vickivale, taj ponedjeljak ćemo onda čekati 4 ogromne bete. I super je da ideš neopterećeno, koliko ide. Mi ćemo ovdje svi navijati za tebe.
*.Women_name.*, najbitnije je da radiš onako kako tebi odgovara. I ja vjerujem da je tvoja beba baš savršena.
_Dolly_, ne, nemoraš biti na mirovanju, ali trebaš se štediti, pogotovo taj srednji dio. Meni je, recimo, vježbanje zabranjeno, ali smijem (i preporučljivo je) hodati i živjeti normalan život.
💔💔💔
Chloe ionako ces sad bit trudna pa ces mozda i prije ljeta u Kastela na bolovanje pa porodiljni.,sta ces u Zg radit 😂😂😂
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
vickivale, taj ponedjeljak ćemo onda čekati 4 ogromne bete.I super je da ideš neopterećeno, koliko ide. Mi ćemo ovdje svi navijati za tebe.
*.Women_name.*, najbitnije je da radiš onako kako tebi odgovara. I ja vjerujem da je tvoja beba baš savršena.
_Dolly_, ne, nemoraš biti na mirovanju, ali trebaš se štediti, pogotovo taj srednji dio. Meni je, recimo, vježbanje zabranjeno, ali smijem (i preporučljivo je) hodati i živjeti normalan život.
MTB sila si!!
Dvojajcane blizanke 🍒
Chloe hahaha i meni je to palo na pamet st ako se ne probudim 😂 obavila sam u petak transfer, i sad vidim da je sve to prije bilo ništa u usporedbi s ovim iščekivanjem i skakanjem na svako probadanje😦
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Bokic curke, vidim ima nas dosta koje cekamo betu..ajme meni još samo 11 dana kod mene 😅🤣. Meni čak menga treba doći puno prije bete ..to me buni isto jako.. a i dalje se treba šopati utrogestanima...
vickivale, taj ponedjeljak ćemo onda čekati 4 ogromne bete.I super je da ideš neopterećeno, koliko ide. Mi ćemo ovdje svi navijati za tebe.
A da, ja sam ti malo previše panicarka 😂 jooj hvala ti nadam se da će bit sve ok ❤️ i tebi želim da vidiš još malo svoju savršenu bebicu, a budeš uskoro 😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Curke dali je koja od vas imala plan terapije uz anti-baby pilule za planiranje stimulacije? Ja sad nešto čitam prospekt koji mi je dao na zadnjim konzultacijama i kao postoje 2 vrste, točno planirane stimulacije s pilulama, i druga je bez pilula.
endometrioza
Anitram sretno dalje❤
Sanjich tri ti je taman! Među njima se krije tvoja bebuška, samo pozitivno dalje! Ja te shvaćam jer sam ja od 7 oplođenih dobila dvije koje se nisu primile, a smrzlića nemam... Sad znam da je moglo biti i gore, zato se ne bediraj nego misli pozitivno! Više manje kad pogledam, rijetko je zapravo da nekoja ima više puno za smrzavanje, neovisno o terapiji i kako to sve obećavajuće izgleda!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Chloe ionako ces sad bit trudna pa ces mozda i prije ljeta u Kastela na bolovanje pa porodiljni.,sta ces u Zg radit 😂😂😂
Haha isla bi ja odmah dolje zivjet da mozemo,ali situacija je takva da nam je lakse ovdje 😄 ali da znam da bi dolje odma ostala trudna iste sek bi sjela u auto i pici 🥳🥳😊
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Sortiraj odgovore
Najstariji