Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Studeni 2020. 11:15

Trudnice

Lana3 - 6tt
    Nirvana2020 - 5tt 20.11 UZV
    ruby22 - 7tt imamo dvojke
    Olivera - 8tt
    *.Women_name.* - 8tt 30.11 UZV
    Ruska1986 - 17tt, 5.11. UZV
    Samara - 10tt, 11.12 UZV
    willy
    Tuma - 11tt
    Simba 1989 - 10tt imamo jednojajčane trojke
    more2309 - 8tt imamo dvojke
    BAJO1 - 22tt, mala Marija
    MakiST - 24tt it's a boy!!!
    flower93 - 26tt curica i dečko

MPO majka
    Nadalica, blizanci

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Studeni 2020. 11:17

Dobro jutro, žene!!! Nedjelja je!
    Naspavala se kao beba, a sad uz šalicu čaja čitam 200 postova koje ste marljivo natipkale jutros.

Nadalica  Kako tvoji malecki? 

ruska1986, zar nije da soda iz biobio ne sadrži aluminij? Inače, ne znam baš pomoći za žgaravicu, meni je uvijek pomagao čaj od mente i kruta hrana (dvopeci & co).

Anitram1982, jupiiiii!! Imamo crticu!!! 

Teja1408, jupiiii!!! I tu je crtica!!! Krenulo je, krenulo!!! Imamo novi val trudnica 

miss1502, od transfera nadalje ja uzimam samo folnu, terapiju za štitnjaču i utriće. Strah me uzimati išta drugo dok ne odem na kontrolu kod doktorice.

LioraLiora, je li ti sad duša na mjestu? Crtica je tu!!!  Što se bete tiče, ja bih si naštimala tako da obje bete uspijem napraviti u ovom tjednu. Nema ti smisla vaditi u četvrtak, pa onda tek u ponedjeljak, umrijet ćeš. Radije vadi u utorak i četvrtak da odmah vidiš duplanje. Bit će možda mrvcu manje bete, ali ionako ti je bitno duplanje a ne iznosi.

manemoj, ja ne bih tako rano radila sa kasnijim urinom jer riskiraš lažni negativni pa se samo bezveze razočaraš. 
    I vidi se da si super kad si primijetila da me nema, a ne kao ove druge kojima je svejedno 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    15. Studeni 2020. 11:32

Anitram, Teja, Liora, čestitam od srca 💞

Daj Bože da nam se ovi nizovi nastave iz dana u dan ovako, nek čeka i mene i sve poslije mene 😁😁🤩

endometrioza

• LucyLou
    15. Studeni 2020. 11:36

Lucija007, a to sam si i mislila, da tu ne rade. Ali mozda suradjuju s nekim vani? Budem se i oko toga raspitala kod doktora pa cemo vidjeti sto vele. Mislim da ce izluditi sa mnom 😂
    Anitram1982, mislim da bi ti bilo dobro izvaditi i ponoviti u istom tjednu, s razmakon od 2 dana jer je bitno pratiti duplanje...a tebi se crtica vec lijepo vidi, tako da razmisli da odes ranije, da te ne izludi predugo cekanje! 🥰
    Teja1408, divno, onda drzimo fige za utorak 🤞🏻😊
    MTB, ja sam se odmah pitala gdje si ti i tvoj update ali ti gledam kroz prste - u drugom tromjesecju ne budem sigurno 😉😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

15. Studeni 2020. 11:43

LucyLou

Lucija007, a to sam si i mislila, da tu ne rade. Ali mozda suradjuju s nekim vani? Budem se i oko toga raspitala kod doktora pa cemo vidjeti sto vele. Mislim da ce izluditi sa mnom😂
    Anitram1982, mislim da bi ti bilo dobro izvaditi i ponoviti u istom tjednu, s razmakon od 2 dana jer je bitno pratiti duplanje…a tebi se crtica vec lijepo vidi, tako da razmisli da odes ranije, da te ne izludi predugo cekanje!🥰
    Teja1408, divno, onda drzimo fige za utorak🤞🏻😊
    MTB, ja sam se odmah pitala gdje si ti i tvoj update ali ti gledam kroz prste - u drugom tromjesecju ne budem sigurno😉😘

I mogla bi da. Odem u utorak i cetvrtak. 👍 hvala na savjetu 😉

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Studeni 2020. 11:54

LucyLou, rekla bih da se neće ponoviti, ali lagala bih.  Spavala kao beba, a onda polako doručkovala i ljenčarila. Baaš mi je odgovaralo. 

Anitram1982, da onda pomaknem na popisu da vadiš betu 17.11?  To će biti veliki dan za puno nas  

💔💔💔

15. Studeni 2020. 12:05

Pa i meni je isto..rastura trbuh..leđa odozada dolje iza..sve je isto i kao da trebam procuriti svake sekunde..grudi samo mrvu bradavice osjetljive..
    MTB, bude sutra ujutro zvala za uputnicu, pa onda da vadim možda utorak, pa četvrtak kako to ide već 😅. Kako si ti? Chillaš nedjelja je 🙂

Pami
    15. Studeni 2020. 12:06

Cure čestitam na pozitivnim testovima 😍😍 Baš prekrasan početak ove nedjelje! Samo neka nam se pozitivni niz nastavi 🤞🤞
    Ja sam odlučila ovaj put ne piškiti po testićima (naravno ako uspijem izdržati 😄), nego vaditi betu 24.11. pa ako bude pozitivna onda ću napraviti test, da bar jednom u životu vidim pozitivan 😆
    Nikitta moj svekar radi u Austriji i rekao je da koliko zna u novi lockdown idu kafići, restorani, trgovine a bolnice javne/privatne ne bi trebale koliko zna. Ali najbolje da sutra nazoveš u kliniku i provjeriš s njima pa da budeš mirna!

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

15. Studeni 2020. 12:13

NadimakMTB

LucyLou, rekla bih da se neće ponoviti, ali lagala bih. Spavala kao beba, a onda polako doručkovala i ljenčarila. Baaš mi je odgovaralo.Anitram1982, da onda pomaknem na popisu da vadiš betu 17.11? To će biti veliki dan za puno nas

Mozes. Dogovorila sam termin vec 👍

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Studeni 2020. 12:15

LioraLiora

Pa i meni je isto..rastura trbuh..leđa odozada dolje iza..sve je isto i kao da trebam procuriti svake sekunde..grudi samo mrvu bradavice osjetljive..
    MTB, bude sutra ujutro zvala za uputnicu, pa onda da vadim možda utorak, pa četvrtak kako to ide već 😅. Kako si ti? Chillaš nedjelja je 🙂

Ti menstrualni bolovi su normalni, smanjit će se kasnije pa će te biti strah što ih nema 
    Meni je danas nešto niži tlak nego inače (i inače imam nizak), tako da mi se stalno vrti kad se dignem iz sjedećeg/ležećeg položaja. Stoga se uglavnom izležavam, gledam TV i jaaaako se polako dižem kad moram.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.