IVF Šimunić je uvela embrioglue u ponudu... cure, kakva su vam iskustva s time?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Dada ja sam toliko loša u pogađanju brojki koliko liječnici imaju godina, tako sam rekla da Ćorić ima oko 45, a ima 53 😂😂 Kad sam doznala da je prof. u mirovini, šokirala sam se, ma mislila sam da nema više od 65, a ruka mu je mirna da bih dala da mi šiva oko, koliko mu vjerujem. Ok, sad sam ga išla googlat, ima 70 godina 🤣 Ah well, stari je zakon!
darliv baš tako, bit će sve kako treba biti. 💗
miss1502 uzimaš Kendural jer ti je dokazana anemija ili ovako? Svakako provjeri s doktorom, ako uzimaš prenatale, treba vidjet sadrže li željezo.
Ja sam ga isto išla guglat i baš ima hollywoodski look, nema šanse da bi ikada rekla da ima 70. Rekla bih možda max 60. Ali ja sam također u pogađanju godina ajme koma…čak ne pamtim ni imena ljudi, 🤦🏻♀️😂 kao ribica 😁😁
Ja kod upoznavanja novih ljudi obicno zapamtim samo svoje ime 🙄🤷♀️😂😂
Pozdrav cure,
Ja prijavljujem svoj 4.IVF postupak, danas prva pikica. 🙏
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Dada ja sam toliko loša u pogađanju brojki koliko liječnici imaju godina, tako sam rekla da Ćorić ima oko 45, a ima 53 😂😂 Kad sam doznala da je prof. u mirovini, šokirala sam se, ma mislila sam da nema više od 65, a ruka mu je mirna da bih dala da mi šiva oko, koliko mu vjerujem. Ok, sad sam ga išla googlat, ima 70 godina 🤣 Ah well, stari je zakon!
miss1502 uzimaš Kendural jer ti je dokazana anemija ili ovako? Svakako provjeri s doktorom, ako uzimaš prenatale, treba vidjet sadrže li željezo.
Ja sam ga isto išla guglat i baš ima hollywoodski look, nema šanse da bi ikada rekla da ima 70. Rekla bih možda max 60. Ali ja sam također u pogađanju godina ajme koma…čak ne pamtim ni imena ljudi, 🤦🏻♀️😂 kao ribica 😁😁
Čula sam razna tumačenja stručnjaka na tu temu, da jako veliku postotak ljudi od prve ne zapamti ime n upoznavnju jer su fokusirani da sebe dobro predstave i kažu svoje ime 😁 mojoj seki se desilo da se upoznavala sa kolegicom na faksu, s tim da je znala kako se on zove a i ona je znala sekino ime jer su ih prozivali na predavanju ali nikada nisu komunicirale. I kad je došao trenutak sa su se našle skupa u društvu i da si pruže ruku (eh tada se to smjelo 😂) seka je rekla njezino ime a ona sekino... Kaže da je to bio moment koji se prepričavao i još uvijek se prepričava jer su svi plakali od smijeha... hahahhaha, zamisli 😂😂😂🤦🏻♀️
Tako da je to sve ljudska psihologija.
endometrioza
IVF Šimunić je uvela embrioglue u ponudu… cure, kakva su vam iskustva s time?
Cito ga stavlja svima, meni nije pomoglo. Mislim da ako je loš embrij, nema tog ljepila koje će ga zadržat
Nikitta, divim ti se na smirenosti. Vjerujem da ćete Vas dvoje sutra donijet dobru odluku
Pozdrav cure,
Ja prijavljujem svoj 4.IVF postupak, danas prva pikica. 🙏
Sretno ❤️🙏
endometrioza
Čula sam razna tumačenja stručnjaka na tu temu, da jako veliku postotak ljudi od prve ne zapamti ime n upoznavnju jer su fokusirani da sebe dobro predstave i kažu svoje ime 😁 mojoj seki se desilo da se upoznavala sa kolegicom na faksu, s tim da je znala kako se on zove a i ona je znala sekino ime jer su ih prozivali na predavanju ali nikada nisu komunicirale. I kad je došao trenutak sa su se našle skupa u društvu i da si pruže ruku (eh tada se to smjelo 😂) seka je rekla njezino ime a ona sekino… Kaže da je to bio moment koji se prepričavao i još uvijek se prepričava jer su svi plakali od smijeha… hahahhaha, zamisli 😂😂😂🤦🏻♀️
Tako da je to sve ljudska psihologija.
Ima nesto u tome da🤷♀️😂
Zapamtim ako mi je osoba 'zanimljiva', ako ne ni ne trudim se 🤷♀️🙄...sram me bilo☺️🙉🙊..
Iako u zadnje vrijeme imam bas problem sa, pamćenjem, ponekad me strah sto li ce tek biti za 10,20 godina.. Npr moj muz pamti ali SVE a ja cista suprotnost 🙄...
Hahaha , ovo za seku je presmiješno 😂😂😂
Cure sa pozitivnim testovima čestitam!!! Da sve dalje školski napreduje...
Nikitta svidja mi je jako tvoj stav, kao i stav liječnika. Navikla sam se već na ove zapadne liječnike i znam da ih je većina dobra u komunikaciji pa se nekad šokiram kad moram kod nas u Hr ići liječniku (čast izuzetcima).
Nažalost je kod nas još uvijek jako puno “ne budi jadan nego budi muškarac” gospodja i sličnih. Želim ti svu sreću kakav god slijed bio.
Čekalice bete i sve ostale cure sretno 🤞🙏🍀🍀🍀🍀
IVF Šimunić je uvela embrioglue u ponudu… cure, kakva su vam iskustva s time?
Cito ga stavlja svima, meni nije pomoglo. Mislim da ako je loš embrij, nema tog ljepila koje će ga zadržatNikitta, divim ti se na smirenosti. Vjerujem da ćete Vas dvoje sutra donijet dobru odluku
Ja sam si uvijek za to ljepilo mislila i mislim da mi boljee ni ne ljepe embrij koji ne valja🙊🙄.
Cula sam kao da to i na vv svima stavljaju, iskreno nemam pojma da li je tvrdnja tocna, ako je.. Ona dva bolje da mi nisu zaljepili🙊🤷♀️🙄..
Ne znam sto reci no koliko sam citala iskustva nista posebno niti je ista dokazano da pomaze, mami novac bi prije rekla🤢, sto bi se reklo nit mi smrdi nit mirisi☺️🙃..
Chloe18 one ti mene nisu ni pitale za misljenje😂 nego je rekla dr, vratit ćemo obje (jedino te 2 od 6 su se i oplodile), ja kazem kao zašto, a sta ako budu blizanci (ono, očekujem, bar ćemo prokomentirat) a kažu ona i embriologica, neće bit blizanci, jedan je slabiji, šaljemo ga samo kao pomoć drugom. To ne kuzim koja je fora, al po običaju, nisam stigla pitat😂
Tako da eto.. Valjda da su oba zametka bila dobra bi me pitali, ali s obzirom da na jedan ne računaju, onda je bilo ovako..
Nisam još radila test, bojim se razocarat!!! Al mislim da cu sutra kupit, pa se u utorak odvazit
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Sortiraj odgovore
Najstariji