Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Studeni 2020. 09:41

Jutro svima i sretno. Dal na transferu ili na aspiraciji. 🤞🤞. Nego vi koje ste danas 4dnt kako ste? Evo meni krenulo jutros menga bolovi i bol u ledima. Jedino nemam boli u jajnicima kao obicno. Prosli transfer krenula sam smedariti na 10dpo a proslu aspiraciju kod hiper di nije bilo transfera dobila sam M na 10dpo. 🤷‍♀️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Studeni 2020. 09:42

🦋Anitram1982🦋

Jutro svima i sretno. Dal na transferu ili na aspiraciji. 🤞🤞. Nego vi koje ste danas 4dnt kako ste? Evo meni krenulo jutros menga bolovi i bol u ledima. Jedino nemam boli u jajnicima kao obicno. Prosli transfer krenula sam smedariti na 10dpo a proslu aspiraciju kod hiper di nije bilo transfera dobila sam M na 10dpo. 🤷‍♀️

Možda menga bolovi, možda simptomi trudnoće, vrijeme će pokazati 

💔💔💔

13. Studeni 2020. 09:44

NadimakMTB

LUCIJA007

Tanja79

LUCIJA007

Sanjich,ma nemam ja vise kud ici.. Trebala sam jucer samo preporuku i objasnjenje za HLA tipizaciju moji smrzlici su kod drugog doktora.. A kad sam Podobnika pitala koliko kosta laparoskopija (nakon kiretaze kad mi je rekao da mu je moj desni jajovod sumnjiv da mozda on smeta razvoju ukoliko pusta toksicnost) kod njega nasmijao se i rekao rekao je da ne zna cjenike DETE DRAGO🙄 neka to sa sestrama rješavam placanje.ne znam onda tko onda odredjuje cjenik… Laže, mozes si mislit kako ne zna.. Ok pogledala sam si cjenik i sjela na dupe od cijene 🤢💆‍♀️…

Uhh Lucija, ja sam toliko ljuta na doktore, i jos kad citam sad ovu tvoju situaciju…. Izoblici mi se faca od besa. Moj dr u državnoj bolnici naplacuje 650e ICSI, iako imam osiguranje, i trazice opet u Januaru, muz kaze nece mu dati… A sta onda, da mislim sve vreme dal je uradio i dao sve od sebe il ne… Razmisljam tako, da hoce da iskoristi sva 4 puta koliko imam pravo na IVF, da mu dam po 650e, mozda tak cetvrti put odradi posao kako treba.
    Poslala bi ja te alave, nezasite doktore sve u kovid bolnice da malo osete rad i muku

🤢🤢🤢🤢🤢
    Uzas..kao da smo i zivce i novce nasli onako usput… Konacno se neceg uhvatim kao slamku spasa, i opet hladan tus.. To pricam za, sebe…
    Razumijem i sto ti hoces reci.. I ipak se nadam da nece tako biti💓

Vjerujem da te Podobnik razočarao, ali to što se dogodilo ne znači da ti nije dao korisnu informaciju. Sad znaš za HLA i možeš dalje djelovati, sa ili bez njega.

Tako je... Preporučam ga svima za kiretazu i opet bi isto napravila ali ono jucer me bas razocaralo... No sto cu.. Imam Google, forum, svog ginekologa pa cu nesto iskombinirati kao i do sad🤷‍♀️

• ruby22
    13. Studeni 2020. 09:45

Pozdrav cure..
    Nikako da se javim. Bila sam na prvom uzv i imamo dva srca  zasada je sve ok.
    Za 10ak dana trebamo ponoviti uzv pa cemo vidjeti za dalje. 
    Vratili smo 2 zametka ali opet sam bila malo iznanadena blizancima. 

Piky, Bela zelim da sada skupite snagu za dalje a do tada da budeze same sebi na prvom mjestu. 
    Svim ostalim cekalicama postupka, aspiracije, transfera, testica, bete, uzv saljem puno pozitive i zelim vam svu srecu. 

oboje 33 god
    👩🏻 nalazi ok, endometrioza na lijevom jajniku
    👨🏻 nalazi ok
    Poliklinika Škvorc
    2 prirodnjaka (jednom ovulirala prije aspriacije, jednom stanica se nije oplodila).
    6/20 - IVF ET 2 blastice, 2 pingina, missed u 6tt
    10/2020 FET 2 blastice, 1.beta 228, 2.beta 828

13. Studeni 2020. 09:45

NadimakMTB

🦋Anitram1982🦋

Možda menga bolovi, možda simptomi trudnoće, vrijeme će pokazati

Hahha a mozda su u sumi 🤣🤣🤣🤗

13. Studeni 2020. 09:48

Mene samo jako zalosti sto ispadne tko ima novaca super tko nema neka se pati... Eto nam primjer Piky, vjerujem 90 posto da bi vec odavno to kod Podobnika rijesila.. Ne kazem da mi imamo novaca, daleko od toga.. Potrošili smo svu ustedjevinu koju smo imali za neke druge svari i planove. Sad to sve stoji. Kao i ja🤢🙄

Ruska1986
    13. Studeni 2020. 09:51

miss1502

Mtb hvala ti jos jednom na veliko pozitivi i podrsci koju pruzas ovdje svima nama ..da te nema trebalo bi te izmislit…
    Olivera blago ti se ,mora da je nopisiv osjecas, cestitam ❤️👏
    Liora i ja nesto vidim, obavezno sutra ponovi..jesi vracala trodnevne ili petodnevne?
    Di nam je ruska, jesam samo ja primjetila da se nije oglasavala danima??

Tu sam, tu sam... Pratim ja sve i zeljno iscekujem testove! Pozitivne, naravno! 🤗🤗 Samo prolazim kroz sve one cari trudnoce... Ne prestaje sve sa mucninama(kako svi kazu)  onda krece zgaravica zbog koje ne spavam vec tri dana! 🙆‍♀️🙆‍♀️ Osobno, meni gora od mucnina jer drzi cijeli dan i noc! Ne zalim se ali jednostavno nisi za nista... Liora, bas sam skicala tvoj test! I vidi se nestoooo 🤗🤗🤗 Veselim se svim vasim testovima i prvim ultrazvucima 😉🙂 i nemojte se zivcirat zbog smrzlica! Svi bi voljeli imat ih za slij put, ali netko ne dodje ni do jednog embrija, a kamoli da smrzlica. Mislim da je 3 pogotovo super broj! Pratim ja vas i imam osjecaj da ce u narednim danima biti punoooo pozitivnih testica 🙂🙂🙂❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

13. Studeni 2020. 09:52

LucyLou

Lucija, joj znam, to hvatanje za slamku mi je vrlo dobro poznato. Mozda najbolje da napravis upravo tako - trazi direktno od svog soc.gin. Ja si sve mislim da je kod vas rijec u nekoj caki koja se moze vrlo lako rijesiti, samo treba saznati o cemu se radi. Jer vi dobivate i super zametke i ostajete trudni. Samo se plod ne odrzava, a vjerujem da postoji nacin kako to rijesiti…

MTB, hocemo, samo da krenemo u sljedeci postupak. Mislim da za tu infuziju treba medicinski nadzor jer postoji mogucnost alergijske reakcije (infuzija je na bazi jaja, soje i masnoca)…i traje sat i pol, jer ta mlijecna infuzija ide kap po kap…cudno, vidim da se u Srbiji moze kupiti u ljekarni i da se cesto daje prije i nakon transfera ali na internetu ne mogu uopce pronaci da se prodaje u HR…svakako cu se raspitati i javiti ovdje cim nesto saznam.

Ja, sam to sve davno citala, mislim negdje prije 3 godine i kad sam vidjela tu infuziju i kako to funkcionira pomislila sam si OMG koji SF.
    Eto mi sad.. Moram ponavljati gradivo... 

🍀🐞MISS🐞🍀
    13. Studeni 2020. 09:57

Ruby cestitam,to je predivno! Zelim ti svu srecu ❤️❤️
    Ruska drago mi je da si tu i da nas pratis, uzivaj u carima trudnoce 😀😀

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Olivera
    13. Studeni 2020. 10:00

ruby22

Pozdrav cure..
    Nikako da se javim. Bila sam na prvom uzv i imamo dva srca zasada je sve ok.
    Za 10ak dana trebamo ponoviti uzv pa cemo vidjeti za dalje.
    Vratili smo 2 zametka ali opet sam bila malo iznanadena blizancima.

Piky, Belazelim da sada skupite snagu za dalje a do tada da budeze same sebi na prvom mjestu.
    Svim ostalim cekalicama postupka, aspiracije, transfera, testica, bete, uzv saljem puno pozitive i zelim vam svu srecu.

Jeeiiiii, dva srčeka😍. Sve više bebica na forumu🎉🎉
    Neka sve i dalje ide školski🙂

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.