Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vickivale
    13. Studeni 2020. 12:17

🦋Anitram1982🦋

vickivale

🦋Anitram1982🦋

🌺Dada31🌺

🦋Anitram1982🦋

vickivale

🦋Anitram1982🦋

Jutro svima i sretno. Dal na transferu ili na aspiraciji. 🤞🤞. Nego vi koje ste danas 4dnt kako ste? Evo meni krenulo jutros menga bolovi i bol u ledima. Jedino nemam boli u jajnicima kao obicno. Prosli transfer krenula sam smedariti na 10dpo a proslu aspiraciju kod hiper di nije bilo transfera dobila sam M na 10dpo. 🤷‍♀️
    Anitram mi se pratimo…bilo mi je jučer nešto zatezanja u području maternice i jajnika sprijeda, danas ništamah tješim se da to ne mora ništa značiti sa ili bez simptoma

Istina da. I to je najgore u tom dvotjednom cekanju. 🙈 .
    Anitram jesi dobila mengu ili imaš osjećaj za nju samo? Nadam se da je sve ok 🙏❤️

Nisam dobila jos. Ali imam onak dolje osjecaj kao da cu dobiti.

prerano ti je to…. onak 10 mjeseci prerano :))

Da. Al nazalost prosli sam ciklus na 10dpo procurila (nisam pila progic) a prosli ET sam vec na 10dpo (5dnt) krenula smedariti ali sam uzimala progic pa se to proteglo do 15dpo kad sam prestala sa progicem nakon - testa i dobila M drugi dan. Tak da…ne moze me vise nista iznendatiti kod mene.

a bas mi je zao, od srca ti držim fige da ovaj bude uspješan

Dvojajcane blizanke 🍒

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    13. Studeni 2020. 12:17

🦋Anitram1982🦋

🌺Dada31🌺

Anitram biti će to ok, redovno nas izvještavaj, s Božjom pomoći 🙏❤️
    .
    Daj mi molim te reci, pitala sam nekoliko stranica unazad ali vjerojatno nisi čitala pa se izgubilo. Kako riješavaš sa AOK subvenciju za lijekove, dali dobiješ recept već snižene cijene lijekova ili to posebno predaš n AOK pa ti oni novac vrate na račun?
    Točnije inekcije ❤️❤️

E ovak. Ja sam u Bayern pokrajini. Dakle dodem sa receptom iz Klinike u ljekarnu i dam im. A oni mi kazu koliko moram platiti i to je cijena vec sa tih 50% popustom. Ali moja je frendica u BW pokrajini. Oni imaju 75%popusta. Dobi u ljekarni 50% i onda taj racun posalje u AOK i oni joj vrate jos 25%. Sad ne znam u kojoj si ti pokrajini i koliko oni imaju subvenciju.

Ja sam u NRW. Neznam koliko sufinanciraju, jedino me to muči dali moram naknadno slati u AOK. Jer doktor je rekao d će me izaći oko 900-1000e ali da imam pravo na subvenciju, nije reko koliko. Ma i 25% je nešto a kamoli 50 ili 75 😁

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Studeni 2020. 12:19

manemoj

When nothing goes ➡️, go ⬅️.

Evo mene s UZV-a.
    Imamo, tocno ovako pise:
    intrauterino pravilna GV promjera 1.27 cm zasada bez EO. Danas je 5+3.
    Jel to sve ok? 😀
    Kontrola sljedeci petak.

Uuuu odlično!
    Nego jel ti iNadimakMTB ikad mislite promjeniti svoje nickove. Ili je to neka sreća pa da i ja svoj sad zeznem 😂

Ne možemo dok ne prođe 30 dana od promjene 

💔💔💔

13. Studeni 2020. 12:19

Spontani pobacaj boli. Njega, sam imala prvi put.. Boli i krvaris... A missed AB ne boli jer tijelo ne registrira da se plod ne razvija.. 
    Doznas  tek na ultrazvuku da se plod ne razvija... Nema najcesce nikakvih naznaka npr prvi put dok je bas bio spontani sam krvarila.. Sa missed AB nije bilo krvarenja... Sad 2 missed AB sam imala smedjarenje ali ne krv.. Drugi put tj drugi missed AB apsolutno nista niti bolova niti krvi.... 

little123
    13. Studeni 2020. 12:20

Ne, nista ne koristim. Od iduceg ciklusa idem u prvi postupak. Ali ovaj ciklus za vrijeme ovulacije imala sam toliko puno ljepljivog prozirnog iscjetka da je curilo sve, nikad mi nije bilo tako pa se u sebi nadam da je Mozda ipak uspjelo ovaj put. 

👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
    🧔🏻 28 god/ sve ok
    12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
    1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
    2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
    3. IVF 4/21 covid pozitivna
    4. IVF 8/21

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Studeni 2020. 12:20

little123

Do jucer je bio vodenasti, a sad je bijeli i gušći. Bez mirisa je i ima ga bas dosta

Stalno nešto curi iz mene, skoro od početka postupka. 
    Ako stavljaš utriće, onda ti je to to.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Studeni 2020. 12:21

little123

Ne, nista ne koristim. Od iduceg ciklusa idem u prvi postupak. Ali ovaj ciklus za vrijeme ovulacije imala sam toliko puno ljepljivog prozirnog iscjetka da je curilo sve, nikad mi nije bilo tako pa se u sebi nadam da je Mozda ipak uspjelo ovaj put.

Testić kad bude vrijeme pa ćeš znati!

💔💔💔

13. Studeni 2020. 12:27

🌺Dada31🌺

🦋Anitram1982🦋

🌺Dada31🌺

Anitram biti će to ok, redovno nas izvještavaj, s Božjom pomoći 🙏❤️
    .
    Daj mi molim te reci, pitala sam nekoliko stranica unazad ali vjerojatno nisi čitala pa se izgubilo. Kako riješavaš sa AOK subvenciju za lijekove, dali dobiješ recept već snižene cijene lijekova ili to posebno predaš n AOK pa ti oni novac vrate na račun?
    Točnije inekcije ❤️❤️

E ovak. Ja sam u Bayern pokrajini. Dakle dodem sa receptom iz Klinike u ljekarnu i dam im. A oni mi kazu koliko moram platiti i to je cijena vec sa tih 50% popustom. Ali moja je frendica u BW pokrajini. Oni imaju 75%popusta. Dobi u ljekarni 50% i onda taj racun posalje u AOK i oni joj vrate jos 25%. Sad ne znam u kojoj si ti pokrajini i koliko oni imaju subvenciju.

Ja sam u NRW. Neznam koliko sufinanciraju, jedino me to muči dali moram naknadno slati u AOK. Jer doktor je rekao d će me izaći oko 900-1000e ali da imam pravo na subvenciju, nije reko koliko. Ma i 25% je nešto a kamoli 50 ili 75 😁

Gle najbolje ti je da sve racune koje imas da si platila posaljes njima u AOK pa ces vidit. Ili odnese direkt pa pitas. 

• *.Women_name.*
    13. Studeni 2020. 12:28

little123

Cure koje ste trudne, jeste imale iscjedak prije nego sto ste napravile test i ako jeste kakav je bio. Sorry ako ste vec pisale, ima stvarno puno za citat

Meni se iscjedak stalno nekak mijenja, gust bude nakon utrica ono bijelo, nekad je vod3nast ko da sam se upiskila, a znam primjetit i neku sluz bijelu i prozirna onako ko ovulacijsku🤷‍♀️ tako je i doktor vidio kad me pregledavao piše mi na nalazu. Nije ništa komentirao. Valjda je ok

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Nirvana2024
    13. Studeni 2020. 12:31

MTB, čekam te s ostalim curama u utorak i uglancanim tronom.
    Nasmijala sam se na tvoje proročanstvo o četvorkama, na kraju ćeš ti imati blizance 
    ruby22, čestitam... kakav je osjećaj?

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.