Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ruška
    13. Studeni 2020. 10:09

Jedna ruška 1986 uživa u trudnoći, a druga ruška isto 1986 nestrpljivo čeka betu idući tjedan😀🤣

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

Pami
    13. Studeni 2020. 10:10

Liora Liora vidi se crtica!!! Svijetla je, ali je tu 🤩🤩 držim fige da crtica bude sve deblja i tamnija iz dana u dan 😊
    Olivera mora da je prekrasan osjećaj čuti otkucaje svoje bebice! Čestitam 🥳🥳
    Danas sve neke lijepe vijesti, 🤞🤞 da se pozitivan niz nastavi! 

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Studeni 2020. 10:10

ruby22, pa danima te čekam. Baš mi drago. Ah, dvojčeki 
    Smatraj se službeno frknuta na popis trudnica 
    U kojem si sad tjednu?

Ruska1986 
    Falila si.  

💔💔💔

13. Studeni 2020. 10:12

NadimakMTB

LioraLiora, to što su ti rekli da vadiš betu 20.11 ne znači da ih moraš i poslušati. Npr, meni su rekli da je vadim 14 dana nakon aspiracije.
    Ako ništa drugo, isplaniraj da je vadiš tako da obje bete uspiješ izvaditi tokom idućeg tjedna, pa da nemaš grickanje noktiju između preko vikenda. Npr, srijeda i petak.

manemoj, to stvarno ovisi o tome kakva smo osobnost. Ja sam znala da me neće previše izdeprimirati, a htjela sam se pripremiti na sve opcije. Jako sam bila svjesna da sve do bete ne znam da nisam trudna, koliko god bijelo/svijetlo bilo, isplanirala sam si strategiju koja me neće izluditi (test 10 i 12 dana nakon aspiracije, beta 14 dana nakon aspiracije) i toga se držala. Ako ti misliš da bi tebe previše pogodilo ili da bi na potencijalni lažni negativni test toliko pala u depru da bi ugrozila svoju bebu, onda nemoj.

Marinela87, uzmi u Mulleru hrpicu onih od 13 kn, te su ti bolje od onih skupih iz ljekarne. I ako testiraš, testiraj sutra ujutro sa prvim urinom, sad popodne bi ti moglo biti lažno negativno.

Znači svi vide nešto..moram se sad strpiti opet koji dan..ili raditi testove strogo s prvim jutarnjim. 
    Da, kako se osjećate napravite curke..mene vuklo baš jučer i danas..čak sam si stavila u glavu..i da negativno prerano je..pa ce biti poslije...

• LucyLou
    13. Studeni 2020. 10:15

Lucija, znas koliko puta sam pomislila da je ovo sve jedan vrlo unosan biznis...ja se pitam, ako je doslo do nekoliko neuspjeha i ako postoje dodatne pretrage, pa zasto me ne posalju odmah, da iskljucimo sve sto se da iskljuciti? Ono, nije da smo bas jucer krenuli u postupak i nije da sam u dvadesetima pa da imamo vremena...a nekada si mislim da je sve to do mene, da sam si stavila u glavu da ja jednostavno ne mogu zatrudniti...onda se sjetim biokemijske, pa mi to da dasak nade, da je zacece ipak moguce...i tako se onda vrtim u krug...! 😃
    Ruska1986, bas lijepo da si se javila, i ja sam se sve pitala gdje si nam nestala...joj, sto bih ja dala da sam na tvom mjestu i da se borim s mucninama i zgaravicama. Znam da nije ugodno, ali uzivaj u trudnoci, i za nas sve trudilice 😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

13. Studeni 2020. 10:18

I da... Kad sam ga dakle drugi put pitala za HLA tipizaciju kako to funkcionira rekao mi je da cemo se sad fokusirati na cistu pa kad drugi put dodjem cemo o tome.. Mislim si ja kakve veze cista ima sa hla tipizacijom.. Muz i ja, smo kompatibilni ili ne imala ja cistu ili ne a uostalom i sam mi je rekao da nije opasna cista vec cista zutog tijela vjerojatno od stimulacije koja ce puknuti no da sad ne cemo o tome sad dok sam bolesna, bas tako mi je rekao, sta je cista zutog tijela bolest🤢🙄.. Znam sad da sam mu trebala reci da nisam ni vrijeme ni novce nasla na cesti i vjerojatno da danas idem bi mu to i rekla no u tom trenu sam samo htjela izac van jer sam bila bas ljuta... Nemam tu snagu reci im KAD STA TREBA jer ono.. Ono su doktori🤷‍♀️🤢🙄i jer u kljucnim trenucima najcesce zablokiram jer imam osjećaj da se vec 5 godina borim s vjetrenjacama od doktora do doktora a stojim na mjestu.. Uf

Ruska1986
    13. Studeni 2020. 10:20

LucyLou

Lucija, znas koliko puta sam pomislila da je ovo sve jedan vrlo unosan biznis…ja se pitam, ako je doslo do nekoliko neuspjeha i ako postoje dodatne pretrage, pa zasto me ne posalju odmah, da iskljucimo sve sto se da iskljuciti? Ono, nije da smo bas jucer krenuli u postupak i nije da sam u dvadesetima pa da imamo vremena…a nekada si mislim da je sve to do mene, da sam si stavila u glavu da ja jednostavno ne mogu zatrudniti…onda se sjetim biokemijske, pa mi to da dasak nade, da je zacece ipak moguce…i tako se onda vrtim u krug…!😃
    Ruska1986, bas lijepo da si se javila, i ja sam se sve pitala gdje si nam nestala…joj, sto bih ja dala da sam na tvom mjestu i da se borim s mucninama i zgaravicama. Znam da nije ugodno, ali uzivaj u trudnoci, i za nas sve trudilice😘

Ma znam, zato mi je uopce glupo ista i govorit! Znam i ja kako sam zavidila frendici koja je morala lezat u bolnici zbog cuvanja trudnoce i kad je kukala... Mislila sam si sta se zalis, ni ne znas koliko si sretna??? Ali da je lako, nije.. 🥵 vidit cete vi sve jos malo, kako je to... 🙂 ali nas dvoje navijamo za sve vas ostale 💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    13. Studeni 2020. 10:22

LioraLiora

NadimakMTB

LioraLiora, to što su ti rekli da vadiš betu 20.11 ne znači da ih moraš i poslušati. Npr, meni su rekli da je vadim 14 dana nakon aspiracije.
    Ako ništa drugo, isplaniraj da je vadiš tako da obje bete uspiješ izvaditi tokom idućeg tjedna, pa da nemaš grickanje noktiju između preko vikenda. Npr, srijeda i petak.

manemoj, to stvarno ovisi o tome kakva smo osobnost. Ja sam znala da me neće previše izdeprimirati, a htjela sam se pripremiti na sve opcije. Jako sam bila svjesna da sve do bete ne znam da nisam trudna, koliko god bijelo/svijetlo bilo, isplanirala sam si strategiju koja me neće izluditi (test 10 i 12 dana nakon aspiracije, beta 14 dana nakon aspiracije) i toga se držala. Ako ti misliš da bi tebe previše pogodilo ili da bi na potencijalni lažni negativni test toliko pala u depru da bi ugrozila svoju bebu, onda nemoj.

Marinela87, uzmi u Mulleru hrpicu onih od 13 kn, te su ti bolje od onih skupih iz ljekarne. I ako testiraš, testiraj sutra ujutro sa prvim urinom, sad popodne bi ti moglo biti lažno negativno.

Znači svi vide nešto..moram se sad strpiti opet koji dan..ili raditi testove strogo s prvim jutarnjim.
    Da, kako se osjećate napravite curke..mene vuklo baš jučer i danas..čak sam si stavila u glavu..i da negativno prerano je..pa ce biti poslije…

Ma vidi se, ne brigaj! 😉 samo da lijepo potamni...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    13. Studeni 2020. 10:23

ruška

Jedna ruška 1986 uživa u trudnoći, a druga ruška isto 1986nestrpljivo čeka betu idući tjedan😀🤣

😉🙏🏻🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Studeni 2020. 10:27

ruška, ja nemam na popisu kad je tebi beta?

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.