MTB da li si nakon transfera osjetila kad stavljas utrogestan da je cervix drugaciji..meni danas skroz okrugao i kao spusta se..vise ga osjetim nego sto sam jucer dan nakon transfera...
Curke dali je koja od vas imala plan terapije uz anti-baby pilule za planiranje stimulacije? Ja sad nešto čitam prospekt koji mi je dao na zadnjim konzultacijama i kao postoje 2 vrste, točno planirane stimulacije s pilulama, i druga je bez pilula.
Ja samo znam da je ta moja frendica (pisala sam par stranica ranije) koja je imala endometriozu nakom operacije do postupka je bila na pilulama i onda je krenula u postupak.. Njoj su rekli iz razloga sto su operacijom ocistili i da se endometrioza ponovno ne 'razbukta' do postupka... Dakle bila je na pilulama do stimulacije...
Chloe hahaha i meni je to palo na pamet st ako se ne probudim 😂 obavila sam u petaktransfer, i sad vidim da je sve to prije bilo ništa u usporedbi s ovim iščekivanjem i skakanjem na svako probadanje😦
Kad si isla na aspiraciju a kad na transfer,ja procitala da je u petak bila aspiracija pa sam zbunjena sad 🙄 jel znas mozda jel rade transfere i vikendom, racunam ako je aspiracija u srijedu, a oni ne rade vikend transfere najranije sta mogu na transfer je onda pon,nez jel to dugo čekati?
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
MTB da li si nakon transfera osjetila kad stavljas utrogestan da je cervix drugaciji..meni danas skroz okrugao i kao spusta se..vise ga osjetim nego sto sam jucer dan nakon transfera…
Ja sam se sjetila da je ona to ispitivala i onda jučer listala 100 stranica da to nadjem 🙈
Uglavnom, što je dalje išla imala je osjećaj kao da ima više prostora i da sve lakše ulazi..
Pa sam si ja jutros zabrijala da je sad i meni tako 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB da li si nakon transfera osjetila kad stavljas utrogestan da je cervix drugaciji..meni danas skroz okrugao i kao spusta se..vise ga osjetim nego sto sam jucer dan nakon transfera…
Ja sam se sjetila da je ona to ispitivala i onda jučer listala 100 stranica da to nadjem 🙈
Uglavnom, što je dalje išla imala je osjećaj kao da ima više prostora i da sve lakše ulazi..
Joj to je ona prica s hodnicima bila 🤣🤣🤣
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Curke dali je koja od vas imala plan terapije uz anti-baby pilule za planiranje stimulacije? Ja sad nešto čitam prospekt koji mi je dao na zadnjim konzultacijama i kao postoje 2 vrste, točno planirane stimulacije s pilulama, i druga je bez pilula.
Ja samo znam da je ta moja frendica (pisala sam par stranica ranije) koja je imala endometriozu nakom operacije do postupka je bila na pilulama i onda je krenula u postupak.. Njoj su rekli iz razloga sto su operacijom ocistili i da se endometrioza ponovno ne 'razbukta' do postupka… Dakle bila je na pilulama do stimulacije…
E sad me baš zanima, još brojim 24 sata neizvjesnosti 😂😂😂😂
endometrioza
Joj to je ona prica s hodnicima bila 🤣🤣🤣
E da da 😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Pa sam si ja jutros zabrijala da je sad i meni
Hahhaa isto mislimo..u mene ne..u mene sve manje prostora i izražen cervix jako..okrugao sada..izgleda da se meni priprema menga..jer ja ti trebam dobiti za par dana..punoo prije bete..meni transfer urađen na 19 ti dan ciklusa..a dobijem mengu 26 dana do 27 😑
Bozma prije ce biti da si svaki put naletila na tu mladu embriologicu, ona ni meni bas nije bila rijecita, provirila iz kuce kad joj je Lucija rekla da mi se obrati i rekla 2 odlicna imate..... tako da nije do tvojih embrija ☺️
Pa sam si ja jutros zabrijala da je sad i meni
Hahhaa isto mislimo..u mene ne..u mene sve manje prostora i izražen cervix jako..okrugao sada..izgleda da se meni priprema menga..jer ja ti trebam dobiti za par dana..punoo prije bete..meni transfer urađen na 19 ti dan ciklusa..a dobijem mengu 26 dana do 27 😑
Ja bi po kalendaru trebala dobiti u ponedjeljak idući što je isto 4 dana prije bete ali mislim da ovaj ciklus ne može biti ispravan.
Mislim da to sa cerviksom ne znači baš puno
Mislim da je Lucija007 pisala da ona ni jednom nije imala nikakve promjene..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji