,zato sam ga prozvala F12 i sve nade polazem u njega ) VIdis da sam luda 🤦🙊😂

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    15. Studeni 2020. 13:51

Manemoj ovo ti je prvi pokusaj?

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

manemoj
    15. Studeni 2020. 13:55

Chloe18

Aha, mislim da zato i je takav strah.. da znaš da bi skoro došla po taj test 😂
    Betu bi trebala 20.11 raditi a test sam kao odlučila da ću u srijedu. 
    5 oplodjenih je super, ma to se moralo i više od jednog održati. I ja držim fige za F12 🥰 ali i za smrzlice. A ovo luda, muž mi govori ludo a moje 😂 šta ćeš 😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    15. Studeni 2020. 14:05

LucyLou

Dada31, ne upadas draga, tu smo da razmijenimo iskustva.😉Prije svega, hvala ti puno na lijepim zeljama. I ja tebi zelim da sto prije dodjes do svog cilja i da ovaj Bozic zbilja ugledas dvije roze crtice!😘
    Da, kod nas sve na papiru izgleda dosta dobro i sami doktori su od pocetka bili optimisticni da cemo ubrzo ostvariti trudnocu, ali u praksi je to ipak mrrrrviiiucu drugacije…iza nas je jedna inseminacija, 1 ET i 4 FET, sveukupno 8 blastica…radili smo i histeroskopiju i scratching endometrija, a jedini pomak koji smo imali do sada je 1 biokemijska… Doktori ne preporucuju nista dodatno od pretraga, vele da i dalje misle da cemo zatrudniti i da je to samo stvar vremena.🙄Ja iskreno nemam zivaca nastaviti raditi jedno te isto bez pomaka pa sada istrazujem koje dodatne pretrage mogu napraviti…jer pikati se i ici na preglede svako malo mogu u nedogled, ali psihiciki mi s vremenom postaje sve teze i…pa sad istrazujem jer se jedino tako osjecam da barem nesto poduzimam i da ne stojim samo pred zidom…
    Nikitta, hvala ti puno na informaciji, znaci, sve moze, samo ako platim!🥴😊

Hvala ti LucyLou, i j se iskreno nadam da će sve biti u redu. Nekada se pitam zašto je to tako, kad čovjek ima dijagnozu, pa se ne udara u glavu i ubija samu sebe pitanjima zašto. Npr ja imam Endometriozu, to može biti razlog iako su mi nalazi super, ali eto nisam nikada uspjela ostvariti prirodnu trudnoću, muž teratozoospermiu i to također može biti razlog, pa za neuspjeh mogu kriviti naše dijagnoze... Ali eto kod tebe, (koja nisi jedina), ima tu dosta cura koje eto isto tako neznaju razlog a nalazi savršeni...jednostavno se pitam kako i zašto, i što ja uopće mogu očekivati onda. Nisu tu ni godine mjerilo....nego eto tko zna 🙄
    Rastužuju me takve priče zbilja. Nadam se da će doći i naš dan ❤️🙏

endometrioza

MaloTele
    15. Studeni 2020. 14:22

manemoj

Chloe18

Aha, mislim da zato i je takav strah.. da znaš da bi skoro došla po taj test 😂
    Betu bi trebala 20.11 raditi a test sam kao odlučila da ću u srijedu.
    5 oplodjenih je super, ma to se moralo i više od jednog održati. I ja držim fige za F12 🥰 ali i za smrzlice. A ovo luda, muž mi govori ludo a moje 😂 šta ćeš 😂

samo ti dođi ako se predomislis, ja ti ga drage volje dam  da bar jedan iz moje kolekcije bude pozitivan :D mislis da ces uspjet izdrzat do srijede, ja mislim da bi vec sutra ujutro odma radila  i mislim da bi ti strah bio jednak bio to prvi put ili treci, nekako se uvijek nadas, ja se jos uvijek nadam da cemo i prirodnim putem, pa svejedno pokusavamo bez obzira na sve :D mi kad smo krenuli u ovo nekako smo si poslozili u glavi da nam inseminacija nece uspjet, ali da cim krenemo na nesto zesce da ce nam odma prvi pokusaj bit uspjesan  znam da ima i slucajeva di je inseminacija bila uspjesna ali ja to nekako gledam ovako, mi nismo rođeni pod sretnom zvijezdom i za sve smo se dosad trebali full potruditi, pa nekako ne vjerujem da ce mi jedna inseminacija uspjet od prve, ali zato bi sve drugo trebalo odma i toga se nekako i drzim  jucer sam saznala za 3trudnoce odpoznanica, svakoj je to vec drugo ili trece dijete, jedna je cak rekla da joj je zao kaj je ostala trudna sad, kao ne odgovara joj bas, i mislim da se po prvi put nisam zapitala kako ona moze a ja ne, bas zato kaj vjerujem da se moj f12 tamo negdje bori i drzi i odlucila sam se fokusirat na to, a ne na zasto ja ne mogu.. a sta se tice ludosti, isli neki dan u pepco mm i ja, i stanemo ispred onih bozicnih djecjih stvari i kazem ja ocemo kupit nekaj za f12 i kaze on mozemo  stali, pogledali se i poceli se smijat, jedino sta nas je sprijecilo da kupimo nesto za nas f12 je to kaj se nece rodit oko Bozića pa kao nema smisla da mu to kupimo, pa ti reci da smo normalni 

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

manemoj
    15. Studeni 2020. 14:35

samo ti dođi ako se predomislis, ja ti ga drage volje damda bar jedan iz moje kolekcije bude pozitivan :D mislis da ces uspjet izdrzat do srijede, ja mislim da bi vec sutra ujutro odma radilai mislim da bi ti strah bio jednak bio to prvi put ili treci, nekako se uvijek nadas, ja se jos uvijek nadam da cemo i prirodnim putem, pa svejedno pokusavamo bez obzira na sve :D mi kad smo krenuli u ovo nekako smo si poslozili u glavi da nam inseminacija nece uspjet, ali da cim krenemo na nesto zesce da ce nam odma prvi pokusaj bit uspjesanznam da ima i slucajeva di je inseminacija bila uspjesna ali ja to nekako gledam ovako, mi nismo rođeni pod sretnom zvijezdom i za sve smo se dosad trebali full potruditi, pa nekako ne vjerujem da ce mi jedna inseminacija uspjet od prve, ali zato bi sve drugo trebalo odma i toga se nekako i drzimjucer sam saznala za 3trudnoce odpoznanica, svakoj je to vec drugo ili trece dijete, jedna je cak rekla da joj je zao kaj je ostala trudna sad, kao ne odgovara joj bas, i mislim da se po prvi put nisam zapitala kako ona moze a ja ne, bas zato kaj vjerujem da se moj f12 tamo negdje bori i drzi i odlucila sam se fokusirat na to, a ne na zasto ja ne mogu.. a sta se tice ludosti, isli neki dan u pepco mm i ja, i stanemo ispred onih bozicnih djecjih stvari i kazem ja ocemo kupit nekaj za f12 i kaze on mozemostali, pogledali se i poceli se smijat, jedino sta nas je sprijecilo da kupimo nesto za nas f12 je to kaj se nece rodit oko Bozića pa kao nema smisla da mu to kupimo, pa ti reci da smo normalni
    Vi već na poklonima 😂😂😂😂😂 pa mi bi se skroz mogli družiti vidim ja 😂
    Neću sutra jer imam puno važnih sastanaka i neki projekt za završiti a ako bude negativan biti ću za ništa.. zato srijeda, jer nema posla..
    A ovo za druge trudnoće.. otkad smo u postupku i ja sam prvi put mirna što se toga tiče, mogu se veseliti svima drugima bez problema i jako sam opuštena po tom pitanju. Mislim da je to jer sad bar nešto imamo pod kontrolom, u smislu ne oslanjamo se više isključivo na srecu.. i osjeti se to na oboma.

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

manemoj
    15. Studeni 2020. 14:36

Kako sam ovo gore uspješno poslala 🤦
    Evo niže: 
    Neću sutra jer imam puno važnih sastanaka i neki projekt za završiti a ako bude negativan biti ću za ništa.. zato srijeda, jer nema posla..
    A ovo za druge trudnoće.. otkad smo u postupku i ja sam prvi put mirna što se toga tiče, mogu se veseliti svima drugima bez problema i jako sam opuštena po tom pitanju. Mislim da je to jer sad bar nešto imamo pod kontrolom, u smislu ne oslanjamo se više isključivo na srecu.. i osjeti se to na oboma.

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

MaloTele
    15. Studeni 2020. 14:47

manemoj

Kako sam ovo gore uspješno poslala 🤦
    Evo niže:

pa daaa, da f12 bude spremno docekan, skroz smo poludili, ja se cak nisam ni ludo osjecala, meni je to kao bilo normalno, pa trudni smo, moramo nekaj i za njega uzet cisto da napomenem da me netko u vrapce ne strpa, nismo nis kupili na kraju  ookej, srijeda it is  jedva cekam i drzim fige da bude bez straha i sa srecom  nekako sam se i ja pomirila s time da ne mogu utjecat na to sve, ali u pm ako mogu svi prije ili kasnije mozemo i mi zato mi trenutno nisu tolko ni bitni ni smrzlici ni nista,samo taj f12  naravno da bi voljela, vise od iceg ali necu se toliko bedirati ako ih ne bude, vidim da ovo sve mogu i da nije tesko ni komplicirano i nije mi problem proc kroz sve jos jednom, samo da sad bude dobitan taj jedan i ja presretna 

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.