Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    13. Studeni 2020. 10:30

LioraLiora vidi se, držim fige da je to to 🥰
    Kod mene se nažalost štoperica zadržava dugo pa i ne pokušavam više testirati.. 
    A ovim One step kinezima da ne govorim, po njima bi već jedno 12 djece imala 😂😂 Kod mene uvijek sjena, ali dobijem ih sa Lh trakicama pa da se ne baci 
    I evo muž kupio ROZA wc papir, tragedija... Kako ću sad gledat šta se događa 😂😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• LucyLou
    13. Studeni 2020. 10:34

Lucija, da, mi se cesto ustrucavamo pred doktorima jer oni su ipak strucnjaci. Ja isto zablokiram, i cesto odsutim ali sam sada nakon zadnjeg neuspjeha dosla do zakljucka da jednostavno moram postavljati pitanja jer ocigledno nesto ne stima i ako nista drugo, htjela bih napraviti dodatne pretrage za svoj mir...jer vrlo je moguce da ce me traziti sve to za 6 mjeseci, a tek onda cu lupati glavom od zid i sama sebi spocitavati sto nisam eto odradila ranije...jucer sam bas rekla muzu, ako ne mozemo imati djecu, ja to zelim saznati cim prije, odbolovati i krenuti dalje sa svojim zivotom, a ne jos izgubiti x godina i odraditi x postupaka, trovati svoje tijelo i emotivno se iscrpljivati, i onda se svejedno morati pomoriti s istim ishodom. Tako da sada kopam i istrazujem na svoju ruku sto i kako dalje...😉
    Ruska1986, ma samo se ti nama jadaj, sve je to normalno i sve smo mi tu jedna za drugu. Znam ja na sto si mislila i vjerujem da unatoc svim tegobama, uzivas u svojoj bebici i ne bi se mijenjala s nikim na svijetu 🥰

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Tuma
    13. Studeni 2020. 10:42

Lioraliora vidi se crtica! Slaba, al se nazire! Ponovi test sutra ujutro s prvim urinom, trebala bi biti lijepa tad😊
    Lucija007 kuzim te sta hoces reci. Toliko si novaca vec nadavala a ovaj te sad gnjavi oko ciste koju svaki put dobijes i ne spomene ono zbog cega si zapravo dosla i jos ti naplati....meni je kod Eljuge (koji nisu nestp skupi) svaki drugi besplatan. Prvi sam uzv platila 300 kn, drugi tj me gratis narucila samo da provjeri... sad sam bila na Niftyu ( oke, to sam uzela najopsezniji za 4850) al ma za 10-14 dana narucila na mjerenje nuhalnog nabora opet gratis.... 
    Samara drago mi je da je sve u redu, divan osjecaj❤
    Sretno cure koje iscekuju betu! Nadam se puno plusica😍
    Ja vas stalno pratim, ali rijetko se javim, no veselim se svakom plusicu, beti i uzvu😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

13. Studeni 2020. 10:46

LucyLou

Lucija, da, mi se cesto ustrucavamo pred doktorima jer oni su ipak strucnjaci. Ja isto zablokiram, i cesto odsutim ali sam sada nakon zadnjeg neuspjeha dosla do zakljucka da jednostavno moram postavljati pitanja jer ocigledno nesto ne stima i ako nista drugo, htjela bih napraviti dodatne pretrage za svoj mir…jer vrlo je moguce da ce me traziti sve to za 6 mjeseci, a tek onda cu lupati glavom od zid i sama sebi spocitavati sto nisam eto odradila ranije…jucer sam bas rekla muzu, ako ne mozemo imati djecu, ja to zelim saznati cim prije, odbolovati i krenuti dalje sa svojim zivotom, a ne jos izgubiti x godina i odraditi x postupaka, trovati svoje tijelo i emotivno se iscrpljivati, i onda se svejedno morati pomoriti s istim ishodom. Tako da sada kopam i istrazujem na svoju ruku sto i kako dalje…😉
    Ruska1986, ma samo se ti nama jadaj, sve je to normalno i sve smo mi tu jedna za drugu. Znam ja na sto si mislila i vjerujem da unatoc svim tegobama, uzivas u svojoj bebici i ne bi se mijenjala s nikim na svijetu🥰

Pa bas to... Ja, sam na svoju ruku manje vise obavila sve dodatne pretrage kopajuvi po internetu i koliko tog privatno platila bas zato da ne lupam glavom o zid... I onda opet i opet isto... Sad se esto sjecam da, sam citala i o toj tipizaciji no to je bilo prije spontanih... I da sad si mislim trebala, sam to odavno napraviti tj i TO.. na kraju ispada, stvarno moras bit sam svoj doktor a kad im kazes sto zelis hoces ispada da im se mijesas u posao zato sam vecinu i radila privatno.... Osim nekih bas skupih pretraga tipa trombifilije kariograma i laparoskopiju to nisam privatno... Ostalo sve skoro jesam sama kopala, istraživala i platila... 

• *.Women_name.*
    13. Studeni 2020. 10:46

Miss1502 nemoj biti tužna, bitno da su oplodeni. Tu smo hrpu trudnica s dvodnevnim i trodnevnim ebrijima. Embriju si najbolja kućica ti, a ne epruveta, ja to tako gledam. Držim fige 🤞😘
    LioraLiora crta se vidi super za taj dnt, samo nek se lijepo deplja i to je to 🤞🥰
    Olivera čestitam ❤️❤️
    Marinela87 ja sam ti imala 9dnt trodnevnog lijepu crtu i to s večernjim urinom, ali ja sam kupila CB onaj jako osjetljivi. Svi testovi su oko 25 tog nečeg on je oko 15,onaj kj pokazuje 6 dana prije 😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

13. Studeni 2020. 10:48

Nikitta

Imam užasnu mengu, ne funkcioniram trenutno. Za intralipide ne znam daje li ijedna bolnica (mislim da ne), a u Podobniku se to naplaćuje, jer moraš tamo ležat dok ne iscuri. Ta cura nije imala nikakve nuspojave. To je sve što znam. Lucija žao mi je radi tog uzv bezveze, traži Lučija da ti napiše da učinite HLA i ciao. Zaboravi sve ostalo sada.

Da tako ce i biti. Hvala ti i brz oporavak zelim💓

• *.Women_name.*
    13. Studeni 2020. 10:51

Ruby čestitam ti duplo 😁😁😁🥰🥰
    LUCIJA007 i ja msm da trebaš pitat Lucija da ti da preporuku i dobro. Možda te ovaj želi navuc sebi sa s vremenom sve obavljas kod njega 🤷‍♀️ njoj  zanimaju pariće.

Sve ostale curke sretno 🎉🎉🙏🤞🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Lana3
    13. Studeni 2020. 10:56

Nikitta

Mislim da su liječnici kad su “otkrili” hormon AMH, napravili ženicama više štete nego koristi, to je nevjerojatno kako se mi žene s tim opterećujemo. To je samo brojka. Dokle god ima folikula na jajnicima, ima šanse. 🙃 Eh, kad bi to bilo tako lagano, da je samo do AMH. Darja Wagner koja je napisala knjigu o neplodnosti, dva puta je ostala prirodno trudna s AMH nedetektibilnim u krvi! So, just relax. AMH služi samo za inidikaciju kakav će odaziv na stimulaciju biti, a i to često ne bude točno.
    Samara čestitke, sve će biti dobro! Valjda doktor zna da je sve OK! Pogotovo ako je smeđa krv, to ti iziritirala sonda, jel bio vaginalni uzv?

Ja ni ne znam koliko mi je AMH jer me to do sada nikad nitko nije trazio. 🤷‍♀️

🧔 33 👩 33
    1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
    2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)

darliv

Cure ja sam danas bila na jos jednom uzv vezano za jajovod, i moja mpo doktorica kaze da po njezinom nema ostecenja, da je mozda izgledalo tijekom stimulacije zbog velike kolicine tekucine da nesto nije u redu, ali danas mi je bas detaljno objasnjavala na ekranu gdje mi je sto i kako izgleda, i sve izgleda dobro po njezinom, i odlucile smo da idemo u fet ovaj ciklus..idemo u prirodni bez estrofema, a ako ne uspije kojim slucajem onda mi preporuca prije sljedece stimulacije ponoviti jos jednom hsg jer sam zadnji radila 2018., cisto da budemo sto posto sigurni da operacija jajovoda nije potrebna,jer ovako na 'mozda nesto nije u redu' ju onako nikako nebi radila. I tak, sretna sam sto idemo po bebice 🥰 na transferu ce mi i reci zabilješku embriologice, rekla je da misli da su spermiji bili nesto losiji pa da tome pripisuju samo dva smrzlica... 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• vickivale

🦋Anitram1982🦋

Jutro svima i sretno. Dal na transferu ili na aspiraciji. 🤞🤞. Nego vi koje ste danas 4dnt kako ste? Evo meni krenulo jutros menga bolovi i bol u ledima. Jedino nemam boli u jajnicima kao obicno. Prosli transfer krenula sam smedariti na 10dpo a proslu aspiraciju kod hiper di nije bilo transfera dobila sam M na 10dpo. 🤷‍♀️

Anitram mi se pratimo...bilo mi je jučer nešto zatezanja u području maternice i jajnika sprijeda, danas ništa  mah tješim se da to ne mora ništa značiti sa ili bez simptoma 

Dvojajcane blizanke 🍒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.