Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Studeni 2020. 13:58

Dada31

Hej sve cureimam jedno malo škakljivo pitanje , jer znam da malo tko želi uopće o tome ,ali ako je koja voljna od vas mnogih da mi kaže , ima li koja od vas problema sa hemeroidima, i kako se nosite sa tim kada idete ginekologu? Mislim na ove vanjske "cvijetić hemiće" ? Meni je i sama pomisao na njih gadna , recimo Nikitta pošto imaš tih probavnih crijevnih smetnji više nego bilo tko, reci mi dali si ti imala ili imaš ?

Dada31, zašto bi bilo gadno? Ljudsko je pitanje.
    Nemam iskustva sa hemeroidima (još, ali vjerojatno hoću u trudnoći jer... genetika), ali veći dio obitelji mi ima.
    Što te točno muči oko toga kad pričamo o odlasku ginekologu?

💔💔💔

Razumna
    06. Studeni 2020. 14:00

Dada31

Hej sve cureimam jedno malo škakljivo pitanje , jer znam da malo tko želi uopće o tome ,ali ako je koja voljna od vas mnogih da mi kaže , ima li koja od vas problema sa hemeroidima, i kako se nosite sa tim kada idete ginekologu? Mislim na ove vanjske "cvijetić hemiće" ? Meni je i sama pomisao na njih gadna , recimo Nikitta pošto imaš tih probavnih crijevnih smetnji više nego bilo tko, reci mi dali si ti imala ili imaš ?

Ja sam vidjela na tv reklamu za neku kremu. Namazes i prođe 🤷🏻‍♀️

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Studeni 2020. 14:03

Razumna

Dada31

Ja sam vidjela na tv reklamu za neku kremu. Namazes i prođe 🤷🏻‍♀️

Nije tako jednostavno 

💔💔💔

Pepsi
    06. Studeni 2020. 14:04

NadimakMTB

Pepsi

NadimakMTB

Pepsi, hehe. Ma bez brige, bit će taman kako treba biti. Velika beta ne znači puno beba
    Ono što znači jest da si truuuuudnaaaaa

Pa daaaa, bas tako, to jest i najvaznije od svega 🤰🤰🤰🤰🤰🥰🥰🥰
    Neka se samo niz sada dalje nastavlja 🤪 svima saljem, kako to amerikanci kazu, "baby dust" 😍😍

Neego, kad će taj UZV?

Nemam pojma. Sad u ponedjeljak idem neki informativni razgovor i onda cu vise znat 🤔🤔🤔😊😊😊

🙋‍♀️34 -dijagnoza endometroiza
    1.Ivf - Repromed, 4 blastice
    12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    06. Studeni 2020. 14:07

NadimakMTB

Dada31Hej sve cureimam jedno malo škakljivo pitanje , jer znam da malo tko želi uopće o tome ,ali ako je koja voljna od vas mnogih da mi kaže , ima li koja od vas problema sa hemeroidima, i kako se nosite sa tim kada idete ginekologu? Mislim na ove vanjske "cvijetić hemiće" ? Meni je i sama pomisao na njih gadna , recimo Nikitta pošto imaš tih probavnih crijevnih smetnji više nego bilo tko, reci mi dali si ti imala ili imaš ?

Nemam iskustva sa hemeroidima (još, ali vjerojatno hoću u trudnoći jer… genetika), ali veći dio obitelji mi ima.

Pa neznam, neugodno mi je, jer je ružno i neugodno , a uvijek kad se dolje sređujem ,nikako nemogu obraditi oko njih skroz , mrzim ih ali kao što kažeš genetika . Imam osjećaj da kad dođem na pregled da mi više gleda u *pupi  nego u  *pipi ( slikovito opisano)  a tata je išao na operaciju i ništa mu pomogla nije tako da .... 

endometrioza

ericaa
    06. Studeni 2020. 14:10

i moj MM želi dio porodiljnog hahahahhaha 
    sa hemoroidima, na svu sreću, nemam osobnog iskustva ali znam koliko su zeznuti... imam i ja u obitelji nekoga s tim problemima pa eto, znam otprilike što može prevenirati.. pojedina hrana, obično se veže uz alkohol, pomidore, crveni umaci, potencira hemoroide. Znam da postoje kreme u ljekarni i da je bitno piti dosta tekućine i jesti lanene sjemenke i vlakna koje omekšavaju stolicu...nedavno sam čula od osobe koja imala godinama problema da ljuta papričica svaki dan, tj. malo te papričice da jako pomaže. 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    06. Studeni 2020. 14:10

Kada bi bilo kako oni pričaju oko svih tih preparata , zapravo imam kremu koja pomogne ,ali desi se samo da prođe bol i oteklina i ostanu svejedno te male "vrećice". zapravo mene to više estetski muči , što se bolova tiče ovisi ako pojedem ljuto. ali neugodno je, javi se jednom godišnje....

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Studeni 2020. 14:11

Dada31

NadimakMTB

Dada31Hej sve cureimam jedno malo škakljivo pitanje , jer znam da malo tko želi uopće o tome ,ali ako je koja voljna od vas mnogih da mi kaže , ima li koja od vas problema sa hemeroidima, i kako se nosite sa tim kada idete ginekologu? Mislim na ove vanjske "cvijetić hemiće" ? Meni je i sama pomisao na njih gadna , recimo Nikitta pošto imaš tih probavnih crijevnih smetnji više nego bilo tko, reci mi dali si ti imala ili imaš ?

Nemam iskustva sa hemeroidima (još, ali vjerojatno hoću u trudnoći jer… genetika), ali veći dio obitelji mi ima.

Pa neznam, neugodno mi je, jer je ružno i neugodno , a uvijek kad se dolje sređujem ,nikako nemogu obraditi oko njih skroz , mrzim ih ali kao što kažeš genetika. Imam osjećaj da kad dođem na pregled da mi više gleda u *pupi nego u *pipi ( slikovito opisano)a tata je išao na operaciju i ništa mu pomogla nije tako da ….

Draga, oni svakodnevno vide svakakve bolesti i deformacije, porađaju žene, rade sa spolnim bolestima, operiraju... tvoji hemeroidi su im ništa. Ovo je jedna od onih stvari koja je veći problem nama i našem egu, nego doktorima.
    Dovoljno je da si održavana i čista, i to je to.
    Ponavljam, ljudi se srame što su siromašni ili što imaju neka stanja ili bolesti. A s druge strane, druge ljude nije sram biti kriminalci ili gaziti ljude po ulicama.
    Samo zamisli što bi rekla nekome koga jako voliš - prijateljici ili vlastitom djetetu, da ti se požali oko ovako nečega. Da li bi se zgrozila što imaju hemeroide? Ili bi ih utješila i kako?

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Studeni 2020. 14:13

ericaa

i moj MM želi dio porodiljnog hahahahhaha
    sa hemoroidima, na svu sreću, nemam osobnog iskustva ali znam koliko su zeznuti… imam i ja u obitelji nekoga s tim problemima pa eto, znam otprilike što može prevenirati.. pojedina hrana, obično se veže uz alkohol, pomidore, crveni umaci, potencira hemoroide. Znam da postoje kreme u ljekarni i da je bitno piti dosta tekućine i jesti lanene sjemenke i vlakna koje omekšavaju stolicu…nedavno sam čula od osobe koja imala godinama problema da ljuta papričica svaki dan, tj. malo te papričice da jako pomaže.

Nije tako jednostavno. Imam člana obitelji koji je prvi put hemeroide operirao kao dijete, cijeli život se uzorno hrani, ne pije, ... I svejedno su tu. Malo se smire, pa buknu. Jednostavno, genetika.
    Naravno, neki imaju sreće i blaži su slučajevi pa onda ovakve stvari pomažu.

💔💔💔

ericaa
    06. Studeni 2020. 14:18

NadimakMTB

Dada31

NadimakMTB

Pa neznam, neugodno mi je, jer je ružno i neugodno , a uvijek kad se dolje sređujem ,nikako nemogu obraditi oko njih skroz , mrzim ih ali kao što kažeš genetika. Imam osjećaj da kad dođem na pregled da mi više gleda u *pupi nego u *pipi ( slikovito opisano)a tata je išao na operaciju i ništa mu pomogla nije tako da ….

Draga, oni svakodnevno vide svakakve bolesti i deformacije, porađaju žene, rade sa spolnim bolestima, operiraju… tvoji hemeroidi su im ništa. Ovo je jedna od onih stvari koja je veći problem nama i našem egu, nego doktorima.
    Dovoljno je da si održavana i čista, i to je to.
    Ponavljam, ljudi se srame što su siromašni ili što imaju neka stanja ili bolesti. A s druge strane, druge ljude nije sram biti kriminalci ili gaziti ljude po ulicama.
    Samo zamisli što bi rekla nekome koga jako voliš - prijateljici ili vlastitom djetetu, da ti se požali oko ovako nečega. Da li bi se zgrozila što imaju hemeroide? Ili bi ih utješila i kako?

lijepo rečeno... problem je što da postaneš krimilanac i osoba koja će pregaziti nekoga, figurativno i doslovno, moraš biti bez obraza i obzira, pa tako i bez srama... a većini ljudi je neugodno radi stvari na koje najčešće ne mogu utjecati, financije,izgled,zdravlje...a i kao društvo smo postali neosjetljivi na kriminal, ali zato ćemo se narugati ako netko si ne može nešto priuštiti ili ako ima nekih zdravstvenih problema. To kreće od djece vrtičke,školske dobi koja su (ne)odgajana i imaju kroz cijelo školovanje pogrešne uzore, bolje je biti influencer nego se školovati i raditi i postići nešto, bolje se bogato udati nego zaraditi, taj umjetni izgled je postao prioritet i nisi dovoljno dobar ako nisi ˝ko kardašianke!˝ 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.