Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Studeni 2020. 13:49

ruby22

When nothing goes ➡️, go ⬅️.

MTB, čekam te s ostalim curama u utorak i uglancanim tronom.
    Nasmijala sam se na tvoje proročanstvo o četvorkama, na kraju ćeš ti imati blizanceruby22, čestitam… kakav je osjećaj?

Hvala :)
    Pa iskreno nemam nikakav osjecaj. Vjerojatno sam jos uvijek oprezna zbog prethodnog loseg iskustva ali bilo je prekrasno cuti srce.

Svatko bi bio oprezan na tvom mjestu. Mi navijamo da se tvoje bebice ne daju 
    Prošla si kritični 6tt, sad samo tako nastaviš do kraja 

💔💔💔

Matkiša 😎
    13. Studeni 2020. 14:23

MTB naravno da nije natjecanje... očito da iako mislim da trenutno mogu ipak nije još vrijeme i trebam se primiriti...
    Nikitta u pravu si, ništa u ovom postupku nije lako.... 🙄 A i treba puno vremena, strpljenja i podrške za izgurati to.... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    13. Studeni 2020. 14:27

A za žgaravicu meni pomažu tabletice sode bikarbone, doslovno za 10 min prođe a baš imam gadnih problema s tim... I nedavno sam čitala negdje da nije istina da oštečuje želučanu sluznicu te da je u normalnim količinama sigurna.. 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    13. Studeni 2020. 14:38

🦋Anitram1982🦋

🌺Dada31🌺

🦋Anitram1982🦋

🌺Dada31🌺

🦋Anitram1982🦋

🌺Dada31🌺

Anitram biti će to ok, redovno nas izvještavaj, s Božjom pomoći 🙏❤️
    .
    Daj mi molim te reci, pitala sam nekoliko stranica unazad ali vjerojatno nisi čitala pa se izgubilo. Kako riješavaš sa AOK subvenciju za lijekove, dali dobiješ recept već snižene cijene lijekova ili to posebno predaš n AOK pa ti oni novac vrate na račun?
    Točnije inekcije ❤️❤️

E ovak. Ja sam u Bayern pokrajini. Dakle dodem sa receptom iz Klinike u ljekarnu i dam im. A oni mi kazu koliko moram platiti i to je cijena vec sa tih 50% popustom. Ali moja je frendica u BW pokrajini. Oni imaju 75%popusta. Dobi u ljekarni 50% i onda taj racun posalje u AOK i oni joj vrate jos 25%. Sad ne znam u kojoj si ti pokrajini i koliko oni imaju subvenciju.

Ja sam u NRW. Neznam koliko sufinanciraju, jedino me to muči dali moram naknadno slati u AOK. Jer doktor je rekao d će me izaći oko 900-1000e ali da imam pravo na subvenciju, nije reko koliko. Ma i 25% je nešto a kamoli 50 ili 75 😁

Gle najbolje ti je da sve racune koje imas da si platila posaljes njima u AOK pa ces vidit. Ili odnese direkt pa pitas.

Ma vraga donesem 😂😂, ljuta sm na njih jer ne daju termine, zatvoreni rade i sve što trebam ovjerit neka stavim u sandučić
    Evo već 4 dana čekam da mi vrate papir za subvenciju postupka i ni traga mu nema a AOK par km od mene. Smo mi treba sad da su izgubili u pošti. Ništa se kod njih na licu mjesta ne može obaviti 😤😤 a treba mi do četvrtka. Nadam se iskreno da će doći. Nemaju pojma koliko su ti papiri važni.

Znam. Doc ce papiri mozda vec danas ak su poslali. Nazovi ih i pitaj jesu poslali. Ja sam bila dosadna jakoooo 🤣🤣🤣

Anitram 
    Ma neznam dovoljno dobro jezik da nazovem u pitam. Poslala sam im mail. Uglavnom u srijedu su zaprimili i odmah mi je javila da je poštambiljala i poslala u poštu. Koliko sam ja razumjela treba mi vratiti na kućnu adresu, prošla 2 cijela dana i nema. A da ti kažem da imam 2 min do AOK ali gamad ne daju u ruke nego poštom. I sad nek mi nađu di je. Pa ne putuje 2km 2 i pol dana jedno pismo. A baš sam ljuta to mi je najvažniji dokument od svih. 😤😤😤

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    13. Studeni 2020. 14:43

Sara🌻

🌺Dada31🌺

🦋Anitram1982🦋

🌺Dada31🌺

🦋Anitram1982🦋

🌺Dada31🌺

Anitram biti će to ok, redovno nas izvještavaj, s Božjom pomoći 🙏❤️
    .
    Daj mi molim te reci, pitala sam nekoliko stranica unazad ali vjerojatno nisi čitala pa se izgubilo. Kako riješavaš sa AOK subvenciju za lijekove, dali dobiješ recept već snižene cijene lijekova ili to posebno predaš n AOK pa ti oni novac vrate na račun?
    Točnije inekcije ❤️❤️

E ovak. Ja sam u Bayern pokrajini. Dakle dodem sa receptom iz Klinike u ljekarnu i dam im. A oni mi kazu koliko moram platiti i to je cijena vec sa tih 50% popustom. Ali moja je frendica u BW pokrajini. Oni imaju 75%popusta. Dobi u ljekarni 50% i onda taj racun posalje u AOK i oni joj vrate jos 25%. Sad ne znam u kojoj si ti pokrajini i koliko oni imaju subvenciju.

Ja sam u NRW. Neznam koliko sufinanciraju, jedino me to muči dali moram naknadno slati u AOK. Jer doktor je rekao d će me izaći oko 900-1000e ali da imam pravo na subvenciju, nije reko koliko. Ma i 25% je nešto a kamoli 50 ili 75 😁

Gle najbolje ti je da sve racune koje imas da si platila posaljes njima u AOK pa ces vidit. Ili odnese direkt pa pitas.

Ma vraga donesem 😂😂, ljuta sm na njih jer ne daju termine, zatvoreni rade i sve što trebam ovjerit neka stavim u sandučić
    Evo već 4 dana čekam da mi vrate papir za subvenciju postupka i ni traga mu nema a AOK par km od mene. Smo mi treba sad da su izgubili u pošti. Ništa se kod njih na licu mjesta ne može obaviti 😤😤 a treba mi do četvrtka. Nadam se iskreno da će doći. Nemaju pojma koliko su ti papiri važni.

Oprosti što upadam ko padobranac, ali skini App Meine AOK, registriraj se, dođe ti neki kôd na adresu nakon par dana te sa njim dovrsis prijavu. U postavkama unesi broj bankovnog računa, te u kategoriji "Documents" slikaš sve račune i pošalješ im tako, oni ih obrade i jave ti se nakon par dana poštom što je sve i koliko refundirano. (vridi bar probati, a ako ti nešto ne refundiraju, uvijek možeš nazvat i pitat)
    Ja to sad u trudnoći radim i nemam nikakvih problema.

Hvala ti 🙏❤️ pokušati ću, nemam što izgubiti. 

endometrioza

Hostes
    13. Studeni 2020. 14:44

Da li je netko u postupku u Rijeci  ... Meni su već dva puta otkazali konzultacije 😔
    Da li je netko u istoj situaciji? 
    😔😔

Ja 33 on 37
    Njegova dijagnoza :astheno...

ericaa
    13. Studeni 2020. 14:52

Hostes

Da li je netko u postupku u Rijeci … Meni su već dva puta otkazali konzultacije 😔
    😔😔

Ja sam u Rijeci, danas im poslala mail pa ćemo vidjeti.... Meni je bilo samo otkazano na proljeće. Sad sam opet sve nalaze ponovila i trebam na zadnje konzultacije i IVF. Koji je razlog otkazivanja?

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    13. Studeni 2020. 14:54

ericaa

Hostes

Da li je netko u postupku u Rijeci … Meni su već dva puta otkazali konzultacije 😔
    😔😔

Ja sam u Rijeci, danas im poslala mail pa ćemo vidjeti…. Meni je bilo samo otkazano na proljeće. Sad sam opet sve nalaze ponovila i trebam na zadnje konzultacije i IVF. Koji je razlog otkazivanja?

Neće valjda, ne smijuuuuuu. Mi smo se rekle pratit, endo sis 😊😁
    Zovi ih 😁

endometrioza

Hostes
    13. Studeni 2020. 14:54

ericaa

Hostes

😔😔

Ja sam u Rijeci, danas im poslala mail pa ćemo vidjeti…. Meni je bilo samo otkazano na proljeće. Sad sam opet sve nalaze ponovila i trebam na zadnje konzultacije i IVF. Koji je razlog otkazivanja?

Samo da doktorica ne može. I danas mi je nije ponudila drugi / zamjenski termin već je samo rekla pošaljite mail. 

Ja 33 on 37
    Njegova dijagnoza :astheno...

ericaa
    13. Studeni 2020. 15:00

🌺Dada31🌺

ericaa

Hostes

😔😔

Neće valjda, ne smijuuuuuu. Mi smo se rekle pratit, endo sis 😊😁
    Zovi ih 😁

A postalo je nemoguće ih dobiti na telefon, prošli put sam 21 put zvala da bi se javili...valjda su u gužvi pa sam mail poslala jer danas nisam imala vremena toliko zvat. Pratimo se, pratimo  u pon-ut ću probat opet ako ne odgovore ili se samo u petak pojaviti sa maskom,nalazima i bez Covid testa...

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.