WNGG, baš sam bacila pogled na Lidl. Ima samo one traperice za trudnice, ne vidim ništa osim toga. A one mi nisu baš nešto. Na žalost, vidjela sam i one Božićne delicije
Mislim da ću se ja opskrbiti tajicama i tunikama u C&A.
Ma da? A ja se poveselila da su ok. Ja sam upecala puno tunika u Image Haddad još prije dok sam muku mučila s kilama, bile su po 89 kn, a i sad imaju neku akciju (haljine, tunike, jako fora). Još napadnem tajice i ja sam spremna.. Moram smisliti kako da navedem MM da misli da baš trebamo ići C&A, hmmmmm....
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Jel netko zna zasto se ne rade 4dnevni transferi nego samo 2,3 ili 5.dan??
Ja sad kontam ako mi aspiracija bude utorak da ce mi vracat svakako trodnevne jer 5.dan spada nedjelja? To je bas glupo!
Rade se i dvodnevni, i četverodnevni, i šestodnevni, ovisi o stanju zametaka. Samo su ti puno rjeđi, najčešće su na treći ili peti dan. To procijene biolozi.
💔💔💔
Sanjich, razumijem tvoju reakciju, slično sam reagirala i sama kad sam čula za aferu Lidlići. S tim da sam ja odrasla u jako siromašnj obitelji, a kroz život sam svojim radom postigla da sam pristojno situirana pa imam obje perspektive. Uivjek mi je smiješno da je sramota biti siromašan, a nije sramota biti kriminalac.
Razumna, razumjela sam da si očajna i da nisi mislila ništa loše. S razlogom si u šoku. Daj si vremena da malo dođeš k sebi, a onda ti i muž sjednite i složite si strategiju.
WNGG, ma možda su OK, ali meni se baš na slikama ne sviđaju. To je, naravno, stvar ukusa. Ja sam prije koji mjesec čistila ormare i riješila se većine odjeće iz svoje deblje faze, ali sam sačuvala par najdražih komada za trudnoću - one koje sam procijenila da se mogu iskoristiti u tu svrhu. Baš se veselim.
Hvala za info za Image Haddad.
A kako muža izmanipulirati? Pih, početnice. Morate prošetati radi bebe, morate do nekog shopping centra po namirnice koje ti trebaju radi bebe ... pa kad ste već tamo, možete pogledati u C&A... radi bebe.
💔💔💔
Anitram dali si možda upoznata kako u Njemačkoj funkcionira trudnoća, njezino čuvanje te moguće bolovanje u trudnoći za vrijeme do poroda, ali za MINI JOB? Za poslije poroda znam ,ali desilo se da je prijateljica dobila otkaz kad je rekla za trudnoću, radila je također mini, ali eto, sprašili ju prije nego li je uopće planirala otvoriti bolovanje i bila je do poroda bez primanja, dok je druga prijateljica također radila mini i ona je otvorila bolovanje i primala je sve do poroda 70% od svojih netto primanja bez obzira što je mini bio u pitanju. Znaš li to što o tom podatku? i ja sama npr radim posao gdje dižem i do 25 kg i zbilja me strah, a ne želim poslodavcu reći do recimo bar 12 tt, pa da ne izvisim kao ova prva...
Daj Bože da se prvo trudnoća ostvari ali eto razmišljam par koraka unaprijed.
endometrioza
Jeste gledale robu u Pepcu?
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Jel netko zna zasto se ne rade 4dnevni transferi nego samo 2,3 ili 5.dan??
Ja sad kontam ako mi aspiracija bude utorak da ce mi vracat svakako trodnevne jer 5.dan spada nedjelja? To je bas glupo!
Rade se i dvodnevni, i četverodnevni, i šestodnevni, ovisi o stanju zametaka. Samo su ti puno rjeđi, najčešće su na treći ili peti dan. To procijene biolozi.
Aaa nisam znala, tj nikad nisam cula da su nekome vratili 4.ili 6.dan! Dobro je znati da se može! Hvala na info
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Ja sam sa prijave na 9500kn pala na minimalac + putni troškovi do 5500kn ( to je neki sefov delanac koji je on smislio) .
Ako odem na komplikacije slijedi me samo minimalac…
Osjećam se kao zadnja budala jer sam toliko svog slobodnog vremena uložila u posao… A opet ako ostanem trudna briga me za sve ( ok nisam misila dijete oblaciti u Lidlu i c&A, ali ok, bitno da od njega napravim dobrog čovjeka) .
U šoku sam pa pišem nepovezano
Oprostite na iskrenosti ali ovo mi je uzasno sta ste napisali za lidl i c&a….
Žena je sad malo pod šokom pa možda nije ni svjesna što piše. Plus, neki ljudi imaju predrasude prema određenim dućanima.
Ali kao što rekoh, ja namjeravam kupovati u Lidlu i C&A odjeću i za bebu i trudničku za sebe. Ne pada mi na pamet trošiti pare na odjeću kojoj je svrha trajati samo par tjedana/mjeseci. A očito imam novaca.
Slazem se. Djeca tako brzo sve prerastu, imam prijateljice koje su doslovno 2 puta uspjele obuci dijete u neki bodi. Ne vidim sad neki razlog da trosim nenormalne svote na nesto sto ce nositi 1-2 mj. A hvala Bogu djecja robica je svuda bas lijepa i slatka. Takoder si mogu priustiti i skuplje ducane od lidla i c&a, ali naprosto ne vidim smisao.... uostalom, sad na komplikacijama su skoro svima dosta manja primanja. Meni je velika razlika jer je maksimum primanja 4250, sto je dosta manje od moje place, ali sve se da rasporediti 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Muž već ima strategiju da dam otkaz i odmaram se par godina ( tetosim njega, kuham, spremam i sve što on sad radi jer ja od posla ništa ne stignem, a kad stignem u banani sam pa ne mogu.... ) samo jadan ne zna da ja imam dijagnozu koja će izaći na vidjelo ako budemo stalno skupa 🤣
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Jeste gledale robu u Pepcu?
Zaboravila sam na njih.
Ma zapravo još nisam uopće gledala robu. U Lidlu i C&A i inače znam kupovati, a u Pepcu sam kupila samo par sitnica za kuhinju, smetla sam s uma da imaju i čitav onaj dio s odjećom.
💔💔💔
Ja sam sa prijave na 9500kn pala na minimalac + putni troškovi do 5500kn ( to je neki sefov delanac koji je on smislio) .
Ako odem na komplikacije slijedi me samo minimalac…
Osjećam se kao zadnja budala jer sam toliko svog slobodnog vremena uložila u posao… A opet ako ostanem trudna briga me za sve ( ok nisam misila dijete oblaciti u Lidlu i c&A, ali ok, bitno da od njega napravim dobrog čovjeka) .
U šoku sam pa pišem nepovezano
Oprostite na iskrenosti ali ovo mi je uzasno sta ste napisali za lidl i c&a….
Žena je sad malo pod šokom pa možda nije ni svjesna što piše. Plus, neki ljudi imaju predrasude prema određenim dućanima.
Ali kao što rekoh, ja namjeravam kupovati u Lidlu i C&A odjeću i za bebu i trudničku za sebe. Ne pada mi na pamet trošiti pare na odjeću kojoj je svrha trajati samo par tjedana/mjeseci. A očito imam novaca.
Slazem se. Djeca tako brzo sve prerastu, imam prijateljice koje su doslovno 2 puta uspjele obuci dijete u neki bodi. Ne vidim sad neki razlog da trosim nenormalne svote na nesto sto ce nositi 1-2 mj. A hvala Bogu djecja robica je svuda bas lijepa i slatka. Takoder si mogu priustiti i skuplje ducane od lidla i c&a, ali naprosto ne vidim smisao…. uostalom, sad na komplikacijama su skoro svima dosta manja primanja. Meni je velika razlika jer je maksimum primanja 4250, sto je dosta manje od moje place, ali sve se da rasporediti 😊
Sad već jako trčim pred rudo jer nisam još bila ni na prvom UZV, ali meni je recimo jako bitno da ne štedim djetetu na kvalitetnoj hrani, zdravlju i kvalitetnoj edukaciji. Roba i igračke - to mi je sekundarno, radije stavljam na štednju za stvari koje smatram bitnijima.
Što, naravno, ne znači da me neće lupiti trudnički hormoni i da neću trošiti milione na gluposti. Nadam se da će me muž urazumiti i vezati doma za radijator dok me ne prođe.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji