Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Studeni 2020. 08:40

Lana3, ne znam tko je vlasnica. Ja sam išla kod dr. Bračun, koja će mi sad i voditi trudnoću (barem na početku).

Leptirica90, samo pozitivno. Držmo fige. 

Belaaa, drago mi je da se tvoja muka približava kraju. 
    Još samo naša Piky

LioraLiora, manemoj, hihihihi. Da, ja nisam vjerovala lucija007 kad je rekla da je vrijeme do bete gadno. Trebala sam. 

💔💔💔

manemoj
    10. Studeni 2020. 08:46

MTB ipak ćeš moći tamo voditi trudnoću? Znam da si pisala da oni to ne rade.. pa to je super, ipak si s njima sve to prošla..
    Čekanje je koma, pogotovo ako zabrijavas na simptome 🙈
    LioraLiora i meni toliko od stoperice ali se bojim da se još ništa ne bi vidilo na testu. Meni danas tek 8dan nakon aspiracije i 5 dan nakon transfera

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Studeni 2020. 08:49

manemoj, pa mislila sam da neću moći jer je Lana3 rekla da su njoj rekli da to ne rade.
    Baš sam bila sretna kad sam im javila betu i kad su mi rekli da baš moja doktorica vodi trudnoće. Bit ću sad na početku kod nje, jer imam povjerenja u nju. U jednom trenutku ću se prebaciti u Podobnika jer mislim tamo roditi. Ali o tom potom, prvo treba preživjeti prvi UZV  Pa drugi... Pa treći... 

Nema vam smisla raditi test još barem 2, 3 dana. Dakle, krenite gristi nokte od četvrtka, petka. 

💔💔💔

10. Studeni 2020. 08:53

Ajmee nisam znala da takvo ovo čekanje, stvarno je za poluditi.. prespavala bi sve najrađe, užas... hahhaha MTB, tješiš nas da možemo za koji dan napraviti test 🙃, totalno sam u kaosu, neznam kako cure izdržavaju i kako si ti izdržavala.. jel imas kakvih simptoma sada? 

manemoj
    10. Studeni 2020. 08:54

NadimakMTB

manemoj, pa mislila sam da neću moći jer je Lana3 rekla da su njoj rekli da to ne rade.
    Baš sam bila sretna kad sam im javila betu i kad su mi rekli da baš moja doktorica vodi trudnoće. Bit ću sad na početku kod nje, jer imam povjerenja u nju. U jednom trenutku ću se prebaciti u Podobnika jer mislim tamo roditi. Ali o tom potom, prvo treba preživjeti prvi UZVPa drugi… Pa treći…

Nema vam smisla raditi test još barem 2, 3 dana. Dakle, krenite gristi nokte od četvrtka, petka.

Super ti je to ispalo 😊

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

10. Studeni 2020. 09:01

manemoj

LioraLiora

Manemoj, kako siii? 😊

Rekla bi isto kao ti 😉 nego, sad se i meni cerviks čini uži 🙈😅 #ludazena😂
    Brojim dane, sate.. pa razmišljam o testu, pa razmišljam kad su cure radile test.. moj muž je čeličnih živaca i on misli da trebamo čekati betu pa sam jutros radila plan kako bi poskrivecki kupila test ako ne budem mogla izdržati 🙈 i tako.. skroz normalan utorak 😂😂
    A ti? Kako si?

A hahaha, tako sam ja htjela sakriti od muza da cu ici u muller... Kad izlazim ja iz trgovackog centra (u autu) a on na cesti u autu prolazi, ja si mislim KUD BAS SADDD😂😂😂
    Zove on odmah kaze on isla su u muller je li🙄😂😂

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Studeni 2020. 09:07

LioraLiora, hvala na pitanju, imam dosta manje simptoma nego prije ali opet dovoljno da se ne prepadnem . I dalje je ta stalna mala bol u stomaku, čak je bol možda pretjerano za reći. Blagi grčići povremeno. Hrana mi baš nije privlačna previše, jedem manje nego inače i moram se tjerati jesti jer padam na vagi, a nije zdravo previše gubiti tokom trudnoće. Spavam osrednje - najbolje sam spavala odmah nakon bete. 
    Ono što mi je drago jest da mi se vratila volja za radom i za poslom, tako da napokon radim kako spada i nadoknađujem zaostatke koje sam napravila dok sam bila u postupku. Definitivno sam manje umorna, ali mi kondicija i dalje nije ona koja je bila.
    Još 7 dana pa UZV 
    manemoj, da, baš sam sretna jer mi je ovo blizu, a i imam povjerenja u njih. Malo me hvatala trema od pomisli da sad moram ići kod nekog drugoga.  pogotovo zato što su mi oba izbora bila na drugom kraju grada.

💔💔💔

• *.Women_name.*
    10. Studeni 2020. 09:12

darliv

*.Women_name.*

Bome i ja nemogu spavat katastrofa i to ne noćas, nego već tjednima. Neznam uopće kj da radim od spavam od pola 10 do 3 i onda do 8 gledam u strop

Mislim da je dosad ovdje na forumu nekoliko trudnica pisalo da se susreće s tim problemom..nadam se da ce sto prije proci ta faza 😊

I jaa 😁

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

10. Studeni 2020. 09:14

Nikitta

Darliv i meni mislim da će danas doći.. let’s see😄 Ma zezam se, ni nemam kaj ostavit u oporuci 🤷🏼‍♀️😂
    Bela😂😂😂 I ja danas no sleep, takav dan valjda. Sretno 💗
    AuroraB ma sveeee po planu, nervoza lagano raste 🤣
    Dada31 i ti naštimavanje ciklusa je uputno prije stimulacije. Čut ćeš sve danas. ☺️
    Bozma ma mogu radit samo test na Covid😤 Pala mi je sinoć tempica, tako da očekujem vješticu danas. 😉

Bas sam to ja pomislila za sebe... Vrlo kratka bi mi oporuka bila😂😂😂

10. Studeni 2020. 09:16

LUCIJA007

manemoj

LioraLiora

Manemoj, kako siii? 😊

Rekla bi isto kao ti 😉 nego, sad se i meni cerviks čini uži 🙈😅 #ludazena😂
    Brojim dane, sate.. pa razmišljam o testu, pa razmišljam kad su cure radile test.. moj muž je čeličnih živaca i on misli da trebamo čekati betu pa sam jutros radila plan kako bi poskrivecki kupila test ako ne budem mogla izdržati 🙈 i tako.. skroz normalan utorak 😂😂
    A ti? Kako si?

A hahaha, tako sam ja htjela sakriti od muza da cu ici u muller… Kad izlazim ja iz trgovackog centra (u autu) a on na cesti u autu prolazi, ja si mislim KUD BAS SADDD😂😂😂
    Zove on odmah kaze on isla su u muller je li🙄😂😂

Ahahahahahhahahaahhaha, ahahahahhahahah....umirem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.