Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Razumna
    06. Studeni 2020. 14:35

Dada31
    Pa neznam, neugodno mi je, jer je ružno i neugodno , a uvijek kad se dolje sređujem ,nikako nemogu obraditi oko njih skroz , mrzim ih ali kao što kažeš genetika. Imam osjećaj da kad dođem na pregled da mi više gleda u *pupi nego u *pipi ( slikovito opisano)a tata je išao na operaciju i ništa mu pomogla nije tako da ….

Joj znam da ti nije lako jer si fokusirana na to, ali isla sam guglati i to uopće ne izgleda strašno. Obzirom da nije šupčić najljepša stvar na svijetu nema tu neke razlike. Sa hemroidima ili bez njih i dalje je ružan tako da baš te briga.
    Mislim, šupak ko šupak 🤷🏻‍♀️
    Hvala Bogu da te ne boli stalno 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

manemoj
    06. Studeni 2020. 14:37

Dada31

NadimakMTB

Draga, oni svakodnevno vide svakakve bolesti i deformacije, porađaju žene, rade sa spolnim bolestima, operiraju… tvoji hemeroidi su im ništa. Ovo je jedna od onih stvari koja je veći problem nama i našem egu, nego doktorima.
    Dovoljno je da si održavana i čista, i to je to.
    Ponavljam, ljudi se srame što su siromašni ili što imaju neka stanja ili bolesti. A s druge strane, druge ljude nije sram biti kriminalci ili gaziti ljude po ulicama.
    Samo zamisli što bi rekla nekome koga jako voliš - prijateljici ili vlastitom djetetu, da ti se požali oko ovako nečega. Da li bi se zgrozila što imaju hemeroide? Ili bi ih utješila i kako?

Tu si svakako u pravu, hvala tisamo se bojim danas sutra poroda da bi mi još biše buknuli ,sve mi je ovisno iz dana u dan . I naravno da se nebi zgražala i pomogla bih savjetima i svim mogućim. Nije tol sramota ,pa tko zna šta imaš dolje osim partnera jel …moj je jako pažljiv što se toga tiče, sjećam se jednom kada smo putovali iz HR 19 sati je vozio jer je mene boljelo i nisam m ogla sjediti , divan je ,ali me nagovara na operaciju ako se to pogorša, …
    Za ginekologe vjerujem da se svašta nagledaju , sjećam se da je moj prošli socijalni napisao na vrata "molim žene da vode računa o higijeni, operite intimno područje prije pregleda" , možda ne točno tim riječima ali….. tako da znam da im moji cvijetići još i prijaju oku čega sve vide hahahahjao muko moja !

Što se poroda tiče, moja sestrična je imala dosta problema s hemeroidima prije i ona je radi toga dogovorila carski rez. Ista stvar i sa drugim djetetom. Ona živi van HR, ne znam kako je kod nas

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    06. Studeni 2020. 14:37

NadimakMTB

Da, postoji opcija da će ti buknuti tokom trudnoće zato ćeš cijelo vrijeme morati biti oprezna, možda i uzimati neke preparate za stolicu (s kojima opet ne treba pretjerati). Ali to je problem s kojim ćeš se nositi nakon plusića, odmah ćeš ići kod specijalista i od početka to držati pod kontrolom.
    Po mom iskustvu, ako si težak slučaj, operacija pomaže privremeno, nakon toga se opet vrate. Na žalost.
    Baš sam pitala ovog mog člana obitelji da mi pošalje što je najviše pomoglo - jer ta osoba je potrošila novaca i novaca na sve te kreme, lijekove, čudesa koja kakti pomažu. Javim ti kad dobijem odgovor.

joj može, hvala ti do neba i nazad , kad ti javi, obavijesti me, voljela bih to držati pod kontrolom koliko je god moguće. Inače rijetko kada imam problema sa stolicom ali se zna desiti pa mi onda bude teško baš.

endometrioza

ericaa
    06. Studeni 2020. 14:40

Razumna

Dada31
    Pa neznam, neugodno mi je, jer je ružno i neugodno , a uvijek kad se dolje sređujem ,nikako nemogu obraditi oko njih skroz , mrzim ih ali kao što kažeš genetika. Imam osjećaj da kad dođem na pregled da mi više gleda u *pupi nego u *pipi ( slikovito opisano)a tata je išao na operaciju i ništa mu pomogla nije tako da ….

Joj znam da ti nije lako jer si fokusirana na to, ali isla sam guglati i to uopće ne izgleda strašno. Obzirom da nije šupčić najljepša stvar na svijetu nema tu neke razlike. Sa hemroidima ili bez njih i dalje je ružan tako da baš te briga.
    Mislim, šupak ko šupak 🤷🏻‍♀️
    Hvala Bogu da te ne boli stalno

šupak ko šupak  i sad zamislite, ljudi daju novce da dotični izbijele jer će BITI LJEPŠI  radije bih zube izbijelila 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️

manemoj

Što se poroda tiče, moja sestrična je imala dosta problema s hemeroidima prije i ona je radi toga dogovorila carski rez. Ista stvar i sa drugim djetetom. Ona živi van HR, ne znam kako je kod nas

Mislim da u Njemačkoj to nebi trebao biti problem ako to moja ginica utvrdi da je bolje iz zdravstvenih razloga. Daj Bože da meni dođe do trudnoće prvo pa su to dalje sve manje bitne stavke ali svakako bitne jesu. križam dane , u utorak ću konačno znati što i kako dalje , baš se veselim jer stvarno dugo čekam 

endometrioza

manemoj

Ruska1986

Jadranka..

Curke pomozite😂😂😂😂
    Ovako,dajem si par danal gonal s oleapen i odlicno mi ide a danas sam si prvi put dala cetrotide i jedva sam skuzila malo mi kapnulo i zvala sestru kaze ma nema veze a malo me pecka od inekcije ipak je malo jača😂 nije znaci strasno😃😂

Mislim da nije strasno ako te pecka malo.. Meni je tako znalo bit od orgalutrana.. Ne svaki put, ali nekad me znalo zapec…

Meni svaki put i baš bi mi se zacrvenilo ali pročitala ovdje da se dogadja pa se nisam uzrujavala 🤷

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Razumna
    06. Studeni 2020. 14:45

ericaa

šupak ko šupakisad zamislite, ljudi daju novce da dotični izbijele jer će BITI LJEPŠIradije bih zube izbijelila

Ali kaj nije? Bitno da je čist i služi svrsi,  tipa da ne moraš imati vrećicu ili tako nešto.... 
    Dada31 bitno da si ti nama živa i zdrava  ♥️

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    06. Studeni 2020. 14:46

ericaa

šupak ko šupakisad zamislite, ljudi daju novce da dotični izbijele jer će BITI LJEPŠIradije bih zube izbijelila

Hahahahaahah, jbga to su oni fetišari 
    Ja sam mužu jednom  rekla , takneš li se mog šupka, svima ću reći da imaš pederske nagone . hvala Bogu nikad nije pitao ni otvorio tu temu...hahahahahaa . 

endometrioza

Ruska1986
    06. Studeni 2020. 14:46

manemoj

Ruska1986

Jadranka..

Curke pomozite😂😂😂😂
    Ovako,dajem si par danal gonal s oleapen i odlicno mi ide a danas sam si prvi put dala cetrotide i jedva sam skuzila malo mi kapnulo i zvala sestru kaze ma nema veze a malo me pecka od inekcije ipak je malo jača😂 nije znaci strasno😃😂

Mislim da nije strasno ako te pecka malo.. Meni je tako znalo bit od orgalutrana.. Ne svaki put, ali nekad me znalo zapec…

Meni svaki put i baš bi mi se zacrvenilo ali pročitala ovdje da se dogadja pa se nisam uzrujavala 🤷

Bice da ovisi o jacini injekcije 🤷‍♀️ meni od Menopura nikad nije tako bilo tj.nije me peckalo. Vise su mi boli nanijele one bocice fizioloske otopine(il ceg vec) sa cim se Menopur mijesa 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    06. Studeni 2020. 14:47

Razumna

ericaa

Ali kaj nije? Bitno da je čist i služi svrsi, tipa da ne moraš imati vrećicu ili tako nešto….
    Dada31 bitno da si ti nama živa i zdrava ♥️

Bogu hvala , koliko toliko jesam 

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.