Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Studeni 2020. 12:03

vickivale

🦋Anitram1982🦋

🌺Dada31🌺

🦋Anitram1982🦋

vickivale

🦋Anitram1982🦋

Jutro svima i sretno. Dal na transferu ili na aspiraciji. 🤞🤞. Nego vi koje ste danas 4dnt kako ste? Evo meni krenulo jutros menga bolovi i bol u ledima. Jedino nemam boli u jajnicima kao obicno. Prosli transfer krenula sam smedariti na 10dpo a proslu aspiraciju kod hiper di nije bilo transfera dobila sam M na 10dpo. 🤷‍♀️
    Anitram mi se pratimo…bilo mi je jučer nešto zatezanja u području maternice i jajnika sprijeda, danas ništamah tješim se da to ne mora ništa značiti sa ili bez simptoma

Istina da. I to je najgore u tom dvotjednom cekanju. 🙈 .
    Anitram jesi dobila mengu ili imaš osjećaj za nju samo? Nadam se da je sve ok 🙏❤️

Nisam dobila jos. Ali imam onak dolje osjecaj kao da cu dobiti.

prerano ti je to…. onak 10 mjeseci prerano :))

Da. Al nazalost prosli sam ciklus na 10dpo procurila (nisam pila progic) a prosli ET sam vec na 10dpo (5dnt) krenula smedariti ali sam uzimala progic pa se to proteglo do 15dpo kad sam prestala sa progicem nakon - testa i dobila M drugi dan. Tak da...ne moze me vise nista iznendatiti kod mene. 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Studeni 2020. 12:08

WNGG, divno!! Tako i treba biti, dosta ti je još rano. Ja se nadam da će na 6+0 biti barem EO, ali znam da možda i neće jer je i to rano. 
    Ideš na trudnice!! 

Anitram1982, trudne ili netrudne, sve imamo taj osjećaj da ćemo dobiti. Meni je, što je vrijeme više išlo, sve više bio osjećaj kao da menga pokušava probiti neku nevidljivu barijeru. I onda je to samo stalo.

Tiinaa, evo, rekla ti je jučer *.Women_name.* kako izgleda spontani. Dok nema jakih bolova, dobro je. I da, nije dobro stalno čačkati, sad samo mirovanje i maženje bebice. Na žalost, neke žene krvaruckaju čitavo prvo tromjesečje, ali s bebom bude sve OK tako da trebaš vjerovati da će tako biti i tebi! 

ruška, 17.11. će biti sretan dan. Ja ću vidjeti svoju bebicu, a hrpa vas ćete dobiti lijepe debele bete. 
    A, naravno, smiješ i pišnuti prije, mi volimo gledati testove. 

Ruska1986, volim kad si nam tu, i kad dijeliš s nama i svoje radosti i svoje probleme. 

💔💔💔

• ruby22

NadimakMTB

ruby22, pa danima te čekam. Baš mi drago. Ah, dvojčeki
    Smatraj se službeno frknuta na popis trudnica
    U kojem si sad tjednu?

Ruska1986
    Falila si.

Sada je 7tt.

oboje 33 god
    👩🏻 nalazi ok, endometrioza na lijevom jajniku
    👨🏻 nalazi ok
    Poliklinika Škvorc
    2 prirodnjaka (jednom ovulirala prije aspriacije, jednom stanica se nije oplodila).
    6/20 - IVF ET 2 blastice, 2 pingina, missed u 6tt
    10/2020 FET 2 blastice, 1.beta 228, 2.beta 828

little123

Cure koje ste trudne, jeste imale iscjedak prije nego sto ste napravile test i ako jeste kakav je bio. Sorry ako ste vec pisale, ima stvarno puno za citat

👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
    🧔🏻 28 god/ sve ok
    12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
    1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
    2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
    3. IVF 4/21 covid pozitivna
    4. IVF 8/21

• ruby22
    13. Studeni 2020. 12:13

Ruska1986

Tanja79

Ruska1986

miss1502

Mtb hvala ti jos jednom na veliko pozitivi i podrsci koju pruzas ovdje svima nama ..da te nema trebalo bi te izmislit…
    Olivera blago ti se ,mora da je nopisiv osjecas, cestitam ❤️👏
    Liora i ja nesto vidim, obavezno sutra ponovi..jesi vracala trodnevne ili petodnevne?
    Di nam je ruska, jesam samo ja primjetila da se nije oglasavala danima??

Tu sam, tu sam… Pratim ja sve i zeljno iscekujem testove! Pozitivne, naravno! 🤗🤗 Samo prolazim kroz sve one cari trudnoce… Ne prestaje sve sa mucninama(kako svi kazu) onda krece zgaravica zbog koje ne spavam vec tri dana! 🙆‍♀️🙆‍♀️ Osobno, meni gora od mucnina jer drzi cijeli dan i noc! Ne zalim se ali jednostavno nisi za nista… Liora, bas sam skicala tvoj test! I vidi se nestoooo 🤗🤗🤗 Veselim se svim vasim testovima i prvim ultrazvucima 😉🙂 i nemojte se zivcirat zbog smrzlica! Svi bi voljeli imat ih za slij put, ali netko ne dodje ni do jednog embrija, a kamoli da smrzlica. Mislim da je 3 pogotovo super broj! Pratim ja vas i imam osjecaj da ce u narednim danima biti punoooo pozitivnih testica 🙂🙂🙂❤💜

Ruska, jedi kokice protiv zgaravice….al ne iz mikrovalne nego sama u šerpi ih izpuckaš.. 💕

E, probala sam sve:sirovu rizu, limunadu, hladno mlijeko, sodu, Donat,.. nema sta nisam! Samo se pojacava i pojacava.. A osjecaj je grozan! Nikad ju prije nisam ni imala i nisam ni znala da je tako grozno.. Jedino ove neke tablete Rennie(smiju se u trudnoci)donekle pomognu, ali kratko. Sad si kuham caj od djumbira pa cu i to jos isprobat.. I trebam jest zbog bebe a nista ne mogu. Spavam sjedecki i to valjda sat vremena 🙆‍♀️🙆‍♀️ probat cu i ovo tvoje jos, hvala na savjetu 💜❤

Pokusaj uzezi Reflustat. 
    Mojoj prijateljici je to jedino pomagalo.

oboje 33 god
    👩🏻 nalazi ok, endometrioza na lijevom jajniku
    👨🏻 nalazi ok
    Poliklinika Škvorc
    2 prirodnjaka (jednom ovulirala prije aspriacije, jednom stanica se nije oplodila).
    6/20 - IVF ET 2 blastice, 2 pingina, missed u 6tt
    10/2020 FET 2 blastice, 1.beta 228, 2.beta 828

Ruska1986
    13. Studeni 2020. 12:13

little123

Cure koje ste trudne, jeste imale iscjedak prije nego sto ste napravile test i ako jeste kakav je bio. Sorry ako ste vec pisale, ima stvarno puno za citat

Ja nisam imala.. Jel ti imas nekakav pa te brine il ? Jer ako je ono neko smedjarenje, to isto nije razlog za paniku.. Netko ga ima pa sve bude ok i bude trudnoca... A nekome se pojavi pa nakon toga krene menga 🤷‍♀️ Nazalost, ne mozes znat sigurno...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

manemoj
    13. Studeni 2020. 12:14

When nothing goes ➡️, go ⬅️.

Evo mene s UZV-a.
    Imamo, tocno ovako pise:
    intrauterino pravilna GV promjera 1.27 cm zasada bez EO. Danas je 5+3.
    Jel to sve ok? 😀
    Kontrola sljedeci petak.

Uuuu odlično! 
    Nego jel ti i NadimakMTB ikad mislite promjeniti svoje nickove. Ili je to neka sreća pa da i ja svoj sad zeznem 😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Ruska1986
    13. Studeni 2020. 12:15

ruby22

Ruska1986

Tanja79

Ruska1986

miss1502

Mtb hvala ti jos jednom na veliko pozitivi i podrsci koju pruzas ovdje svima nama ..da te nema trebalo bi te izmislit…
    Olivera blago ti se ,mora da je nopisiv osjecas, cestitam ❤️👏
    Liora i ja nesto vidim, obavezno sutra ponovi..jesi vracala trodnevne ili petodnevne?
    Di nam je ruska, jesam samo ja primjetila da se nije oglasavala danima??

Tu sam, tu sam… Pratim ja sve i zeljno iscekujem testove! Pozitivne, naravno! 🤗🤗 Samo prolazim kroz sve one cari trudnoce… Ne prestaje sve sa mucninama(kako svi kazu) onda krece zgaravica zbog koje ne spavam vec tri dana! 🙆‍♀️🙆‍♀️ Osobno, meni gora od mucnina jer drzi cijeli dan i noc! Ne zalim se ali jednostavno nisi za nista… Liora, bas sam skicala tvoj test! I vidi se nestoooo 🤗🤗🤗 Veselim se svim vasim testovima i prvim ultrazvucima 😉🙂 i nemojte se zivcirat zbog smrzlica! Svi bi voljeli imat ih za slij put, ali netko ne dodje ni do jednog embrija, a kamoli da smrzlica. Mislim da je 3 pogotovo super broj! Pratim ja vas i imam osjecaj da ce u narednim danima biti punoooo pozitivnih testica 🙂🙂🙂❤💜

Ruska, jedi kokice protiv zgaravice….al ne iz mikrovalne nego sama u šerpi ih izpuckaš.. 💕

E, probala sam sve:sirovu rizu, limunadu, hladno mlijeko, sodu, Donat,.. nema sta nisam! Samo se pojacava i pojacava.. A osjecaj je grozan! Nikad ju prije nisam ni imala i nisam ni znala da je tako grozno.. Jedino ove neke tablete Rennie(smiju se u trudnoci)donekle pomognu, ali kratko. Sad si kuham caj od djumbira pa cu i to jos isprobat.. I trebam jest zbog bebe a nista ne mogu. Spavam sjedecki i to valjda sat vremena 🙆‍♀️🙆‍♀️ probat cu i ovo tvoje jos, hvala na savjetu 💜❤

Pokusaj uzezi Reflustat.
    Mojoj prijateljici je to jedino pomagalo.

Je, cula sam i za to.. Probat cu sad jos sa kokicama i ovim tabletama pa cu vidit... Kazem, donekle mi pomazu ali bas kratko.. al hvala ti, svakako cu zapamtit i isprobat(ako nista ne upali) 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

little123
    13. Studeni 2020. 12:16

Do jucer je bio vodenasti, a sad je bijeli i gušći. Bez mirisa je i ima ga bas dosta

👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
    🧔🏻 28 god/ sve ok
    12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
    1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
    2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
    3. IVF 4/21 covid pozitivna
    4. IVF 8/21

Ruska1986
    13. Studeni 2020. 12:17

little123

Do jucer je bio vodenasti, a sad je bijeli i gušći. Bez mirisa je i ima ga bas dosta

Jel koristis utrogestan?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.