Jutro cure ok je guram nadžstojim zsokupit se svacim da ne mislim o svemu ,vadili su mi krv cekat ce se nalazi i opet na ultrazvuk ako sve bude ok i ako je izislo to iz cervikasa pusti ce ce danas kuci ali jos nista sigurno dok sve ne vidimo 🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Nikitta, a da napravis test? Ja vise ne mogu izdrzat 😁, ima li opce naznaka da dolazi, ono kad padne bazalna ili nesto slicno da znas, aha...evo sutra ce.
Belaaa, 🙏 da danas sve bude ok i da ides svojoj kuci. Doma je lakse, imas se cime zaokupit
Manemoj, kako siii? 😊
Rekla bi isto kao ti 😉 nego, sad se i meni cerviks čini uži 🙈😅 #ludazena😂
Brojim dane, sate.. pa razmišljam o testu, pa razmišljam kad su cure radile test.. moj muž je čeličnih živaca i on misli da trebamo čekati betu pa sam jutros radila plan kako bi poskrivecki kupila test ako ne budem mogla izdržati 🙈 i tako.. skroz normalan utorak 😂😂
A ti? Kako si?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Manemoj, kako siii? 😊
Brojim dane, sate.. pa razmišljam o testu, pa razmišljam kad su cure radile test.. moj muž je čeličnih živaca i on misli da trebamo čekati betu pa sam jutros radila plan kako bi poskrivecki kupila test ako ne budem mogla izdržati 🙈 i tako.. skroz normalan utorak 😂😂
A ti? Kako si?
Teško mi, borim se protiv testova..onak sad bi ga napravila užas 😅😅 još kad znam da su 3 testa u kuci, u kupaonici hahhahha.. a meni pak jutros dolje šire, kak veli MTB hodnik jutros širi..i nisam mogla prstom doći do kraja..a jučer da i okrugao cervix bio..pa za izluditi hahhahahha
Trudnice very soon to be - part one
ruby22 - 9.11 prvi UZV, beta je divna!!
Dada31 - 10.11. konzultacije
Leptirica90 - 10.11. rezultati oplodnje
miss1502 - 11.11. aspiracija
Chloe18 - 11.11. aspiracija
Jadranka. - 12.11. aspiracija
Giny - bockanje
tokio - 16.11 prvi MPO pregled
Bjanka - 17.11 operacija polipa
MTB - 17.11. prvi UZV, bete se poduplale!!!
Teja1408 - 17.11 beta
Marinela87 - 17.11 beta
Nirvana2020 - prvi UZV, bete se poduplale!!!
Pepsi - prvi UZV, bete se poduplale!!!
ericaa - 20.11. zadnje konzultacije prije postupka
manemoj - 20.11. beta
LioraLiora - 20.11. beta
Anitram1982 - 23.11 beta
minilu - 23.11 beta
Nina985 - 23.11 beta
vickivale - 23.11 beta
Tiinaa - 25.11 prvi UZV, bete se poduplale!!!
Lucyinthesky - postupak 11/20
Ana26 - postupak 11/20
VM - postupak 11/20
kju - postupak 11/20
Deoria - postupak 11/20
TiKi92 - postupak 11/20
anavi985 - postupak 11/20
Oolive - postupak 11/20
Bozma - postupak 11/20
točkicaa - postupak 11/20
Vučica - postupak 11/20
little123 - postupak 11/20
Vuky - postupak 11/20
_Dolly_ - postupak 11/20
MiniGirl - tempirani odnosi
Teja09 - HSG 11/20
nada86 - FET 11/20
Blacky89 - FET 11/20
Anavi123456 - FET 11/20
sunshine25 - FET 11/20
Sanjich - FET 11/20 ?
💔💔💔
Manemoj, kako siii? 😊
A ti? Kako si?
Teško mi, borim se protiv testova..onak sad bi ga napravila užas 😅😅 još kad znam da su 3 testa u kuci, u kupaonici hahhahha.. a meni pak jutros dolje šire, kak veli MTBhodnik jutros širi..i nisam mogla prstom doći do kraja..a jučer da i okrugao cervix bio..pa za izluditi hahhahahha
Da budem skroz iskrena, proguglala sam što stranica da skužim tu stvar s cerviksom i nikako ne mogu skužiti kako bi to točno trebalo biti 🙈
Jer i ja sam jutros cyclogest izgubila unutra 🙈🙈🙈 ali mi se na početku činio uži. E sad, ne znam jel to isto ima veze sa napetošću jer je znao da ću obratiti pažnju na njega pa se stisnuo 😂😂😂
Ne znam ali mi je drago da je ovaj forum takvo mjesto gdje ovo mogu pisati a da mi je samo malo neugodno 😅
A ti i testove doma imaš? Ajmeee kako izdrzis? Kad bi prvi put imalo smisla raditi ga?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Trudnice very soon to be - part two
Nadja89 - idući postupak 12/20
ANKSIMORON - idući postupak 12/20
Mila-Milica - idući postupak 12/20
maja555 - idući postupak 12/20
AuroraB - idući postupak 12/20
Razumna - idući postupak 12/20
darliv - FET 12/20
Mara234 - FET 12/20
Nina92 - FET 12/20
Slee - FET 12/20
angribird - FET ??
Monolena - idući postupak 01/21
Meto - idući postupak 01/21
Tanja79 - idući postupak 01/21
Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
Seny - u pripremi i istraživanju opcija
Deya - u pripremi i istraživanju opcija
Aura - u pripremi i istraživanju opcija
peyton - u pripremi i istraživanju opcija
Leptiric2019- u pripremi i istraživanju opcija
mandarinkica - u pripremi i istraživanju opcija
MimiDrimi - idući postupak za nekoliko mjeseci
Ivanaxx - idući postupak za nekoliko mjeseci
Amaranta - idući postupak za nekoliko mjeseci
alex2102 - idući postupak za nekoliko mjeseci
TirelessIvy - idući postupak za nekoliko mjeseci
LucyLou - idući postupak za nekoliko mjeseci
MilaSt - idući postupak za nekoliko mjeseci
lucija07 - idući postupak za nekoliko mjeseci
iris_iris - idući postupak za nekoliko mjeseci
Lara Wolf/Nymeria - FET za nekoliko mjeseci
Nikitta - uskoro operacija
Piky u našim srcima i mislima
Belaaa u našim srcima i mislima
💔💔💔
Trudnice
Tuma - 11tt 10.11 nifty
Samara - 10tt, 12.11 UZV
Lana3 - 6tt
Olivera - 8tt
*.Women_name.* - 8tt 30.11 UZV
Ruska1986 - 17tt, 5.11. UZV
willy
Simba 1989 - 10tt imamo jednojajčane trojke
more2309 - 8tt imamo dvojke
BAJO1 - 22tt, mala Marija
MakiST - 24tt it's a boy!!!
flower93 - 26tt curica i dečko
MPO majka
Nadalica, blizanci
💔💔💔
Dobro jutro svima!
I danas navijamo za našu Belaaa i Piky da njihove muke uskoro završe i da počne proces iscjeljenja.
Naša Dada31 je napokon dočekala termin prvih konzultacija, želimo joj da bude zadovoljna i da krene u postupak!
A za našu Leptirica90, koja danas saznaje rezultate oplodnje, želimo da joj sve 3 jajne stanice budu lijepo oplođene, pa da ima i za transfer i za smrzlića.
Naša Tuma danas radi Nifty, želimo fantastične rezultate o njenoj savršenoj, prekrasnoj, zdravoj bebici.
Svima nama ostalima, da što više uživamo u danu, i da što manje stresiramo u periodu čekanja, što god da čekamo
💔💔💔
Manemoj, kako siii? 😊
A ti? Kako si?
Teško mi, borim se protiv testova..onak sad bi ga napravila užas 😅😅 još kad znam da su 3 testa u kuci, u kupaonici hahhahha.. a meni pak jutros dolje šire, kak veli MTBhodnik jutros širi..i nisam mogla prstom doći do kraja..a jučer da i okrugao cervix bio..pa za izluditi hahhahahha
Da budem skroz iskrena, proguglala sam što stranica da skužim tu stvar s cerviksom i nikako ne mogu skužiti kako bi to točno trebalo biti 🙈
Jer i ja sam jutros cyclogest izgubila unutra 🙈🙈🙈 ali mi se na početku činio uži. E sad, ne znam jel to isto ima veze sa napetošću jer je znao da ću obratiti pažnju na njega pa se stisnuo 😂😂😂
Ne znam ali mi je drago da je ovaj forum takvo mjesto gdje ovo mogu pisati a da mi je samo malo neugodno 😅
A ti i testove doma imaš? Ajmeee kako izdrzis? Kad bi prvi put imalo smisla raditi ga?
I ja sam sinoć guglala pa nisam ništa skužila, nešto diže spušta zatvara kad ostaneš trudan, pojma nemam 😅🤣 mislim da nam ima smisla napraviti tek 18.11. Kak si napisala onaj put...gledala ja i na youtube..ima žena koje radila 5,6 i 7 dnt i pozitivno bilo, i jesu bile trudne..nije štoperica bila jer već izlapila u tih 10 tak dana... meni je od štoperice 11 dana..
Sortiraj odgovore
Najstariji