LucyLou, rekla bih da se neće ponoviti, ali lagala bih.Spavala kao beba, a onda polako doručkovala i ljenčarila. Baaš mi je odgovaralo.
Anitram1982, da onda pomaknem na popisu da vadiš betu 17.11?
To će biti veliki dan za puno nas
Mozes. Dogovorila sam termin vec 👍
Jesam
Za utorak imamo 5 lijepih, debelih beta
💔💔💔
MTB, neka, zasluzila si - samo ti i bebica odmarajte i pripremajte se na prvi susret 😉 jedva cekam da javis dojmove! 😊
Anitram1982, ma nema na cemu, veselim se svim vasim beticima i pregledima sljedeci tjedan! 🥰
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Cure s pozitivnim testovim cestitam!! Divno jutro!!😍
Nikitta vjerujem da nece ni drzavne ni privatne bolnice zatvarat, stvarno se nadam da ces napokon rijesiti tu operaciju i dobiti novi zivot kakav zasluzujes.🥰
Piky draga, sve su ti cure rekle, pazi na sebe jer nitko drugi nece... ovo je sad vec van svake granice se oteglo, idi rijesi to u zg iduci tjedan. Ako treba skupit novce, ne ustrucavaj se ostavit iban. 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Pa i meni je isto..rastura trbuh..leđa odozada dolje iza..sve je isto i kao da trebam procuriti svake sekunde..grudi samo mrvu bradavice osjetljive..
MTB, bude sutra ujutro zvala za uputnicu, pa onda da vadim možda utorak, pa četvrtak kako to ide već 😅. Kako si ti? Chillaš nedjelja je 🙂M
Mislim da su ti utorak i četvrtak idealni. Ja sam prije transfera tako i računala pa mi on rekao 20.
Već imaš potvrdu u obliku testa pa ima smisla. Onda ćeš u četvrtak vidjeti poduplanu betu i onda kreće čekanje do UZV. 🙈 Nikad ništa nije test za živce i strpljenje kao ovo ja mislim 😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
LucyLou baš gledam tvoj potpis... Dijagnoza tako dobra, ajde izuzev tog jednog neprohodnog jajovoda (meni su vjerojatno ona zbog endo), spermići super, a iza tebe toliko neuspjelih pokušaja ☹️
Dali znaš možda što bi moglo kočiti? Kakvi su ti ostali nalazi, imaju li razlog i objašnjenje za to? Sorry što ti upadam tako, ali baš me zainteresirao sad taj tvoj potpis. I naravno želim ti što prije uspješan postupak 🙏❤️
endometrioza
Nikitta
Informacija sa moje strane : čula sam se sa rođakom, idu u lock down, ali bolnice, trgovine sa hranom i potrepštinama osnovnim za život ostaju otvorene da se neznam što desi. Žena mu radi u privatnoj androloškoj klinici i oni rade, naravno da rade, tako da nemaš brige, ali ti zovi, što je sigurno, sigurno je 😊❤️
endometrioza
Pami čuj mene,valjda je mislio na trgovine s odjećom, obućom, a ne s hranom. 😂
Nikitta da, one će raditi! Nećeš biti gladna, bez brige 😄😉
Pročitala sam tvoju priču, a i potpis..Želim ti svu sreću na operaciji i da napokon nađeš svoj mir i sreću u novom životu bez bolova 🥰🙏
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Nema me 2 dana a ono,pola foruma trudno 😍😍😂 curke s pozitivnim testicima cestitaaaaamm,pokrenule ste odlican niz za iduci tjedan 🥰🥰🥰 drzim fige da tamne i da bete budu odlicne 🤗 vidim ceka nas totalno uzbudljiv tjedan 🥳
Manemoj jesi ti bolje, zadnje sta sam bila je bila nek deprica, a nemam trenutno vremena citat sve, ne bi ni stigla cijeli dan kolko ste se raspisale sve 😜
Miss pratiljo moja,kako je prosao transfer, jesmo trudni vec? 🤞🤞☺️ Vj si napisala ali ne mogu nac sad, zastekao mi mob od tolikog vrtenja stranica 😊
Ja uzela 2 dana za sebe, da se odmorim i pripremim za sutra,strasno sam lose spavala cijeli vikend,samo razmišljam o tom transferu,sto ako dodem pa nije nijedna prezivjela itd.. preko dana sam super pozitivna i cak mogu zaspati navecer ali se probudim u neko ludo doba i samo o tome razmisljam,luda zena 🤣
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Nema me 2 dana a ono,pola foruma trudno 😍😍😂 curke s pozitivnim testicima cestitaaaaamm,pokrenule ste odlican niz za iduci tjedan 🥰🥰🥰 drzim fige da tamne i da bete budu odlicne 🤗 vidim ceka nas totalno uzbudljiv tjedan 🥳
Manemoj jesi ti bolje, zadnje sta sam bila je bila nek deprica, a nemam trenutno vremena citat sve, ne bi ni stigla cijeli dan kolko ste se raspisale sve 😜
Miss pratiljo moja,kako je prosao transfer, jesmo trudni vec? 🤞🤞☺️ Vj si napisala ali ne mogu nac sad, zastekao mi mob od tolikog vrtenja stranica 😊
Ja uzela 2 dana za sebe, da se odmorim i pripremim za sutra,strasno sam lose spavala cijeli vikend,samo razmišljam o tom transferu,sto ako dodem pa nije nijedna prezivjela itd.. preko dana sam super pozitivna i cak mogu zaspati navecer ali se probudim u neko ludo doba i samo o tome razmisljam,luda zena 🤣
Ma sve će proći savršeno sutra. Kad si naručena?
Podsvijest nam divlja.. ja isto loše spavam, sinoć sanjala da sam dobila mengu.. 🙈
Biti će to sve super. Jedva čekam tvoje vijesti sutra 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Dada31, ne upadas draga, tu smo da razmijenimo iskustva. 😉 Prije svega, hvala ti puno na lijepim zeljama. I ja tebi zelim da sto prije dodjes do svog cilja i da ovaj Bozic zbilja ugledas dvije roze crtice! 😘
Da, kod nas sve na papiru izgleda dosta dobro i sami doktori su od pocetka bili optimisticni da cemo ubrzo ostvariti trudnocu, ali u praksi je to ipak mrrrrviiiucu drugacije...iza nas je jedna inseminacija, 1 ET i 4 FET, sveukupno 8 blastica...radili smo i histeroskopiju i scratching endometrija, a jedini pomak koji smo imali do sada je 1 biokemijska... Doktori ne preporucuju nista dodatno od pretraga, vele da i dalje misle da cemo zatrudniti i da je to samo stvar vremena.🙄 Ja iskreno nemam zivaca nastaviti raditi jedno te isto bez pomaka pa sada istrazujem koje dodatne pretrage mogu napraviti...jer pikati se i ici na preglede svako malo mogu u nedogled, ali psihiciki mi s vremenom postaje sve teze i...pa sad istrazujem jer se jedino tako osjecam da barem nesto poduzimam i da ne stojim samo pred zidom...
Nikitta, hvala ti puno na informaciji, znaci, sve moze, samo ako platim! 🥴😊
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Sortiraj odgovore
Najstariji