Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Veljača 2021. 20:53

SBjelis, hvala na nadopuni.
    Ja vjerujem u tvoje malce. I da ćemo mi nastaviti ovaj pozitivni niz. Nema predaje!!!

Nina92, ti sutra ideš Giću? Kad?
    Ajde javi jesu li mu oči jako crvene i natečene. 

💔💔💔

sbjelisi
    13. Veljača 2021. 20:53

MTB

*.Women_name.*, pa pogledaj kako je Ruska1986 zadovoljna.SBjelis, a nisi reagirala na moj post posvećen samo tebi danas?

Oprosti, znala sam da sam nesta zaboravila komentirati. Mraaaaaaaaak 😘❤😍

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Veljača 2021. 20:57

SBjelis

MTB

*.Women_name.*, pa pogledaj kako je Ruska1986 zadovoljna.SBjelis, a nisi reagirala na moj post posvećen samo tebi danas?

Oprosti, znala sam da sam nesta zaboravila komentirati. Mraaaaaaaaak 😘❤😍

Ja sutra naručujem 

💔💔💔

Ruska1986

MTB

*.Women_name.*

MTB

Dia85, s obzirom na to da idem kod njega, onda mi znači. Ma cijeli dan nešto brljavi, od jutra, nikako da uberem je li krenulo ili nije. Ali kao što kažete, da je krenulo, znala bih.
    Moj Gić ima fetiše na vodoskoke, a sutra teško da ću štrcati, bolje je pričekati preksutra.*.Women_name.*, pa da, jesam u IVFu. Čime sam dala naslutiti da nisam?
    Meni daju termin za konzultacije/UZV bilo što odmah, dakle stvari koje traju i koje se plaćaju kao i tvoj UZV, zato mi je čudno zašto to promijene kad je trudnoća. Baš bezveze. Na folikulometrijama još nisam bila.

Tuma, Tanja79, ma da, otkazala dejt. Promijenila uložak, u sat vremena je i dalje čist, ja to ne zovem onda još menstruacijom. Gotovo. I draže mi, moram priznati da mi je baš bilo neugodno da gnjavim čovjeka u nedjelju. Hvala mom tijelu.Tuma, aaa, Lovran mi je divan. Volim ga više od Opatije.

Zato kj sam stekla dojam iz teksta kao da govoriš da smo kao u istoj klinici pa da ti je čudno kaj su meni drugačije. Sori, zbunjola 😂🤦🏻‍♀️

Ajoj, pa ti si u Škvorcu. Sorry, ja sam stvarno sad brijala da si ti u IVFu. Još sam se tješila kako si ti sigurno kod M, jer da moj Gić ne bi bio takav prema meni.

Pa sad ste i mene zbunile 😂😂 ja sam i mislila da je Women u Skvorcu pa sad reko mozda je i u IVFu.. 😂😂 a ti, MTB, ne vjerujem da trudnocu neces vodit kod svog dececa... Pa on je radio na ginekologiji u Vinogradskoj tak da nije da nema iskustva bas... 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Podsjećam da nam fali ovo:
    što ako je problem u muškarcu? pretrage, suplementi, opcije?

💔💔💔

sbjelisi
    13. Veljača 2021. 21:03

MTB ❤

oharascarlett14@gmail.com

Matkiša 😎
    13. Veljača 2021. 21:09

Hvala MTB 😊
    I svim drugim curama 💗
    Sbjelis plan je da plana nema, kako mi dođe 😋
    I vjerujem da će i kod tebe sve biti ok 😉
    Darliv 😘

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Nina92
    13. Veljača 2021. 21:09

MTB 🤣🤣 da u pol 9 sam narucena 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• *.Women_name.*
    13. Veljača 2021. 21:17

Ruska1986

MTB

*.Women_name.*

MTB

Dia85, s obzirom na to da idem kod njega, onda mi znači. Ma cijeli dan nešto brljavi, od jutra, nikako da uberem je li krenulo ili nije. Ali kao što kažete, da je krenulo, znala bih.
    Moj Gić ima fetiše na vodoskoke, a sutra teško da ću štrcati, bolje je pričekati preksutra.*.Women_name.*, pa da, jesam u IVFu. Čime sam dala naslutiti da nisam?
    Meni daju termin za konzultacije/UZV bilo što odmah, dakle stvari koje traju i koje se plaćaju kao i tvoj UZV, zato mi je čudno zašto to promijene kad je trudnoća. Baš bezveze. Na folikulometrijama još nisam bila.

Tuma, Tanja79, ma da, otkazala dejt. Promijenila uložak, u sat vremena je i dalje čist, ja to ne zovem onda još menstruacijom. Gotovo. I draže mi, moram priznati da mi je baš bilo neugodno da gnjavim čovjeka u nedjelju. Hvala mom tijelu.Tuma, aaa, Lovran mi je divan. Volim ga više od Opatije.

Zato kj sam stekla dojam iz teksta kao da govoriš da smo kao u istoj klinici pa da ti je čudno kaj su meni drugačije. Sori, zbunjola 😂🤦🏻‍♀️

Ajoj, pa ti si u Škvorcu. Sorry, ja sam stvarno sad brijala da si ti u IVFu. Još sam se tješila kako si ti sigurno kod M, jer da moj Gić ne bi bio takav prema meni.

Pa sad ste i mene zbunile 😂😂 ja sam i mislila da je Womenu Skvorcu pa sad reko mozda je i u IVFu.. 😂😂 a ti, MTB, ne vjerujem da trudnocu neces vodit kod svog dececa… Pa on je radio na ginekologiji u Vinogradskoj tak da nije da nema iskustva bas… 🙂

Nemojte me krivo shvatit. Griješila bi dušu kak kažu i bila jako bezobrazna da kažem da nije profesionalan iznimno, sve objasni. I moj doktorcic je radio u Petrovoj, ima on iskustva i znanja, opremu tu nema nikakve sumnje, specijalizacije vani itd. Dokazao mi je to više puta. Eeee Al ona druga strana priče. Briga za pacijenta, odnos s nekima u Klinici itd. to im šteka, a meni je u ovom potrebno i to. Ako vodis trudnoću onda ju vodis i u dobru i zlu. Ko i u braku 😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Veljača 2021. 21:44

Ruska1986, pa komentirale su kako je lako voditi tvoju trudnoću koja je jednostavna i uspoređivale su se, pa sam se zbunila da smo svi u IVFu. Znam za tebe da jesi.
    A što se mene tiče, ne znam. Prvo tromjesečje vjerojatno hoću kod Gića, ako se budem osjećala sigurnim s njim. Nakon toga ću vidjeti. Kako (za sad) namjeravam roditi u Podobnika (možda se i predomislim), ima smisla da odem tamo u neko doba da se "povežem" s osobom koja će me tamo voditi i poroditi. Ali polako, tek sam od sutra trudna. 

Nina92, zato mi je dečko rekao da nazovem sutra u 9. Hihi. Sretno sutra! 

*.Women_name.*, ja te potpuno podržavam. Podržavala sam te i dok sam mislila da mi pričaš o dečku, a kamoli ne bih sad kad znam da pričaš o nekom ružnom čiči. 
    Zezam se - da. U dobru i zlu. Dajem sebe i svoju bebu u ruke toj klinici, ne plaćam jeftino tu uslugu, zahtijevam da se mogu osloniti na njih i da su tu za mene. 

Lavice, slabo mi je danas od vas. Samo ljubavi,  puse lete okolo. Gdje je perje, gdje je strast??? Ajmo malo koškanja!!! 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.