Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Studeni 2020. 17:13

Chloe18, super mi je tvoj f12.  Ne znam zašto je ludo to što mu želite kupiti poklon za Božić, pa kakva bi ti majka bila da svoj maleckom ne kupiš poklon? 
    Ja ću biti bahata i držat ću fige ne samo za malog f12, nego i za još par smrzlića 

Marinela87, da, nema veze dan prije, dan poslije. Dapače, meni su čak rekli da se testiram 14 dana od aspiracije, ne od transfera i sve je bilo ok - sitno manja beta, ali svejedno debelo pozitivna. Bitno je samo da se dupla.

Nikitta, jako mi se sviđa pristup prof Keksteina. Stvarno se vidi da mu je stalo do tebe kao osobe, a ne do tvog novčanika. Znam da ćeš ti znati donijeti odluku koja je najbolja za tebe. Ja nisam uzima Visanne, ali kad sam uzimala pilule, samo sam pazila da izaberem sat koji je meni najgodniji, kako bih mogla ubuduće u isto vrijeme uzimati.

💔💔💔

manemoj
    15. Studeni 2020. 17:22

Marinela87

ej cure, i ja sam u iščekivanju, betu bi trebala radit 20.11 (krivo sam izračunala u potpisu da su mi 2 tjedna na 17.11) ali napravit ću je 19.11 u četvrtak tako da se odmah u petak mogu narucit za dalje, a ne da čekam do ponedjeljka. Stalno osluškujem u potrazi za simptomima, al nis posebno! Danas me samo neko vrijeme bolio trbuh slično ko da cu dobit m. Testu se odupirem jer se bojim razočaranja, al danas me bas puca nestrpljenje, sve mi dođe da odem u arenu u muller i sutra napravim!!ufff!! Lijepo je dok traje ova nada!
    Curama koje imaju crtice superrr i nadam se da ce vam sve proc školski!!! I da ste započele pozitivan predbozicni niz 😍

Ja se upravo vozim prema Areni, kao nešto mi treba a zapravo muller i test 🙈😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

15. Studeni 2020. 17:24

manemoj

Marinela87

ej cure, i ja sam u iščekivanju, betu bi trebala radit 20.11 (krivo sam izračunala u potpisu da su mi 2 tjedna na 17.11) ali napravit ću je 19.11 u četvrtak tako da se odmah u petak mogu narucit za dalje, a ne da čekam do ponedjeljka. Stalno osluškujem u potrazi za simptomima, al nis posebno! Danas me samo neko vrijeme bolio trbuh slično ko da cu dobit m. Testu se odupirem jer se bojim razočaranja, al danas me bas puca nestrpljenje, sve mi dođe da odem u arenu u muller i sutra napravim!!ufff!! Lijepo je dok traje ova nada!
    Curama koje imaju crtice superrr i nadam se da ce vam sve proc školski!!! I da ste započele pozitivan predbozicni niz 😍

Ja se upravo vozim prema Areni, kao nešto mi treba a zapravo muller i test 🙈😂😂

Aaaaaaa ajdeee, ideš ipak znači, uzmi i onaj 23kn jedan, nemoj samo sve samo trakiceeee, sretnoooo 🙈

manemoj
    15. Studeni 2020. 17:31

Nikitta

Cure, javio mi se prof. Keckstein. Kaže da je situacija u Austriji ekstremno napeta i nije jasno kako će u budućnosti biti s bolnicama. Ništa se ne mijenja za sada za privatne bolnice, ali lockdown počinje u utorak i sve se više planiranih operacija odgađa da bi bilo mjesta za pacijente na intenzivnoj njezi. Tako da on smatra da nije prepručljivo sada planirati zahvat. Također je trenutno prilično neodlučan i jer ne zna kako će se Vlada Austrije ponašati. U principu moj datum za kraj studenog i dalje stoji, ali veli da bih trebala razmisliti želim li operaciju u ovako nesigurnim i neizvjesnim okolnostima. Napisao mi je da vjeruje da planiranje operacije za sami početak iduće godine uključuje manje nepoznatih rizika (cjepivo?), jer su sad regulacije jako stroge i vrhunac je drugog vala epidemije. Također, moramo misliti o danima nakon operacije, stoga predlaže Facetime sutra popodne da se porazgovaramo o svemu i napisao mi je da odmah danas krenem s Visanne. Žao mu je što je Covid-19 uzrokovao nesigurnost oko planiranog zahvata, ali želi da dobijem najbolji mogući tretman bez preuzimanja ikakvih dodatnih rizika. Eto, to je to za sada od novosti. Ja sam mirna potpuno, jer sam znala da će se operacija morati odgoditi, isti tren sam danas popila prvu pilulu Visanne, bilo je 16h. Kako vi uzimate pilule, u koliko sati? Ja sam mislila svaki dan u 12h? Ili je 16h okej?

Jako mi se svidja njegov pristup. Mislim realno mogao je poslati mail u kojem bi napisao da se operacija odgadja i aj bok.. ovo mi je baš ljudski i ono što ti vjerujem treba. Najbolje sutra vidjeti s njim preko Skypea i vidjeti koji je zadnji tren kad se možete dogovoriti jel idete u to ili ne. Stvarno si zaslužila to privesti kraju.

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Lucyinthesky
    15. Studeni 2020. 17:37

Nikitta žao mi je što se možda odgađa operacija, ali taj tvoj dr mi zbilja djeluje kao "ljudina" i čak i ovako preko tvoje priče ulijeva povjerenje. Super mi je što ćete se sutra čuti i sve dogovoriti 🤞
    manemoj sretno s testom i držim fige da bude pozitivan 🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Studeni 2020. 17:48

manemoj 
    Ajde nemoj kupiti samo jedan.
    Btw i mom mužu je bilo glupo da piškim testove prije, iako me podržao da napravim onako kako je meni draže. Njemu to nije jasno, ideš na betu i gotovo, u čemu je velika stvar?
    Ah, muškarci. 

💔💔💔

Marinela87
    15. Studeni 2020. 17:56

Manemoj😂😂😂😂 mene muž odbio vozit u arenu, kao ne kuzi u čemu je stvar danas ili sutra kupit 😂
    A tlaka mi je ic sama po ovoj mrakači.. nevjerojatno koliko ne razumijevanja 😂

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

🍀🐞MISS🐞🍀
    15. Studeni 2020. 18:00

Nikita stvarno predivan pristup od doktora, najbolje da se cujete pa ces vidjeti...🥰❤️
    Manemoj tako je i moj isto zadnji put, nije mu bilo jasno dan-dva gori doli sve isto za test..hahhax blago njihovim glavama ...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    15. Studeni 2020. 18:06

Nikitta 
    Što se tiče pilula, pošto ja uzimam 2, to bude u 7 ujutro i u 7 navečer. Da je situacija s jednom, uzimala bih u 7 ujutro jer taman idem na posao u pola 8 i to mi je super 😊 ali mislim da to nema veze, kada si odrediš tada piješ 🥰

Što se tiče doktora, znam da si očekivala ovakav odgovor i da si u suštini znala da će tako reći ali da si se ipak nadala da se operacija održi. Tebi je to i dalje opcija....Sjedni s mužem, porazgovarajte, nađite si najbolje riješenje, sagledajte sve opcije.. Ako si psihički spremna čekati još 2 mj...(možda se i doktor malo boji radi svojih godina u vrhuncu epidemije uopće raditi.) .. Pričekaj ako misliš da možeš , nadam se da će doktor ostati dobrog zdravlja, također i vi, te da će to biti vaša zajednička odluka. Pitaj ga sutra iskreno, neka ti da savjet dali da čekaš. I ti mu iskreno priznaj koliko ti je dosta svega i on će također, vjerujem razumjeti... Ja ti želim sve najljepše bez obzira kako bilo. Vjerojatno JA kakva sam kao osoba, srljam u nepoznato, išla bi pod svaku cijenu, ali ti si toliko toga prošla, ti si ta koja se zna nositi stvarno sa svačim i vjerujem da ćeš donijeti odluku koja će biti najispravnija za tebe 🙏❤️

endometrioza

• LucyLou
    15. Studeni 2020. 19:09

Dada31, hoce, doci ce, ovo je jednostavno nas put, malo tezi i duzi ali to mora tako biti. Ja sam se s tim pomirila i tako mi je puno lakse jer iz svoje koze ne mogu. A svi mi imamo svoj kriz, bitno je samo da ga znamo nositi. 😉Kao sto i sama vidis, ovdje smo sve lavice i ja cvrsto vjerujem da cemo na kraje biti sve nagradjene i da cemo docekati nasih 5 minuta 🙏🏻❤️

Nikitta, znam da si s ovakvim ishodom racunala i drago mi je cuti da si smirena. Doktorov pristup mi se jako svidja i vjerujem da sve sto govori je za tvoje dobro. Ova korona je sve okrenula naopacke ali ja vjerujem da ce se uskoro i to rijestiti i da cemo koliko toliko moci nastaviti s nasim zivotima 😊❤️

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.