Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Razumna
    06. Studeni 2020. 13:15

Ana26

Jeste gledale robu u Pepcu?

Ja ne znam šta je sa tim Pepco. Doslovno nikada nemaju stvari iz kataloga, a ja imam ogromne narudžbe sa stvarima sa micki mausom... kumice i kumici me stalno traže takve stvari a ja ne mogu naći. Čak ni one dekice nisam našla... A cure u dućanu kao da tamo ne rade nikad ništa ne znaju. U lidlu barem možeš doći večer prije i rezervirati si stvari....

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Studeni 2020. 13:16

Razumna

Muž već ima strategiju da dam otkaz i odmaram se par godina ( tetosim njega, kuham, spremam i sve što on sad radi jer ja od posla ništa ne stignem, a kad stignem u banani sam pa ne mogu…. ) samo jadan ne zna da ja imam dijagnozu koja će izaći na vidjelo ako budemo stalno skupa 🤣

Hehe, dobar plan. Eto vidiš, imate backup plan. 
    A sa tvojim dijagnozama je ionako zapeo, tako da mu nema spasa 
    Ja svome kažem - tko ti kriv, sam me izabrao, poželio se vjenčati, sad još želiš i bebu.... sad se pati.

💔💔💔

• willy
    06. Studeni 2020. 13:19

Drage moje, jučer sam imala prvi uzv i čula malo srčeko🙂Drugi uzv je tek za 5 tjedana i tada ću raditi Nifty test.Uh... tko ce to izdržati.
    Iako vas sve redovito čitam, ne stignem baš pisati.
    Prvo želim Belaa i Piky reci da su u mojim mislima i da razumijem šta prolaze. Belaa, nemoj  ni slucajno misliti da si ti nešto kriva... Znam da si tuzna, ali i hrabra i snazna i u svojoj vjeri ces pronaci i snagu i utjehu. 
    Iskreno cestitam i s vama se veselim, svim curama koje su ugledale svoju betu Pepsi, MTB, WNGG i sve ostale cure, nazalost nisam uspjela zapamtiti sva imena🥰
    Poseban je osjecaj, priznajem da su mi kod gledanja u zadnji nalaz u praznoj bolnici po prvi puta klecale noge i morala sam pricekati jer nisam mogla po stepenicama

Nirvana2024
    06. Studeni 2020. 13:24

Razumna

Muž već ima strategiju da dam otkaz i odmaram se par godina ( tetosim njega, kuham, spremam i sve što on sad radi jer ja od posla ništa ne stignem, a kad stignem u banani sam pa ne mogu…. ) samo jadan ne zna da ja imam dijagnozu koja će izaći na vidjelo ako budemo stalno skupa 🤣

Moj ima strategiju da on da otkaz, hahahah

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

manemoj
    06. Studeni 2020. 13:25

NadimakMTB

Ana26

Jeste gledale robu u Pepcu?

Zaboravila sam na njih.
    Ma zapravo još nisam uopće gledala robu. U Lidlu i C&A i inače znam kupovati, a u Pepcu sam kupila samo par sitnica za kuhinju, smetla sam s uma da imaju i čitav onaj dio s odjećom.

Ja sam išla u goste prijateljici koja ima bebicu i išla kupiti nešto od robice, ušla u te neke malo bolje dućane jedva odabrala nešto, poslije ušla u Pepco samo po ukrasnu vrećicu i bilo mi žao, tamo je ta djecja robica toliko slatka ajme 🥰🥰🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Studeni 2020. 13:31

willy, vidjela si bebici u čula srčeko 
    Predivno! 
    U kojem su ti procijenili da si tjednu?
    Frknula sam te na donju listu 

WNGG, moj je već najavio da on uzima dio porodiljnog 

manemoj, ja sam ona zla prijateljica koja ode kupiti igračku za dijete u neki od BabyShopova, odluči da ne da 300 kn za igračku djetetu od godinu dana, pa pređe u neki od tih jeftinijih dućana i kupi istu stvar pet puta jeftiniju 

💔💔💔

Razumna
    06. Studeni 2020. 13:33

When nothing goes ➡️, go ⬅️.

Razumna

Moj ima strategiju da on da otkaz, hahahah

Pa to je isto ok, bitno je da jedno radi a drugo se brine o kući i djeci. Tipa, moj bolje kuha i vodi kućanstvo,  ali ima i bolji posao pa eto ja ću onda biti domaćica 🍰🍾 (A lijepo mu je majka govorila da nisam nizašto 🙈🙊🙉) 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

06. Studeni 2020. 13:35

Razumna

Sinoć sam proučavala malo rodiljne naknade, znači ako daš sad otkaz, imaš fore godinu dana da zatrudniš, onda kad zatrudniš nek te netko "zaposli" i na komplikacije i imat ćeš puni porodiljni (onaj od 100% iznosa plaće ili max 5600). Jer pravo na puni iznos porodiljnog imaju oni koji rade u kontinuitetu 9 mjeseci ili oni koji imaju 12 mjeseci staža sa prekidima u zadnje dvije godine.
    Inače te skroz kužim, jer znam puno žena koje nemaju dana pravog radnog staža nego se fiktivno negdje prijavile prije prvog djeteta i već godinama se rastežu po porodiljnom na prvo, drugo, treće, četvrto dijete i skupe i dječji i sve živo, pa i ovaj neprekidni staž kojeg ja npr. neću imat ako ne zatrudnim ili se zaposlim do 03/20. Bez obzira što imam skoro 20 godina staža, kojeg sam odradila
    Sanjich nisam nikad imala FET pa pojma nemam kako to kod njih ide, kako je miss rekla, ja bi otišla kod njega privatno, u obada je ponedjeljkom popodne, cito utorkom i na miru ga pitaš sve šta me zanima. Neće ti puno naplatit jer neće bit pregleda nego samo konzultacije

06. Studeni 2020. 13:40

miss1502

Jel netko zna zasto se ne rade 4dnevni transferi nego samo 2,3 ili 5.dan??
    Ja sad kontam ako mi aspiracija bude utorak da ce mi vracat svakako trodnevne jer 5.dan spada nedjelja? To je bas glupo!

Meni su vratili 4 dan i tako su mi zamrznuti.. Biologica je tako procjenila... No mislim da to ne rade sve bolnice ovo je bilo privatno... 

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    06. Studeni 2020. 13:55

Hej sve cure  imam jedno malo škakljivo pitanje , jer znam da malo tko želi uopće o tome ,ali ako je koja voljna od vas mnogih da mi kaže , ima li koja od vas problema sa hemeroidima,  i kako se nosite sa tim kada idete ginekologu?  Mislim na ove vanjske "cvijetić hemiće" ? Meni je i sama pomisao na njih gadna , recimo Nikitta pošto imaš tih probavnih crijevnih smetnji više nego bilo tko, reci mi dali si ti imala ili imaš ?

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.