Gledam vas cure sa Firula, sve imate pre dobar broj stanica, ali rijetko tko ili čak nitko nema smrzlića, zbog čega je tako?
Ne znam,ali od ovih 13 se stvarno nadam da ce bit bar 1 smrzlic….imamo primjer i nase sanjich koja ima 3 smrzlica u kbc split..pa nije bas da nema niko nista…nadan se dobrim vijestima sutra , a i da me ovo prestane bolit…
Ja se slazem, svejedno smatram da je 3 premal broj naspram svega.. ne znam zasto .. nazalost ja s biologicom nisam pricala niti sam naisla na ikakvu volju za ista objasniti… 30og idem u ambulantu kod dr XY i pitat cu ga sve.. jer realno moje razocaranje ne prolazi kroz ovih par dana… i dalje smatram da je nesto pogresno u svemu, ili losa stimulacija , prerana/prekasna aspiracija , loše stanice, nedostupnost jajnika .. Jer realno imala sam oko 20 stanica na uzv, aspirirano 14, oplodjeno 8, 3 zamrnuze.. po meni-. lose
Imam i jednu poznanicu koja je vec 3 puta isla baš kod tog vaseg doktora, nalazi savrseni kod oboje, isto dobije ok broj stanica i nikad nije imala smrzliće. A gledam ove cure po zg, evo i lucija je primjer, imaju smrzilca bar za 2,3 puta. Ja razmatram opcije pa su mi to sve nekakve informacije za odluku.
Jutro curke,gotova aspiracija, 8jajnih stanica smo dobili 🥳🥳🥳 jos sam osamucena, zelim svima puno srece danas😘😘😘
odlično! wow 8 komada 🥳🥳 sad sam tek pohvatala da si i ti na Svetom Duhu, možda smo se danas i vidjele, ja sam bila ujutro kao na folikulometriji.. jesu ti što komentirali kad transfer, kakav je plan?
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Angribird, Sanjich, da slazem se da je to generalno lose, ne znam jeli to mozda do inkubatora, da su im losiji nego kod privatnika .pitala sam to jednom dr.xy ,reka je da to nema veze s tim nego jednostavno s kvalitetom jajnih stanica i da oni u kbcu nemaju obicaj zaledit trodnevne nego samo blastice .ali ja sam sad toliko izmrcvarena sa bi stvrno bila sretna s bar jednom blasticom za ET i jednom za FET,ali prizeljkujem i više,naravno 🙏🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Gledam vas cure sa Firula, sve imate pre dobar broj stanica, ali rijetko tko ili čak nitko nema smrzlića, zbog čega je tako?
Ne znam,ali od ovih 13 se stvarno nadam da ce bit bar 1 smrzlic….imamo primjer i nase sanjich koja ima 3 smrzlica u kbc split..pa nije bas da nema niko nista…nadan se dobrim vijestima sutra , a i da me ovo prestane bolit…
Ja se slazem, svejedno smatram da je 3 premal broj naspram svega.. ne znam zasto .. nazalost ja s biologicom nisam pricala niti sam naisla na ikakvu volju za ista objasniti… 30og idem u ambulantu kod dr XY i pitat cu ga sve.. jer realno moje razocaranje ne prolazi kroz ovih par dana… i dalje smatram da je nesto pogresno u svemu, ili losa stimulacija , prerana/prekasna aspiracija , loše stanice, nedostupnost jajnika .. Jer realno imala sam oko 20 stanica na uzv, aspirirano 14, oplodjeno 8, 3 zamrnuze.. po meni-. lose
Imam i jednu poznanicu koja je vec 3 puta isla baš kod tog vaseg doktora, nalazi savrseni kod oboje, isto dobije ok broj stanica i nikad nije imala smrzliće. A gledam ove cure po zg, evo i lucija je primjer, imaju smrzilca bar za 2,3 puta. Ja razmatram opcije pa su mi to sve nekakve informacije za odluku.
Da, u pravu si. Ja sa svojim AMH niti ne očekujem nešto za zamrznuti, ali Sanjich ima 29 godina i savršene nalaze i sigurno su joj stanice dobre pa se 3 embrija stvarno čini premalo. Ali imamo tu i Rušku i Auroru, ne mogu se sad sjetit gdje su one bile, ali isto od hrpe stanica ništa nije ostalo za zamrznut.Ono što je meni dole čudno je to zašto smo sve dole na Bemfoli, evo koliko nas tu ima iz KBC i sve smo na Bemfoli, a sve sa različitim dijagnozama.
Cure, u utorak sam upisana za Hsg.
Je li ima netko nekakav savjet, sto bi trebala znati, pripremiti?
Hvala Vam 😘
05.12.2022 💗
Cure je li koja bila u Rijeci? Jel i dalje sve normalno ? Treba li covid test za konzultacije?
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sanjich znam kako se osjećaš, identično sam se osjećala kao i ti, i nije mi to sve skupa bilo jasno. Dovodila sam u sumnju sve, od labaratorija do spermiograma. Umjesto da sam se čudila k'o picek glisti, bolje da sam istog momenta počela piti suplemente za kvalitetu jajnih stanica. Sad bi mi već bile nahranjene i spremne za novi postupak.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Hvala Vam 😘
Ja sam ga obavila bez ičega, boli, nekog više nekog manje ili ništa.... Poslije sam mirovala cijeli dan jer sam krvarila ali nisam popila niti tabletu jer se bol smirila čim je bilo gotovo. U Rijeci nisu davali ništa za bolove i sestra je rekla da ne pijem ništa prije nego da pripremim ako bude trebalo poslije...Nešto lagano, elastično za obući, uzeti uloške sa sobom za svaki slučaj, i pripremiti tablete ako budu trebale... Sretno! Ne traje dugo, to je najveća prednost
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Aura i da se ne iznenadiš, meni je bilo mučno malo iza... Tipo kao od vožnje...nisam povratila ali mi je pasalo zaista mirovanje, bez naglih pokreta i šetanja, nešto slano za pojest, tipo kreker, muž je kuhao juhu za ručak tako da mi je i to dobro došlo ali do popodne sam bila ko nova i par dana sam nosila dnevne uloške jer kao nešto curi, ta tekućina valjda izlazi, tako mi je sestra rekla.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Hvala Vam 😘
Vjerojatno ima različitosti od klinike do klinike. Ja sam dobila koktel kao za aspiraciju kad se ide, tako da sam bila ošamućena još par sati i morala tamo ležati dok nisam došla k sebi, pa bi bilo dobro da sam imala piđamu, to mi nisu spomenuli. Ponijeti gaćice s malo jačim uloškom za poslije. A bol ovisi o tome jesu li jajnici prohodni ili nisu. Meni je jedan zaštopan, pa je bilo par oštrijih bolova bez obzira na koktel, ali to sve relativno brzo prođe tako da se izdrži.
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji