Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Veljača 2021. 20:07

*.Women_name.*

MTB

*.Women_name.*

MTB

Dia85, s obzirom na to da idem kod njega, onda mi znači. Ma cijeli dan nešto brljavi, od jutra, nikako da uberem je li krenulo ili nije. Ali kao što kažete, da je krenulo, znala bih.
    Moj Gić ima fetiše na vodoskoke, a sutra teško da ću štrcati, bolje je pričekati preksutra.*.Women_name.*, pa da, jesam u IVFu. Čime sam dala naslutiti da nisam?
    Meni daju termin za konzultacije/UZV bilo što odmah, dakle stvari koje traju i koje se plaćaju kao i tvoj UZV, zato mi je čudno zašto to promijene kad je trudnoća. Baš bezveze. Na folikulometrijama još nisam bila.

Tuma, Tanja79, ma da, otkazala dejt. Promijenila uložak, u sat vremena je i dalje čist, ja to ne zovem onda još menstruacijom. Gotovo. I draže mi, moram priznati da mi je baš bilo neugodno da gnjavim čovjeka u nedjelju. Hvala mom tijelu.Tuma, aaa, Lovran mi je divan. Volim ga više od Opatije.

Zato kj sam stekla dojam iz teksta kao da govoriš da smo kao u istoj klinici pa da ti je čudno kaj su meni drugačije. Sori, zbunjola 😂🤦🏻‍♀️

Ajoj, pa ti si u Škvorcu. Sorry, ja sam stvarno sad brijala da si ti u IVFu. Još sam se tješila kako si ti sigurno kod M, jer da moj Gić ne bi bio takav prema meni.

Joj dobro da sam ti rekla, još bi ga napala kak se to ponaša prema tvojoj članici copora. Nadam se da sam ti na vrijeme rekla.💁‍♀️😂😂😂

A slušaj, on se sigurno sad pita zašto sam mu prvo zakazala dejt za sutra, a onda ga grubo otkantala.
    Neka, neka, neka se samo pita, sad će idući tjedan biti ekstra krasan prema svim pacijenticama ... just in case  

💔💔💔

• *.Women_name.*
    13. Veljača 2021. 20:10

MTB

*.Women_name.*

MTB

*.Women_name.*

MTB

Dia85, s obzirom na to da idem kod njega, onda mi znači. Ma cijeli dan nešto brljavi, od jutra, nikako da uberem je li krenulo ili nije. Ali kao što kažete, da je krenulo, znala bih.
    Moj Gić ima fetiše na vodoskoke, a sutra teško da ću štrcati, bolje je pričekati preksutra.*.Women_name.*, pa da, jesam u IVFu. Čime sam dala naslutiti da nisam?
    Meni daju termin za konzultacije/UZV bilo što odmah, dakle stvari koje traju i koje se plaćaju kao i tvoj UZV, zato mi je čudno zašto to promijene kad je trudnoća. Baš bezveze. Na folikulometrijama još nisam bila.

Tuma, Tanja79, ma da, otkazala dejt. Promijenila uložak, u sat vremena je i dalje čist, ja to ne zovem onda još menstruacijom. Gotovo. I draže mi, moram priznati da mi je baš bilo neugodno da gnjavim čovjeka u nedjelju. Hvala mom tijelu.Tuma, aaa, Lovran mi je divan. Volim ga više od Opatije.

Zato kj sam stekla dojam iz teksta kao da govoriš da smo kao u istoj klinici pa da ti je čudno kaj su meni drugačije. Sori, zbunjola 😂🤦🏻‍♀️

Ajoj, pa ti si u Škvorcu. Sorry, ja sam stvarno sad brijala da si ti u IVFu. Još sam se tješila kako si ti sigurno kod M, jer da moj Gić ne bi bio takav prema meni.

Joj dobro da sam ti rekla, još bi ga napala kak se to ponaša prema tvojoj članici copora. Nadam se da sam ti na vrijeme rekla.💁‍♀️😂😂😂

A slušaj, on se sigurno sad pita zašto sam mu prvo zakazala dejt za sutra, a onda ga grubo otkantala.
    Neka, neka, neka se samo pita, sad će idući tjedan biti ekstra krasan prema svim pacijenticama … just in case

Sljedeću trudnoću obavezno moram kod njega na preglede, vidim da si ga dobro istrenirala 😂😛

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Veljača 2021. 20:10

Inače, mi se ovdje šalimo oko dečka i to, ali nekad kad čujem stvarne priče iz stvarnih života, presjednu mi sve moje šale. Baš sam se jučer sjetila SBjelis (gdje se ti danas skićeš??) dok sam slušala usputne priče kako oženjeni muškarci pod normalno imaju nekoliko ljubavnica, žene se povremeno puknu sa nekim sa strane (onak, iz dosade) i tak. 
    Stvari oko kojih se ja ovdje tako slobodno zafrkavam i čine mi se kao očita šala su nekim drugim ljudima sasvim normalna svakodnevnica. 

💔💔💔

darliv
    13. Veljača 2021. 20:11

Tuma uzivaj u odmoru 😍 zvuci prekrasno, nisam jos dosad posjetila Lovran..
    Šmattan PUPO hvala na skripti 😘
    VM beta je super, neka se nastavi pravilno duplati..
    Leia sretan rođendan 💗

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

sbjelisi
    13. Veljača 2021. 20:21

VM 🎉❤ predivno! Nadam se da uspješnost ovog mjeseca neće naglo pasti kada se i mi ostale priključnimo ❤❤
    MTB bravo za Covid testiranje. Vezano za orvi dan M, to mi je osobito iritantno jer svaki dr ima svoju politiku. Ako Gic racuna 1dc za sve sto se desilo iza 17h, onda je to to. Btw, meni to ima smisla 😁
    Mattan Šmattan drzimo fige!! Kakav je plan s pishanjem? 😎😎
    Vezano za prirodni FET, meni je ovo prvi. Pratimo vodeci folikul i endo. Mislim da netko tko je pisao nije spomenuo endo. Ja zaista ne znam kako ce ovo moje dalje, danas sam pitala sto i kako i zato prirodni FET i hocu li dobiti stopericu.. Ovako kaze. Nece biti stoperice jer je uspijesnost veća kad je sve naturale 🙀 Pitala zasto ne stimulirani FET obzirom na dob. Odgovor je bio isti. Ja nekako mislim da zele povećati šanse tim 2dnevnim micekima u posve prirodnom okruženju.. Malo sam down radi svega, ali hrabro vozim dalje. Jednom će biti dobitni, sad sam se uinatila 😎😎😁
    MTB ovo s prevarama... Još provarim one koji su otvoreni u tome. Ali dvolične igre savrsena familija i savrsen muž/ žena i ljubav do krova, a imaju nekog sa strane.. Od toga mi je doslovno loše 👎

oharascarlett14@gmail.com

Leia3.0
    13. Veljača 2021. 20:31

Nirvana2020

Tuma i Women_name 🤗🤗
    Kad ste pocele osjecati micanje svojih curki? Ja jedva cekam 😊
    Imate imena? Nasa ce biti Leia, tako da posebno navijam za nasu Leiu 2.0 😊

Ajme predivno 😍😍😍💜💜💜

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    13. Veljača 2021. 20:36

MTB

Inače, mi se ovdje šalimo oko dečka i to, ali nekad kad čujem stvarne priče iz stvarnih života, presjednu mi sve moje šale. Baš sam se jučer sjetila SBjelis (gdje se ti danas skićeš??) dok sam slušala usputne priče kako oženjeni muškarci pod normalno imaju nekoliko ljubavnica, žene se povremeno puknu sa nekim sa strane (onak, iz dosade) i tak.
    Stvari oko kojih se ja ovdje tako slobodno zafrkavam i čine mi se kao očita šala su nekim drugim ljudima sasvim normalna svakodnevnica.

Da, stvarno je to normalno. Ja nikad nisam oguglala na  te situacije. Zbog posla sam postala jako bliska sa nekim ljudima godinama, i valjda im je lakse da mi sve ispricaju. Cega sam se naslušala i nagledala, bila alibi u 100 situacija, a ovamo savrsen zivot... Da povratis 🤮🤮🤮. I sad bas pokazujem MM na Fb-u kako ti isti promovisu ljubav, moj mužić moja srodna duša ovo-ono....a ja znam svu istinu, ma disgusting 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

• aria2019
    13. Veljača 2021. 20:37

ericaa

VM divna ti je beta i cestitam ti 😍😍🎉🥳😘🙏🤞💗
    Ostale cure koje su u Rijeci,mislim da cemo biti u ozujku,pratimo se,Ina i Aria 😘🤞🙏 ako sto treba da znam,samo pitajte. Ps. Ja sam birala doktora ali ako nemate zelja dodijele vas. Mislim da se kod profesorice malo dulje ceka,cisto kao info.

Pratimo se i svima sretno 🥰🤞 

👱‍♀️ 30, 🙆‍♂️ 33
    Spermiogram uredan, ja sam imala laparoskopiju jajovoda, utvrđeno da desni radi, lijevi ne. Pol. Jajnici.
    15.2 idem na ultrazvuk i folikumetriju
    duphastone od 10-20dana
    klomifen (3-8 dana)
    2/21 IVF/ET

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Veljača 2021. 20:37

*.Women_name.*, pa pogledaj kako je Ruska1986 zadovoljna. 

SBjelis, a nisi reagirala na moj post posvećen samo tebi danas? 

💔💔💔

Nina92
    13. Veljača 2021. 20:42

VM odlična beta 💕💕 čestitam 
    Mattan PUPO🤞🏼🤞🏼🤞🏼
    Leia sretan rođendan 🎂🎉🎉🎉🎉
    MTB ja mislila da cemo se vidjet sutra a ti otkazes 🤦‍♀️

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.