Bome i ja nemogu spavat katastrofa i to ne noćas, nego već tjednima. Neznam uopće kj da radim od spavam od pola 10 do 3 i onda do 8 gledam u strop
Mislim da je dosad ovdje na forumu nekoliko trudnica pisalo da se susreće s tim problemom..nadam se da ce sto prije proci ta faza 😊
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Nikitta znači da sve ide po planu🤗, bude to dobar finiš 2020.te🙂
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Nikitta ne on je meni pričao da bi me stavio na pilule smo da mi točno namjestiti sve po danima. Nebi ih koristila kao terapiju. Ali vidjet ću sve danas, neću pričati u prazno jer stvarno neznam koji princip idemo. Danas u pola 6 - 6 mi je rekao da dođem pa ćemo vidjeti. Sad mi ostaje jedino strepiti do poslijepodne 🙈🙈🙈 ali će mi vrijeme na poslu. Nadam se da neću imati toliko problema kao ti, drži se i nadam se da će ta tvoja agonija proći pod svaku cijenu 🙏❤️
Ostalim curkama dobro jutro i ugodan dan. 😘❤️
endometrioza
anavi985, po meni su brisevi važniji od papa testa, ali sve ovisi o tvom specijalcu. Držmo fige da će te primiti.
Lana3, možda ovisi i o doktoru. A možda ima veze s tim da ja nisam htjela krenuti u tom ciklusu u kojem sam bila na konzultacijama radi putovanja, pa su mi onda sljedeći naštimali da budu sigurni da krećemo točno tad i tad, a da ne ovise o mojim menstruacijama. Nisi mi nikad rekla kod kojeg si ti bila?
A moguce da je i zbog toga, mi smo isli kod vlasnice, vi?
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Joj što me strah današnjeg dana moram zvati petrovu da vodim da li se šta oplodilo ali imam samo 3 jajne stanice pa me strah da ništa od toga.i da će biti ništa od transfera
Azospermia
Joj što me strah današnjeg dana moram zvati petrovu da vodim da li se šta oplodilo ali imam samo 3 jajne stanice pa me strah da ništa od toga.i da će biti ništa od transfera
Ma ne mora biti lose, mogu sve 3 se izvuci. Jel u Petrovoj sve normalno funkcionira s obzirom na koronu, jesi svi doktori s humane tamo?
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Jutro ekipa, kako ste danas? 3dnt ..iako radim, vrijeme mi tako sporo ide, užas.. prijavljujem i dalje bolove ujutro dok se budim u krevetu pa dok stavljam utriće ujutro..
Bela, Piky, kako ste?
Drzim fige 🤞🏻
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Lana 3 da u petrovoj sam svi su doktori tamo i rade svi i jakom mi je drago što mi je moj dr.radio aspiraciju.hvala vam nadam se da su se sve 3 oplodile danas ih moram zvati.i rade normalno😘😘👍👍
Azospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji