Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Studeni 2020. 14:35

manemoj

LioraLiora

manemoj

LioraLiora

manemoj

LioraLiora

Pozdrav ekipos, kako su vas zvali nakon aspiracije jel mi mozete reci? U pon.mi bila, pa zvali samo utorak da kazu da se oplodilo i vidimo se subotu na transferu.. nisu me vise zvali..danas vec cet… pa kako da znam jesu dalje razvili u blastocistu? Ili ce mi u subotu kad dođem reci hoce bit transfera ili ne? Kak je vamo bilo? Hvala

Gdje si ti ono? Ja bi ih zvala jer bi bila prenestrpljiva.. mene su zvali u utorak i u srijedu, danas bila, sad su rekli da čekam poziv u subotu hoće biti smrzlica.
    Ja se nadam da bi nazvali ako se nije razvila, možda je ovo dobar znak onda ali nazovi čisto da ti bude lakše..

Na VV sam…misliš da smijem nazvati? Bas na broj embriologa ili? A kazem ti zadnje u utorak rekli vidimo se u sub na trans.ja onak ahaa ok..nadam se da su živi, barem 1 😇🙏 MTB super beta, čestitke još jednom 🙂, Nirvana čestitam, i svima koliko vas ima..😍

Ne znam zašto ne bi smjela. Mislim može ti reći da ne daju takve info ako se ljute što zoveš ali šta te briga za to 😉 s druge strane mogu ti dati neku info i biti ćeš mirnija 😊

Idem zvati, ispada da mi transfer 6 ti dan..jel to isto ok? Citam vecini cura 3 ili 5?

Ja mislim da smo to krivo brojale. Ja sam isto mislila ako je aspiracija u pon da je transfer srijeda ili petak ali mi je odmah rekao četvrtak ili subota. Tako da se ja mislim računa puna 3 i punih 5 dana

I dan punkcije i dan transfera vam je nulti dan tj njega ne racunate vec vam je iduci dan prvi dan.. Prvi dan nakon punkcije, prvi dan nakon transfera.... 

• *.Women_name.*
    05. Studeni 2020. 14:35

When nothing goes ➡️, go ⬅️.

MTB, supeeeer ti je betaaa
    Evo i ja upravo dobila mail:625,35

Cestitaaam 🥰🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Samara
    05. Studeni 2020. 14:36

Belaaa

Evo da javim bila doktorica ipak idemo na neke tablete nasla je bit cu tu do subote i na uz njih cekamo samo nalaze krvi i onda ce mi to dati nspisala je sve i za bolove ako budu jaci ovo bi trebalo kad daju vec nakon sest sati pocet ona vjeruje i nada se da ce sve otic i da nece bit potrebe za opcu i ciscenje u subotu ce mi opet vadit krv i ultrszvuk davide stanje kakvo je i sta je otidlo oce trebat jos koja tableta pa kuci ili ce trebat ic malo pocistit
    Sad molite da sve ode i da brzo prodje i da dobro reagiram🙏😪😪😪

Mislimo na tebe, drzi se 🙏

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Tuma
    05. Studeni 2020. 14:36

LioraLiora

manemoj

LioraLiora

Pozdrav ekipos, kako su vas zvali nakon aspiracije jel mi mozete reci? U pon.mi bila, pa zvali samo utorak da kazu da se oplodilo i vidimo se subotu na transferu.. nisu me vise zvali..danas vec cet… pa kako da znam jesu dalje razvili u blastocistu? Ili ce mi u subotu kad dođem reci hoce bit transfera ili ne? Kak je vamo bilo? Hvala

Gdje si ti ono? Ja bi ih zvala jer bi bila prenestrpljiva.. mene su zvali u utorak i u srijedu, danas bila, sad su rekli da čekam poziv u subotu hoće biti smrzlica.
    Ja se nadam da bi nazvali ako se nije razvila, možda je ovo dobar znak onda ali nazovi čisto da ti bude lakše..

Na VV sam…misliš da smijem nazvati? Bas na broj embriologa ili? A kazem ti zadnje u utorak rekli vidimo se u sub na trans.ja onak ahaa ok..nadam se da su živi, barem 1 😇🙏 MTB super beta, čestitke još jednom 🙂, Nirvana čestitam, i svima koliko vas ima..😍

Tebe su iz VV zvali sami dan nakon aspiracije? Mene ne, nego bih u srijedu (oba puta aspiracija u pon) tamo saznala da li se oplodila ili ne.

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

🍀🐞MISS🐞🍀
    05. Studeni 2020. 14:37

Tiina cestitam ! Savrseno 🥰
    Bella, Piky mislimo na vas 🙏❤️ sretno

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• *.Women_name.*

Tina Cestitaaam 😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• LucyLou

Nirvana i Tiina, wooohoooo, cestitke i vama! 🥰🎊🎉

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

05. Studeni 2020. 14:38

A gdje nam je more2309 🙃
    ... Nije li ona danas trebala na ultrazvuk vidjeti jesu ostale 2 bebe i dalje? 

MaloTele
    05. Studeni 2020. 14:39

Nirvana, tiinaa, MTB cestitaaaam 🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍🥰 dode mi da ju i ja odem vadit mozda bar bude pozitivna 🤗🤣🤣🤣 kakav je osjećaj? 😊 
     Belaaa drzi se, nadam se da ce brzo proc i sto bezbolnije moze,bolje da su te odma ostavili, prije ce biti gotovo, ako ne budu dobri prema tebi javi da ih dodemo tuc 💪 
    Piky gdje si tiii, jel sve okej?

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Tuma
    05. Studeni 2020. 14:39

Tiinaa

Danasnja druga beta 480
    Cestitam vama cure na dobrim betama 😊

super, cestitam!😊🥳🥳

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.