Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    09. Studeni 2020. 18:01

LioraLiora

MTB da li si nakon transfera osjetila kad stavljas utrogestan da je cervix drugaciji..meni danas skroz okrugao i kao spusta se..vise ga osjetim nego sto sam jucer dan nakon transfera…

Nema ti to veze, i ja sam jedan dan osjetila skroz dole, neznam di bi utrogestan stavila i prst gurnula, a drugi dan sve široko i mokro da samo klizi. To je sve individualno

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Marinela87
    09. Studeni 2020. 18:06

Chloe18

Marinela87

Chloe hahaha i meni je to palo na pamet st ako se ne probudim 😂 obavila sam u petaktransfer, i sad vidim da je sve to prije bilo ništa u usporedbi s ovim iščekivanjem i skakanjem na svako probadanje😦

Kad si isla na aspiraciju a kad na transfer,ja procitala da je u petak bila aspiracija pa sam zbunjena sad 🙄 jel znas mozda jel rade transfere i vikendom, racunam ako je aspiracija u srijedu, a oni ne rade vikend transfere najranije sta mogu na transfer je onda pon,nez jel to dugo čekati?

Možda sam ja negdje nest zbrkano napisala. Uglavnom, meni je prošli tjedan u utorak bila aspiracija, a u petak transfer. 
    Ja imam neki dojam da oni ništa ne rade vikendom.. Ali mi nije jasno kako onda nastimaju ovakve situacije kao tvoja? Možda i dođu iznimno vikendom 🤔Nažalost ja sm ti totalno nova u ovom pa nemam pojma jel to prekrasno ili je ok.. Znat će netko od cura ovdje sigurno. 
    Ali oni tamo su ko na traci tako da sigurno imaju rješenje za sve opcije 😂

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

Nada 🍀

Cure imam jedno pitanje... počela sam sam po vašim savjetima uzimati sok od cikle. Jel vama stalno mokraća i stolica crvena kad uzimate? 
    Prvi put kad sam vidila mislila sam koji vrag sad opet, onda sam se sjetila da je možda od cikle.. 🤷‍♀️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Dada31, ne razumijem baš pitanje s ove dvije terapije, ali ja sam prvo stavljena na pilule, a onda je krenula stimulacija.

LioraLiora, odmah nakon transfera je bilo jako usko i tvrdo. Onda je s vremenom omekšalo i ostalo je do kraja mekano, sluzavo i široko (od prvog puta kad sam jedva ugurala, do sad kad lovim utriće po tim nekim hodnicima unutra )
    Ne kužim baš što je tu cerviks, ali to je osjećaj. 
    Vidim da ste kasnije našle moje stare postove. Imajte na umu da je to moj osjećaj, druge žene su pisale da nisu osjetile promjenu.
    Inače, ne računaj to kako bi trebala dobiti mengu, oko ovog ciklusa ništa nije normalno, tako da možda dođe prije, možda kasnije, a možda (nadajmo se!!!) uopće ne dođe

💔💔💔

manemoj
    09. Studeni 2020. 18:11

nada86

Cure imam jedno pitanje… počela sam sam po vašim savjetima uzimati sok od cikle. Jel vama stalno mokraća i stolica crvena kad uzimate?
    Prvi put kad sam vidila mislila sam koji vrag sad opet, onda sam se sjetila da je možda od cikle.. 🤷‍♀️

Ajme.. da crvena.. stolica mi kasnije bila skoro crna pa sam se uspanicila sva.. ali to ti je to.. ja čim sam stala odmah drugi dan sve normalno..
    Nemaš brige, samo nek ona odradi svoje 💪

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Tiinaa
    09. Studeni 2020. 18:12

Vecer cure.. posljednih par dana ponekad imam iscjedak roskasti, nije bas cista krv.. da li je to normalno ? Zvala kliniku kazu to je normalno...

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

MaloTele
    09. Studeni 2020. 18:14

Marinela87

Chloe18

Marinela87

Chloe hahaha i meni je to palo na pamet st ako se ne probudim 😂 obavila sam u petaktransfer, i sad vidim da je sve to prije bilo ništa u usporedbi s ovim iščekivanjem i skakanjem na svako probadanje😦

Kad si isla na aspiraciju a kad na transfer,ja procitala da je u petak bila aspiracija pa sam zbunjena sad 🙄 jel znas mozda jel rade transfere i vikendom, racunam ako je aspiracija u srijedu, a oni ne rade vikend transfere najranije sta mogu na transfer je onda pon,nez jel to dugo čekati?

Možda sam ja negdje nest zbrkano napisala. Uglavnom, meni je prošli tjedan u utorak bila aspiracija, a u petak transfer.
    Ja imam neki dojam da oni ništa ne rade vikendom.. Ali mi nije jasno kako onda nastimaju ovakve situacije kao tvoja? Možda i dođu iznimno vikendom 🤔Nažalost ja sm ti totalno nova u ovom pa nemam pojma jel to prekrasno ili je ok.. Znat će netko od cura ovdje sigurno.
    Ali oni tamo su ko na traci tako da sigurno imaju rješenje za sve opcije 😂

I ja mislim da ne rade, al vidjela sam par cura dns prije mene kod testiranja na covid pa se nadam ako nas bude vise da Ce odradit 😄 ma i ja sam nova, skontat cemo putem sve 😊jel ti bio test na covid gotov na vrijeme,nekak se brinem da nece bit gotov..al bas su ko na traci,nestignem ni gace obuc na folikulometriji vec neka gologuza hoda tamo 🤦 ne stignem ni pitat puno kad odma vicu sljedeća 🤣🤣🤦 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

09. Studeni 2020. 18:17

manemoj

LioraLiora

manemoj

LioraLiora

MTB da li si nakon transfera osjetila kad stavljas utrogestan da je cervix drugaciji..meni danas skroz okrugao i kao spusta se..vise ga osjetim nego sto sam jucer dan nakon transfera…

Ja sam se sjetila da je ona to ispitivala i onda jučer listala 100 stranica da to nadjem 🙈
    Uglavnom, što je dalje išla imala je osjećaj kao da ima više prostora i da sve lakše ulazi..
    Pa sam si ja jutros zabrijala da je sad i meni

Hahhaa isto mislimo..u mene ne..u mene sve manje prostora i izražen cervix jako..okrugao sada..izgleda da se meni priprema menga..jer ja ti trebam dobiti za par dana..punoo prije bete..meni transfer urađen na 19 ti dan ciklusa..a dobijem mengu 26 dana do 27 😑

Ja bi po kalendaru trebala dobiti u ponedjeljak idući što je isto 4 dana prije bete ali mislim da ovaj ciklus ne može biti ispravan.
    Mislim da to sa cerviksom ne znači baš puno
    Mislim da je Lucija007 pisala da ona ni jednom nije imala nikakve promjene..

Nista ne.. No ja sam vam uvijek bila neka posebna atipicna trudnica🙄🙃💆‍♀️...
    Moram priznati da nisam ni pridavala neku vaznost tome..da sam sad to isla 'proucavati' mozda bi nesto i osjetila ne znam... 
    Ja sam vam samo testomanka muller testova nista drugo ne ne priznam.. 😂😂😂

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Studeni 2020. 18:19

NadimakMTB

Dada31, ne razumijem baš pitanje s ove dvije terapije, ali ja sam prvo stavljena na pilule, a onda je krenula stimulacija.

MTB koliko sam ja to uspjela shvatiti pošto je prospekt u potpunosti na njemačkom 🙈
    Postoji simulacija sa pilulama, i točno se namjesti da prvi dan bockanja bude srijeda. I onda 2.ili 3. dan menge kreće bockanje... A drugi način je isti samo bez pilula, ne namješta se srijeda nego koji se dan poklopi i kreće se 1.dan menge sa bocknjem.
    Neznam što im ta srijeda igra ulogu, ali je boldano podcrtana 😁
    Jesu li ti rekli zašto su te stavili mjesec dana na te pilule? 😊 

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Studeni 2020. 18:26

Tiinaa, čula sam i ja da je roskasti i smeđi iscjedak normalan. Ja sam imala roskasti samo jedan dan, i mislim da je zato što sam se ogrebala dok sam si stavljala utrić. I nije mi bilo svejedno, ali sam se smirila kad je prestalo. Ako te krene prati strah, uvijek možeš otići kod ginekologa da provjeri i prije prvog službenog UZVa.

Dada31, u BetaPlusu nas sve stavljaju na pilule prije postupka jer nam tako naštimavaju cikluse. Prije si došao kad bi ti krvarenje počelo, sad radi Covida točno rezerviraju u kojem ciklusu koga rade, i naštimaju te tako. Ja se ni bockala nisam u skladu sa danima ciklusa, nego su samo rekli na koji datum počinjem s bockanjem, krenula do onda menstruacija ili ne. Meni je to bilo i super, jer smo tako skratili taj prethodni ciklus preko 10 dana, pa sam zapravo krenula sa postupkom ranije nego što sam mislila.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.