Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Studeni 2020. 16:06

Išla sam sad na wc..i ugledam na jednodnevnom kao žilicu crvenu... valjda sve ok 🤨

07. Studeni 2020. 16:09

Bela drzi se draga, ponosne smo na tebe kako sve to uspjevas.. Znaj da imas veliku podrsku i od ovog copora ❤️❤️❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Studeni 2020. 16:10

manemoj, slično je i u Rijeci. Oni idu dosta kasno vaditi betu, i onda vade samo jednu. Mislim da oni idu tipa 3 tjedna nakon transfera, Olivera ti može reći točnije.
    Svaka klinika ima svoja pravila.

Belaaa, bitno da je najteži dio gotov. Odmori, posveti se sebi, tvoje tijelo će riješiti ostatak. 
    Baš mi je drago da imaš toliku podršku od doktora i sestara. 

LioraLiora, jest, ok je. Ja sam imala smeđu žilicu koju nisam ni prijavila jer sam to već od prije znala da je normalno. Samo prati dalje situaciju i to je to. Ipak su ti kopali dole, često se tako nešto pojavi.

💔💔💔

07. Studeni 2020. 16:28

Belaaa, divim ti se na snazi, hvala Bogu najgore je proslo. Sad odmori
    Piky, nadam se da je i tvoja muka gotova ili ce uskoro bit 

Tuma
    07. Studeni 2020. 16:32

Bela, Piky drzite se❤ u mislima ste stalno. Nadam se da ce i jednoj i drugoj ova agonija zavrsit sto prije😔

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

07. Studeni 2020. 16:39

Ok, hvala ti MTB, znaci to normalno..imam osjecaj da me zagrebali i unutra dobro, jer kad stavljam utric, osjetim kako je "zid" s desne strane hrapav, a s lijeve ne 😅 također na usnama dolje sam se porezala glupom britvicom sinoć..🤪😬
    Piky, drži se, mislimo na tebe 🥰
    Bela, izdržala si, još malo i gotovo, bravoo 😇

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Studeni 2020. 16:56

Baš gledam raspored za idući tjedan. Nakon što nam je ovaj tjedan bio krcat akcijom, idući tjedan je za sad dosta prazan.
    Cure koje ste najavile da krećete u 11/20, kako vam ide? Kad krećete? Vrijeme je za novi val!

💔💔💔

manemoj
    07. Studeni 2020. 16:58

NadimakMTB

Baš gledam raspored za idući tjedan. Nakon što nam je ovaj tjedan bio krcat akcijom, idući tjedan je za sad dosta prazan.
    Cure koje ste najavile da krećete u 11/20, kako vam ide? Kad krećete? Vrijeme je za novi val!

Da ajmo neki novi val da imamo šta pratiti 🥰
    U zadnje vrijeme baš "guzva" bila.. hoćemo i dalje tako 💪

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Amaranta
    07. Studeni 2020. 17:30

Belaaa draga, nemam riječi utjehe, ali znaj da nisi sama, s tobom smo. Sad se odmori, daj si vremena, najgore je prošlo ❤️

Trenutno nisam ni blizu postupku, ali čekanje je lakše uz vas, a ovo se polako pretvara u pravu trudničku temu pa nikud ne mrdam 🙃

Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
    M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
    Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
    3/17. AIH, 5/17. AIH;
    10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
    9./18. AIH, 11./18. AIH;
    9./19. ICSI-bhcg 0;
    2./20. ICSI-bhcg 0.
    10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)

Samara
    07. Studeni 2020. 17:32

Belaaa, najgore je iza tebe. Bila si jako hrabra, svaka ti čast. Sad samo odmori i drži nam se. 
    Piky ima li pomaka kod tebe, kako si? 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.