Anitram biti će to ok, redovno nas izvještavaj, s Božjom pomoći 🙏❤️
.
Daj mi molim te reci, pitala sam nekoliko stranica unazad ali vjerojatno nisi čitala pa se izgubilo. Kako riješavaš sa AOK subvenciju za lijekove, dali dobiješ recept već snižene cijene lijekova ili to posebno predaš n AOK pa ti oni novac vrate na račun?
Točnije inekcije ❤️❤️
E ovak. Ja sam u Bayern pokrajini. Dakle dodem sa receptom iz Klinike u ljekarnu i dam im. A oni mi kazu koliko moram platiti i to je cijena vec sa tih 50% popustom. Ali moja je frendica u BW pokrajini. Oni imaju 75%popusta. Dobi u ljekarni 50% i onda taj racun posalje u AOK i oni joj vrate jos 25%. Sad ne znam u kojoj si ti pokrajini i koliko oni imaju subvenciju.
Ja sam u NRW. Neznam koliko sufinanciraju, jedino me to muči dali moram naknadno slati u AOK. Jer doktor je rekao d će me izaći oko 900-1000e ali da imam pravo na subvenciju, nije reko koliko. Ma i 25% je nešto a kamoli 50 ili 75 😁
Gle najbolje ti je da sve racune koje imas da si platila posaljes njima u AOK pa ces vidit. Ili odnese direkt pa pitas.
Ma vraga donesem 😂😂, ljuta sm na njih jer ne daju termine, zatvoreni rade i sve što trebam ovjerit neka stavim u sandučić
Evo već 4 dana čekam da mi vrate papir za subvenciju postupka i ni traga mu nema a AOK par km od mene. Smo mi treba sad da su izgubili u pošti. Ništa se kod njih na licu mjesta ne može obaviti 😤😤 a treba mi do četvrtka. Nadam se iskreno da će doći. Nemaju pojma koliko su ti papiri važni.
endometrioza
Može li mi netko reći koliko zapravo treba mirovat nakon aspiracije? U pon. je bila.. Dobro se osjećam, ali sad nakon malo pospremanja kuće me počelo boljeti.... Čisto da znam, jer na nalazu samo piše mirovanje, i ništa nisu rekli
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
MTB, čekam te s ostalim curama u utorak i uglancanim tronom.
Nasmijala sam se na tvoje proročanstvo o četvorkama, na kraju ćeš ti imati blizanceruby22, čestitam… kakav je osjećaj?
Hvala lijepa, nemam želju imati blizance, meni je jedno zdravo dijete dovoljno... za sad. Po drugo ćemo naknadno
Jedva čekam utorak. Još 4 dana I ja sam danas 5+3
💔💔💔
Može li mi netko reći koliko zapravo treba mirovat nakon aspiracije? U pon. je bila.. Dobro se osjećam, ali sad nakon malo pospremanja kuće me počelo boljeti…. Čisto da znam, jer na nalazu samo piše mirovanje, i ništa nisu rekli
Ne smiješ vježbati, dizati teške terete ni raditi nagle pokrete. Inače, živiš normalni život. Kad te počne boliti, to ti je znak da je vrijeme za odmor.
Meni je trebalo 7 dana nakon aspiracije da me prestane boliti od tog postupka. Onda sam imala jedan dan bez bolova. A onda me počelo opet boliti, ali iz drugog razloga
💔💔💔
.
Daj mi molim te reci, pitala sam nekoliko stranica unazad ali vjerojatno nisi čitala pa se izgubilo. Kako riješavaš sa AOK subvenciju za lijekove, dali dobiješ recept već snižene cijene lijekova ili to posebno predaš n AOK pa ti oni novac vrate na račun?
Točnije inekcije ❤️❤️
E ovak. Ja sam u Bayern pokrajini. Dakle dodem sa receptom iz Klinike u ljekarnu i dam im. A oni mi kazu koliko moram platiti i to je cijena vec sa tih 50% popustom. Ali moja je frendica u BW pokrajini. Oni imaju 75%popusta. Dobi u ljekarni 50% i onda taj racun posalje u AOK i oni joj vrate jos 25%. Sad ne znam u kojoj si ti pokrajini i koliko oni imaju subvenciju.
Ja sam u NRW. Neznam koliko sufinanciraju, jedino me to muči dali moram naknadno slati u AOK. Jer doktor je rekao d će me izaći oko 900-1000e ali da imam pravo na subvenciju, nije reko koliko. Ma i 25% je nešto a kamoli 50 ili 75 😁
Gle najbolje ti je da sve racune koje imas da si platila posaljes njima u AOK pa ces vidit. Ili odnese direkt pa pitas.
Ma vraga donesem 😂😂, ljuta sm na njih jer ne daju termine, zatvoreni rade i sve što trebam ovjerit neka stavim u sandučić
Evo već 4 dana čekam da mi vrate papir za subvenciju postupka i ni traga mu nema a AOK par km od mene. Smo mi treba sad da su izgubili u pošti. Ništa se kod njih na licu mjesta ne može obaviti 😤😤 a treba mi do četvrtka. Nadam se iskreno da će doći. Nemaju pojma koliko su ti papiri važni.
Znam. Doc ce papiri mozda vec danas ak su poslali. Nazovi ih i pitaj jesu poslali. Ja sam bila dosadna jakoooo 🤣🤣🤣
.
Točnije inekcije ❤️❤️
Oprosti što upadam ko padobranac, ali skini App Meine AOK, registriraj se, dođe ti neki kôd na adresu nakon par dana te sa njim dovrsis prijavu. U postavkama unesi broj bankovnog računa, te u kategoriji "Documents" slikaš sve račune i pošalješ im tako, oni ih obrade i jave ti se nakon par dana poštom što je sve i koliko refundirano. (vridi bar probati, a ako ti nešto ne refundiraju, uvijek možeš nazvat i pitat)
Ja to sad u trudnoći radim i nemam nikakvih problema.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mtb hvala ti jos jednom na veliko pozitivi i podrsci koju pruzas ovdje svima nama ..da te nema trebalo bi te izmislit…
Olivera blago ti se ,mora da je nopisiv osjecas, cestitam ❤️👏
Liora i ja nesto vidim, obavezno sutra ponovi..jesi vracala trodnevne ili petodnevne?
Di nam je ruska, jesam samo ja primjetila da se nije oglasavala danima??
Tu sam, tu sam… Pratim ja sve i zeljno iscekujem testove! Pozitivne, naravno! 🤗🤗 Samo prolazim kroz sve one cari trudnoce… Ne prestaje sve sa mucninama(kako svi kazu) onda krece zgaravica zbog koje ne spavam vec tri dana! 🙆♀️🙆♀️ Osobno, meni gora od mucnina jer drzi cijeli dan i noc! Ne zalim se ali jednostavno nisi za nista… Liora, bas sam skicala tvoj test! I vidi se nestoooo 🤗🤗🤗 Veselim se svim vasim testovima i prvim ultrazvucima 😉🙂 i nemojte se zivcirat zbog smrzlica! Svi bi voljeli imat ih za slij put, ali netko ne dodje ni do jednog embrija, a kamoli da smrzlica. Mislim da je 3 pogotovo super broj! Pratim ja vas i imam osjecaj da ce u narednim danima biti punoooo pozitivnih testica 🙂🙂🙂❤💜
Ruska, jedi kokice protiv zgaravice….al ne iz mikrovalne nego sama u šerpi ih izpuckaš.. 💕
E, probala sam sve:sirovu rizu, limunadu, hladno mlijeko, sodu, Donat,.. nema sta nisam! Samo se pojacava i pojacava.. A osjecaj je grozan! Nikad ju prije nisam ni imala i nisam ni znala da je tako grozno.. Jedino ove neke tablete Rennie(smiju se u trudnoci)donekle pomognu, ali kratko. Sad si kuham caj od djumbira pa cu i to jos isprobat.. I trebam jest zbog bebe a nista ne mogu. Spavam sjedecki i to valjda sat vremena 🙆♀️🙆♀️ probat cu i ovo tvoje jos, hvala na savjetu 💜❤
Pokusaj uzezi Reflustat.
Mojoj prijateljici je to jedino pomagalo.
Je, cula sam i za to.. Probat cu sad jos sa kokicama i ovim tabletama pa cu vidit… Kazem, donekle mi pomazu ali bas kratko.. al hvala ti, svakako cu zapamtit i isprobat(ako nista ne upali) 🙂
Nažalost nisam trudna ali zna me mučiti žgaravica, bademi su ti spas za to. I prijateljicu u trudnoći su spasili, probaj, ne može škoditi 😘
Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
3/17. AIH, 5/17. AIH;
10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
9./18. AIH, 11./18. AIH;
9./19. ICSI-bhcg 0;
2./20. ICSI-bhcg 0.
10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)
Može li mi netko reći koliko zapravo treba mirovat nakon aspiracije? U pon. je bila.. Dobro se osjećam, ali sad nakon malo pospremanja kuće me počelo boljeti…. Čisto da znam, jer na nalazu samo piše mirovanje, i ništa nisu rekli
Ne smiješ vježbati, dizati teške terete ni raditi nagle pokrete. Inače, živiš normalni život. Kad te počne boliti, to ti je znak da je vrijeme za odmor.
Meni je trebalo 7 dana nakon aspiracije da me prestane boliti od tog postupka. Onda sam imala jedan dan bez bolova. A onda me počelo opet boliti, ali iz drugog razloga
Sjećam se cure iz sobe koja se nakon aspiracije odvezla sama kući, onak 150 km..i to 2 sata poslije opće anestezije.... Pa si onda mislim nisam valjda ja neka mimoza 😁😁🙈 a davim sad vas ovdje glupim pitanjima, nemojte mi zamjeriti ali definitivno su me nepripremljenu gurnuli...
No dobro, sljedeći put ću znati što treba pitati doktora..
Eee to su slatki bolovi sada, nadam se da će i kod mene tako 🥰
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sjećam se cure iz sobe koja se nakon aspiracije odvezla sama kući, onak 150 km..i to 2 sata poslije opće anestezije…. Pa si onda mislim nisam valjda ja neka mimoza 😁😁🙈 a davim sad vas ovdje glupim pitanjima, nemojte mi zamjeritiali definitivno su me nepripremljenu gurnuli…
No dobro, sljedeći put ću znati što treba pitati doktora..
Eee to su slatki bolovi sada, nadam se da će i kod mene tako 🥰
Ma dobro, to su stvarno iznimke. Ja sam odvezena doma, legla u krevet i spavala par sati. Idućih par dana sam se stvarno osjećala kao nakon operacije, morala sam oprezno sjedati i paziti dok piškim da se ne napinjem.
Ne znam zašto bi bila mimoza ako te boli. Pa nije ovo natjecanje tko može više boli podnijeti?
💔💔💔
MTB, čekam te s ostalim curama u utorak i uglancanim tronom.
Nasmijala sam se na tvoje proročanstvo o četvorkama, na kraju ćeš ti imati blizanceruby22, čestitam… kakav je osjećaj?
Hvala :)
Pa iskreno nemam nikakav osjecaj. Vjerojatno sam jos uvijek oprezna zbog prethodnog loseg iskustva ali bilo je prekrasno cuti srce.
oboje 33 god
👩🏻 nalazi ok, endometrioza na lijevom jajniku
👨🏻 nalazi ok
Poliklinika Škvorc
2 prirodnjaka (jednom ovulirala prije aspriacije, jednom stanica se nije oplodila).
6/20 - IVF ET 2 blastice, 2 pingina, missed u 6tt
10/2020 FET 2 blastice, 1.beta 228, 2.beta 828
Sortiraj odgovore
Najstariji