Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Studeni 2020. 11:00

NadimakMTB

Tuma

*.Women_name.*

Bome i ja nemogu spavat katastrofa i to ne noćas, nego već tjednima. Neznam uopće kj da radim od spavam od pola 10 do 3 i onda do 8 gledam u strop

Joj to se i meni dogada. Odem piskit oko 4 i onda ne zaspim do 6,pola 7 a u 7 mi zvoni alarm za utrogestan😅

Pfft, amateri.
    Idem spavati u 11, kad stavljam utriće.
    Budim se u 2, piškim.
    Budim se u 5, piškim, pijem lijek za štitnjaču.
    Budim se u 7, piškim, stavljam utriće.

Kao iskusna u pijenju eutytoxa, od svoje 25. godine mogu ti reći da se tako rano pijenje eutyroxa ne preporuca ako tada ne počimaš svoj aktivni dan. Dr. Žmire mi je čak savjetovao da ga je puno bolje piti navecer zbog ostalih hormona koji se tada luče ali meni je to malo nezgodno zbog posla, uglavnom bitno je samo da se popije ujutro nekih 20 min, pola sata prije jela. Ili ako se pije navecer onda oko 2 sata nakon vecere. 

Jutro cure, citam vas i svima drzim fige 😊😊
    Malo sam potpnula psihicki i umorila se i fizicki sve ovo uskladit s poslom bez da itko primjeti ili da izostanem.. Tako da sad cu vas malo citati u tisini.. 

Leptirica nadam se da se sve 3 oplode i prezive do kad trebaju 🤞❤️
    Miss sretno sutra na aspiraciji, uzivaj u onom slatkom koktelcicu i sexy dr Xy 😊🕺  
    Cloe i jadranka nadam se da ce i vama aspiracija proci odlicno... Svima zelim zrele i zdrave stanice 🥳🐧

Bela i piky da se lijepo oporave, i nasa lucija iako ja vidim da je ona vec odlicno ❤️

manemoj, LioraLioraAnitram1982miniluNina985  i vickivale želim da vam vrijeme leti i da vidimo pozitivne testice i sočne bete 🤞🤞🤞
    Trudnicama koje cekaju uzv  takodjer da im vrime leti i da sve bude u redu 😊🤞
    Nikitta sretno s op. ❤️ 

Bozma nemogu te ne spomenut ❤️❤️❤️

I ostalim curama koje nisam pohvatala jos zelin sve lipo 😘😘😘

VM

Pozdrav cure, 

nisam mjesec dana bila na forumu, morala sam se oporaviti od negativne bete i prestati svaki dan misliti na trudnoću. Upravo sam u iščekivanju menstruacije za novi postupak budući da sam danas nadobudno radila test na trudnoću ne bi li bilo možda bilo da sam prirodno zatrudnila.  ali ništa. 
    Čestitam naravno svim curama koje su u međuvremenu ostale trudne i držim fige čekalicama te želim sreću onima koje su krenule u postupak. Je li koja radila HSG i prohodnost jajovoda a da je starija od 35 a da M ima lošiji spermiogram? ima li to smisla? Mene je jedna ginekologica pitala zašto to nisam radila 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Studeni 2020. 11:02

vuky, super da ti se sviđa pristup doktora, meni se to čini baš jako bitnim. 

ericaa, a nisam ni počela sa LOTR kolekcijom, ...  
    Moji nasljednici imaju jako dobrih razloga da me se riješe 

💔💔💔

manemoj
    10. Studeni 2020. 11:07

ericaa

MTB kolecija Harry Pottera hahahhahah odlična ideja, uvijek sam mislila da nemam puno za ostavitiIris možda su prerano odustali?? Neznam po kojem principu ide ali je li se možeš opet u postupak uključiti? Očito ima folikula samo im je dulje trebalo…
    bella i piky sretno!!
    čekalice betedok vas čitam i meni došlo da test napravim hahahahahahha sretno i strpljivo!!
    svima ostalima, sretno, hrabro i razmazite se jer vi to zaslužujute….

Stvarno i ja sam ogroman Harry Potter fan ali mi nikad nije palo na pamet kome bi to ostavila.. mislim da ne poznam nikoga tko bi to toliko cijenio 🤔
    Ipak odlazi samnom..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

ericaa
    10. Studeni 2020. 11:07

NadimakMTB

vuky, super da ti se sviđa pristup doktora, meni se to čini baš jako bitnim.ericaa, a nisam ni počela sa LOTR kolekcijom, …
    Moji nasljednici imaju jako dobrih razloga da me se riješe

Mi smo se podijelili, ja sam kolekcionar HP (i knjige i filmovi) a muž LOTR (filmova, produljenih verzija s komentarom i sl., ne knjiga) 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ericaa
    10. Studeni 2020. 11:09

manemoj

ericaa

MTB kolecija Harry Pottera hahahhahah odlična ideja, uvijek sam mislila da nemam puno za ostavitiIris možda su prerano odustali?? Neznam po kojem principu ide ali je li se možeš opet u postupak uključiti? Očito ima folikula samo im je dulje trebalo…
    bella i piky sretno!!
    čekalice betedok vas čitam i meni došlo da test napravim hahahahahahha sretno i strpljivo!!

Stvarno i ja sam ogroman Harry Potter fan ali mi nikad nije palo na pamet kome bi to ostavila.. mislim da ne poznam nikoga tko bi to toliko cijenio 🤔
    Ipak odlazi samnom..

Ovaj Božić sam mužu naručila pidžamu ili majicu na HP  Nikad dosta Harrija i Hogwartsa 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

iris_iris
    10. Studeni 2020. 11:13

ericaa

bella i piky sretno!!

A očito su prerano odustali, da, nešto se dogodilo s terapijom, i ne znam uopće što mogu. A uvjeravali su me da nije do terapije i da endo jednostavno ne da i treba operirati. Ne znam uopće što mogu sada, nitko mi se ne javlja trenutno. 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

iris_iris
    10. Studeni 2020. 11:15

NadimakMTB

iris_iris

Jutro curke!
    Pazite ovo, jučer ja na UZV, a kad ono 4 folikula, po 2 na svakom jajniku! Još sam uvijek u ciklusu koji mi je bio otkazan. I što sad?

Seks na eks?
    Možda da se javiš klinici i pitaš za savjet?
    I svejedno nastaviš sa seks na eks?

Pa da! Danas mi je 23 DC, ne znam hoće ovulacija biti za par dana ili što će se s njima dogoditi. Zasad mi se nitko ne javlja... 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Nadalica
    10. Studeni 2020. 11:18

Jutro cure, nisam se par dana javljala jer sam bila psihicki u tuti, nakon 3 puna mjeseca zovu me iz bolnice da hitno dovedem djecu jer imaju strasno nizak nivo b12, ja sva u soku pitam kako zbog cega, kaze nekad radili nalaz jos dok smo u bolnici bili i da hitno moram prestati sa dojenjem, sva sreca ja prestala jos prije 2 mjeseca da dojim, kaze ako je tako onda je sve uredu ne trebate dolaziti.. ja sad sebi kontam da sam dojila sta se sve moglo desiti i nakon 3 mjeseca mi javljaju, ne znam eto, morala sam se bar vama izjadati, 16.11 imamo kontrolu pa cemo vidjeti jel sve ok. Brigama nikad kraja.

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.