Sanjich,ma nemam ja vise kud ici.. Trebala sam jucer samo preporuku i objasnjenje za HLA tipizaciju moji smrzlici su kod drugog doktora.. A kad sam Podobnika pitala koliko kosta laparoskopija (nakon kiretaze kad mi je rekao da mu je moj desni jajovod sumnjiv da mozda on smeta razvoju ukoliko pusta toksicnost) kod njega nasmijao se i rekao rekao je da ne zna cjenike DETE DRAGO🙄 neka to sa sestrama rješavam placanje.ne znam onda tko onda odredjuje cjenik… Laže, mozes si mislit kako ne zna.. Ok pogledala sam si cjenik i sjela na dupe od cijene 🤢💆♀️…
Lucija..jesi li razmisljala mozda o koji mjesec pauze od svega.. nemoj se naljutit ili nesto na pitanje.. vidim godiste i sve ali gledam nekako s psihicke strane po sebi.. znam kako bi meni nakon svega ovoga napisanog i nenapisanog bilo.. mozda da uplatite neki spa malo par dana odmorite, napunis baterije .. kristalnije ces vidjeti sve iza toga i moci ces odluciti kojem doktoru dati povjerenje i skovati neki plan bistre glave..
Lucija, zasto ne pitas dr. L za preporuku za HLA tipizaciju? Ja bih na tvom mjestu molila njega, a ne Podobnika jer je on i dalje tvoj MPO doktor. Ja sam u svemu ovome naucila da moram biti sama svoj zagovornik i da moram postavljati pametna pitanja, inace se sve svodi samo na pokusavanje iz postupka u postupak...
Ja bih na tvom mjestu inzistirala na toj preporuci i to cim prije jer se ceka i termin i sam nalaz...
Nikitta, hvala ti puno na informaciji. Citala sam vani o curama kojima je tu infuziju davala osoba iz obitelji koja je ujedno i medicinska sestra jer im se nije placalo...pa se pitam, postoji li ta mogucnost i kod nas...budem se svakako raspitala kada krenemo u sljedeci pokusaj...
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Teja1408, Marinela87, manemoj, LioraLiora, jeste piškile štogod?LioraLiora, ovisi od organizma do organizma kad ti ode štoperica iz tijela. Ja pouzdano znam da je meni za 8 dana otišla, jer sam vadila betu 8 dana nakon štoperice
Jojj kud si spomenula to..sram me reci 🤐🤥🤭🙈🙊 možda jesam…hahhahaha
Uuuuu daj dobre vijesti 🥰🥰🥰🥰 treba nam nešto ❤️
Dobro jutro cure.. ja sam psihički bolje.. iako mi se čini da od mene ništa ovaj put jer mi se čini i da mi se cervix spušta.. svakim danom imam manje mjesta dolje..
A fizički još uvijek malo kao da me pregazio kamion, temperature za sad nema.. ako se digne zovem doktoricu..
Miss mene ti je dobrih 8 dana sve bolilo, hodala po kući usporeno, držala se za trbuh.. prodje to sve
Samo ću ti reći, pusti cervix, svaki dan je drugačije, skužila i ja ne možemo se mjeriti po njemu. Ma cure jesam, ali prerano jučer sam na 5dnt al drugim urinom..desilo se to da neznam sta misliti, kao kao da ima sjena od druge crtice, preko slika nemoguce vidjeti, to je onaj najjeftiniji test trakica od 10kn..imala od prije, reko njega ću...zato pitam jel moguce štoperica nakon 2 tjedna.. znam da prerano..i muz dosao s posla kaze vidi sjenu..a mozda sam ga ubijedila da se vidi.. neznam šta mislti 😶
Sanjich,ma nemam ja vise kud ici.. Trebala sam jucer samo preporuku i objasnjenje za HLA tipizaciju moji smrzlici su kod drugog doktora.. A kad sam Podobnika pitala koliko kosta laparoskopija (nakon kiretaze kad mi je rekao da mu je moj desni jajovod sumnjiv da mozda on smeta razvoju ukoliko pusta toksicnost) kod njega nasmijao se i rekao rekao je da ne zna cjenike DETE DRAGO🙄 neka to sa sestrama rješavam placanje.ne znam onda tko onda odredjuje cjenik… Laže, mozes si mislit kako ne zna.. Ok pogledala sam si cjenik i sjela na dupe od cijene 🤢💆♀️…
Lucija..jesi li razmisljala mozda o koji mjesec pauze od svega.. nemoj se naljutit ili nesto na pitanje.. vidim godiste i sve ali gledam nekako s psihicke strane po sebi.. znam kako bi meni nakon svega ovoga napisanog i nenapisanog bilo.. mozda da uplatite neki spa malo par dana odmorite, napunis baterije .. kristalnije ces vidjeti sve iza toga i moci ces odluciti kojem doktoru dati povjerenje i skovati neki plan bistre glave..
Ne idem ja ni na posrupak niti na transfer.ja,sam samo trebala obaviti hla tipizaciju jer se nalazi dosta cekaju...epruveta krvi i na Rebro jer prije tog ne mislim ici na Fet.. Također na fet ne idem prije proljeća.ako i tad...
Nisam ja nista inzistirala ja sam podobniku i sama rekla da ne idem nikud minimalno do proljeca a on mi je tad rekao i ima pravo da to sad obavim hla tipizaciju.. Jer se i nju ceka kao sto sam na kariograme cekala 3 mjeseca...
Teja1408, Marinela87, manemoj, LioraLiora, jeste piškile štogod?LioraLiora, ovisi od organizma do organizma kad ti ode štoperica iz tijela. Ja pouzdano znam da je meni za 8 dana otišla, jer sam vadila betu 8 dana nakon štoperice
Ja jos nisam 🙈 za sad jos nisam sigurna budem li uopce..
Ali ako se odvazim obavijestit cu vas 😊
Dobro jutro cure.. ja sam psihički bolje.. iako mi se čini da od mene ništa ovaj put jer mi se čini i da mi se cervix spušta.. svakim danom imam manje mjesta dolje..
A fizički još uvijek malo kao da me pregazio kamion, temperature za sad nema.. ako se digne zovem doktoricu..
Miss mene ti je dobrih 8 dana sve bolilo, hodala po kući usporeno, držala se za trbuh.. prodje to sve
Samo ću ti reći, pusti cervix, svaki dan je drugačije, skužila i ja ne možemo se mjeriti po njemu. Ma cure jesam, ali prerano jučer sam na 5dnt al drugim urinom..desilo se to da neznam sta misliti, kao kao da ima sjena od druge crtice, preko slika nemoguce vidjeti, to je onaj najjeftiniji test trakica od 10kn..imala od prije, reko njega ću…zato pitam jel moguce štoperica nakon 2 tjedna.. znam da prerano..i muz dosao s posla kaze vidi sjenu..a mozda sam ga ubijedila da se vidi.. neznam šta mislti 😶
Daj sliku, mi ćemo ti pomoći 😉
To je baš dosta rani test, ako tu ima sjene to je onda to 😊
Ja sam mužu obećala da neću ranije od srijede i to smo se jedva dogovorili. On živi u svom nekom svijetu pozitive i ne vidi uopće zašto bi radili test ako je doktor rekao da vadimo betu 🙄 a najradje bi ga sad poslala po test 🙈🙈🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Mi ćemo skupa gristi nokte 🙈
Iako, ti si poslije mene bila na aspiraciji a doktor ti je rekao betu ranije, sretnice..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Mi ćemo skupa gristi nokte 🙈
Iako, ti si poslije mene bila na aspiraciji a doktor ti je rekao betu ranije, sretnice..
Da 🙈 bilo je kao za 12 dana mogu vadit betu, a to je palo na 18.11., praznik, pa su rekli da moze ili dan prije ili dan poslije..
Izabrala sam dan prije 😂
Samo ću ti reći, pusti cervix, svaki dan je drugačije, skužila i ja ne možemo se mjeriti po njemu. Ma cure jesam, ali prerano jučer sam na 5dnt al drugim urinom..desilo se to da neznam sta misliti, kao kao da ima sjena od druge crtice, preko slika nemoguce vidjeti, to je onaj najjeftiniji test trakica od 10kn..imala od prije, reko njega ću…zato pitam jel moguce štoperica nakon 2 tjedna.. znam da prerano..i muz dosao s posla kaze vidi sjenu..a mozda sam ga ubijedila da se vidi.. neznam šta mislti 😶
Sjena na deseti dan sa drugim urinom?
Draga moja, pa to je fantastična vijest!!! Ja na deseti dan sa prvim urinom nisam imala sjenu (odnosno, imala sam takvu sjenu da su je smo profesionalke mogle vidjeti, mm i ja nismo )
A da piškiš danas? I da, ti jeftini od 13kn u Mullera su ti najbolji!
💔💔💔
Evo ja sam zvala embriologicu...svih 6 embrija je jos uvijek zivo, rekla je da su 3 malo bolja, 3 losija ali da ipak na transfer dodem sutra (3 .dan) da ne riskiramo do 5.dana da ne bi mozda dosli do nijedne blastice...ne znam sta rec, malo sam tuzna jer od 18 folikula sam ocekivala da cu sigurno 5.dan imat transfer a ne opet 3., A o zamrzavanju da ne pricam...nije jos nista izgubljeno,mozda ipak dodu do blastice ali ne izgleda mi ni embriologica preoptimisticna...rekla mi je da do sutra razmislim ocu li vracat jedan ili dva ..ja bi sigurno vratila dva samo se mislim koja dva da vratim, losije ili bolje...strah me vratit bolje pa da ostanem bez 🐧🐧, a strah me i losije ..prošli put sam jedan bolji jedan losiji, pa je bila biokemijska, i nije bilo smrzlica ...tako se bojim da ce se opet sve isto ponovit...iskreno,nisam to ocekivala s obzirom da duplo vise folikula....
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji