NADIMAK MTB draga samo mi je rekao da je to normalno i napravio ultrazvuk i kaze sve je u redu i vadili mi betu i ona je bila odlicna za to vrijeme, i nije mi vrag dao mira i jucer opet otisla i ponovno gledao i kaze sve je u redu, da moram samo lezat i mirovat i da dodem tek 25.11 jer nije dobro svako malo gledat na ultrazvuk u ovako ranoj trudnoci.. i kao da nemam nista od toga sta dolazim kod njega svako malo da se malo smirim, ako ce se sta i dogodit nemozemo mi to sprijecit .. uglavnom to je doktor u privatnoj klinici koji mi je oplodnju i sve radio i imam povjerenja.. samo eto imam fobiju ici ma wc kad znam da svaki put kad se obrisen da cu vidjet krv, mada mi se danas cini manje i tamnija je nego jucer kao da je stara krv.. neznam sta da misli i neznam gdje sam od straha.. ako ima henatom onda bi se i vidio na ultrazvuku ?? Citam da hematom kad izade izgleda upravo ko crni ugrusak, bas kao sta je meni jucer izaslo.. tjesi me sto nemam bolove i sto nemam obilno krvarenje, ovo moje nebi dnevni ulozak ispunilo cijeli dan ☺
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
ruška, ja nemam na popisu kad je tebi beta?
17.11.bih trebala,ali razmišljam prije napraviti test jer mi se neda stalno ići po negativne bete
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Mtb hvala ti jos jednom na veliko pozitivi i podrsci koju pruzas ovdje svima nama ..da te nema trebalo bi te izmislit…
Olivera blago ti se ,mora da je nopisiv osjecas, cestitam ❤️👏
Liora i ja nesto vidim, obavezno sutra ponovi..jesi vracala trodnevne ili petodnevne?
Di nam je ruska, jesam samo ja primjetila da se nije oglasavala danima??
Tu sam, tu sam… Pratim ja sve i zeljno iscekujem testove! Pozitivne, naravno! 🤗🤗 Samo prolazim kroz sve one cari trudnoce… Ne prestaje sve sa mucninama(kako svi kazu) onda krece zgaravica zbog koje ne spavam vec tri dana! 🙆♀️🙆♀️ Osobno, meni gora od mucnina jer drzi cijeli dan i noc! Ne zalim se ali jednostavno nisi za nista… Liora, bas sam skicala tvoj test! I vidi se nestoooo 🤗🤗🤗 Veselim se svim vasim testovima i prvim ultrazvucima 😉🙂 i nemojte se zivcirat zbog smrzlica! Svi bi voljeli imat ih za slij put, ali netko ne dodje ni do jednog embrija, a kamoli da smrzlica. Mislim da je 3 pogotovo super broj! Pratim ja vas i imam osjecaj da ce u narednim danima biti punoooo pozitivnih testica 🙂🙂🙂❤💜
Ruska, jedi kokice protiv zgaravice….al ne iz mikrovalne nego sama u šerpi ih izpuckaš.. 💕
E, probala sam sve:sirovu rizu, limunadu, hladno mlijeko, sodu, Donat,.. nema sta nisam! Samo se pojacava i pojacava.. A osjecaj je grozan! Nikad ju prije nisam ni imala i nisam ni znala da je tako grozno.. Jedino ove neke tablete Rennie(smiju se u trudnoci)donekle pomognu, ali kratko. Sad si kuham caj od djumbira pa cu i to jos isprobat.. I trebam jest zbog bebe a nista ne mogu. Spavam sjedecki i to valjda sat vremena 🙆♀️🙆♀️ probat cu i ovo tvoje jos, hvala na savjetu 💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
NADIMAK MTB draga samo mi je rekao da je to normalno i napravio ultrazvuk i kaze sve je u redu i vadili mi betu i ona je bila odlicna za to vrijeme, i nije mi vrag dao mira i jucer opet otisla i ponovno gledao i kaze sve je u redu, da moram samo lezat i mirovat i da dodem tek 25.11 jer nije dobro svako malo gledat na ultrazvuk u ovako ranoj trudnoci.. i kao da nemam nista od toga sta dolazim kod njega svako malo da se malo smirim, ako ce se sta i dogodit nemozemo mi to sprijecit .. uglavnom to je doktor u privatnoj klinici koji mi je oplodnju i sve radio i imam povjerenja.. samo eto imam fobiju ici ma wc kad znam da svaki put kad se obrisen da cu vidjet krv, mada mi se danas cini manje i tamnija je nego jucer kao da je stara krv.. neznam sta da misli i neznam gdje sam od straha.. ako ima henatom onda bi se i vidio na ultrazvuku ?? Citam da hematom kad izade izgleda upravo ko crni ugrusak, bas kao sta je meni jucer izaslo.. tjesi me sto nemam bolove i sto nemam obilno krvarenje, ovo moje nebi dnevni ulozak ispunilo cijeli dan ☺
Mogu zamislit kako ti je, ali probaj napravit kako ti je i on rekao.. Odmaraj, drugo ne mozes nista napravit! Nije takva rijetkost krvarenje u ranim trudnocama i ne znaci odmah ono najgore! Naravno da bi najsretnija bila da ti nije tako, al nemoj odma se bacit u bed i mislit da je to to.. Jos nista nije gotovo, a mi cemo drzat fige da na slij uvzu bude sve u najboljem redu! 🙏🏻 Na tebi je da budes u lezecem polozaju i odmaras! ☝🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Je istina, tak ni moj meni ne želi radit ultrazvuk često jer kaže da to nije dobro em zbog tog što nije dokazano da ultrazvuk ne šteti, a do 12tt se bebi razvijaju organi, em kao što nije uopće dobro dole prckat precesto tak rano. Zato mi je i rekao vidimo se za 3 do 4 tjedna. A nije bilo termina pa sam dobila termin naravno za 4 tjedna 🤦♀️ bit će to sve ok. Samo miruj ❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Mtb hvala ti jos jednom na veliko pozitivi i podrsci koju pruzas ovdje svima nama ..da te nema trebalo bi te izmislit…
Liora i ja nesto vidim, obavezno sutra ponovi..jesi vracala trodnevne ili petodnevne?
Tu sam, tu sam… Pratim ja sve i zeljno iscekujem testove! Pozitivne, naravno! 🤗🤗 Samo prolazim kroz sve one cari trudnoce… Ne prestaje sve sa mucninama(kako svi kazu) onda krece zgaravica zbog koje ne spavam vec tri dana! 🙆♀️🙆♀️ Osobno, meni gora od mucnina jer drzi cijeli dan i noc! Ne zalim se ali jednostavno nisi za nista… Liora, bas sam skicala tvoj test! I vidi se nestoooo 🤗🤗🤗 Veselim se svim vasim testovima i prvim ultrazvucima 😉🙂 i nemojte se zivcirat zbog smrzlica! Svi bi voljeli imat ih za slij put, ali netko ne dodje ni do jednog embrija, a kamoli da smrzlica. Mislim da je 3 pogotovo super broj! Pratim ja vas i imam osjecaj da ce u narednim danima biti punoooo pozitivnih testica 🙂🙂🙂❤💜
Ruska, jedi kokice protiv zgaravice….al ne iz mikrovalne nego sama u šerpi ih izpuckaš.. 💕
E, probala sam sve:sirovu rizu, limunadu, hladno mlijeko, sodu, Donat,.. nema sta nisam! Samo se pojacava i pojacava.. A osjecaj je grozan! Nikad ju prije nisam ni imala i nisam ni znala da je tako grozno.. Jedino ove neke tablete Rennie(smiju se u trudnoci)donekle pomognu, ali kratko. Sad si kuham caj od djumbira pa cu i to jos isprobat.. I trebam jest zbog bebe a nista ne mogu. Spavam sjedecki i to valjda sat vremena 🙆♀️🙆♀️ probat cu i ovo tvoje jos, hvala na savjetu 💜❤
Nena na čemu, probaj. Meni pomognu kokice
Zato sto su tako spužvaste pa navodno tako upiju taj visak kiseline.
Jednom sam u gradu srela jednu bakicu sa stapom jedva hoda, i pita ona mene
"ej djete, jel znas gde mogu da kupim kokice, ubija me kiselina" 😁😁
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Anitram biti će to ok, redovno nas izvještavaj, s Božjom pomoći 🙏❤️
.
Daj mi molim te reci, pitala sam nekoliko stranica unazad ali vjerojatno nisi čitala pa se izgubilo. Kako riješavaš sa AOK subvenciju za lijekove, dali dobiješ recept već snižene cijene lijekova ili to posebno predaš n AOK pa ti oni novac vrate na račun?
Točnije inekcije ❤️❤️
E ovak. Ja sam u Bayern pokrajini. Dakle dodem sa receptom iz Klinike u ljekarnu i dam im. A oni mi kazu koliko moram platiti i to je cijena vec sa tih 50% popustom. Ali moja je frendica u BW pokrajini. Oni imaju 75%popusta. Dobi u ljekarni 50% i onda taj racun posalje u AOK i oni joj vrate jos 25%. Sad ne znam u kojoj si ti pokrajini i koliko oni imaju subvenciju.
Nena na čemu, probaj. Meni pomognu kokice
Zato sto su tako spužvaste pa navodno tako upiju taj visak kiseline.
Jednom sam u gradu srela jednu bakicu sa stapom jedva hoda, i pita ona mene
"ej djete, jel znas gde mogu da kupim kokice, ubija me kiselina" 😁😁
Ako iko zna, bake znaju ☝🏻🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
A jel ti dao neku terapiju? Znam da obično dobiju duphastone kad je neki hematom? I meni je rekao ako bude krvarenja izmedju bete i UZV da dodjem pa ćemo vidjeti i mijenjati terapiju ako je hematom
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji