Ruska1986, Tuma, Women… Ali stvarno… Kad se smije keksnuti prvi put? 🙈🙈 Ono preporuke itd… 😁😁😁
Meni je moj doktor reko kada prodju prva 3 mjeseca jer sam ga bas, nadobudno, pitala 😂😂 I zbog kriticnog razdoblja, i da ne zaradis neku bakteriju il nest u tom periodu.. Poslije je to sve sigurnije!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dia85, s obzirom na to da idem kod njega, onda mi znači. Ma cijeli dan nešto brljavi, od jutra, nikako da uberem je li krenulo ili nije. Ali kao što kažete, da je krenulo, znala bih.
Moj Gić ima fetiše na vodoskoke, a sutra teško da ću štrcati, bolje je pričekati preksutra.
*.Women_name.*, pa da, jesam u IVFu. Čime sam dala naslutiti da nisam?
Meni daju termin za konzultacije/UZV bilo što odmah, dakle stvari koje traju i koje se plaćaju kao i tvoj UZV, zato mi je čudno zašto to promijene kad je trudnoća. Baš bezveze. Na folikulometrijama još nisam bila.
Tuma, Tanja79, ma da, otkazala dejt. Promijenila uložak, u sat vremena je i dalje čist, ja to ne zovem onda još menstruacijom. Gotovo. I draže mi, moram priznati da mi je baš bilo neugodno da gnjavim čovjeka u nedjelju. Hvala mom tijelu.
Tuma, aaa, Lovran mi je divan. Volim ga više od Opatije.
💔💔💔
Ruska1986, Tuma, Women… Ali stvarno… Kad se smije keksnuti prvi put? 🙈🙈 Ono preporuke itd… 😁😁😁
Meni su rekli nakon 12tt, ali ja se nisam usudila. S 16 - 17 tjedana sam imala oskudan iscjedak smedkasti jer mi je posteljica dotaknula usce maternice onda su zabranili skroz. Sad na zadnjem pregledu su mi rekli da se skroz podigla, ali nisam ni pitala za sex jer ja se jako bojim svih tih bolova, iscjedaka. I samo čekam kak Tuma kaže tamo 29,30 tt da mogu malo odahnuti. Ali to sam ti ja blesava 💁♀️😂😛
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Tuma i Women_name 🤗🤗
Kad ste pocele osjecati micanje svojih curki? Ja jedva cekam 😊
Imate imena? Nasa ce biti Leia, tako da posebno navijam za nasu Leiu 2.0 😊
Ja sam osjećala s 17-18tt ali manjeg intenziteta. S 20tt su krenuli baš pravi udarci. Moja curka će se zvati Tia 🥰 moj suprug i ja smo se dogovorili još kao klinci dok smo hodali da će curica bit Tia, a dečkić Tin. U tim imenima imaju i početna slova našeg imena, odnosno nadimka pa sad nismo ni razmišljali o drugom 😁😁
Predivno, super mi je prica iza imena 🤗
Znaci, ti si vec osjetila tak ranije, mislila sam da sam za 21.tt malo bzvz pitala, svemi se pomijesalo.. a dobro, kod mene ima malo i slaufica otprije 😅 pa mozda ne moze probiti
Ja zasad super cujem srce pa mi je to isto ok, inace bi vec panicarila 😆
To ti zavisi od trudnice do trudnice. Moja kuma je tek s 24 osjetila, a ja sam stvarno dosta rano iznenadilo me. Kažu da i posteljica ima jako veliku ulogu, moja je straga. I u početku ja nisam osjetila nikad u hodu neg kako mirujem i onak u miru i tišini osjetis nešto, pogotovo kad legnes na leđa. Više je bilo kao da netko radi kolutove u zdjelici, neznam, kao mjehurici ili nekakvi valovi mjehurici. A kasnije sad neovisno kak si u položaju lupa prepone, mjehur. Reagira dosta na ruku i tako😊 tek od nedavno ju osjetim kod pupka ali jedva čekam da dođem u tjedne kao Ruska da bude kao mala hobotnica kak ona kaže 😂😂😁
Sad je vise kao Rocky Balboa u trbuhu 😂😂😂 Bas opali! I ti udarci nisu jedan pa da stane nego ih se zarede 5, 6, 7,.. Pa se pitas oces stat vise 😂😂 a kad ne udara, pitas zast ne udara 🙆🏻♀️🙆🏻♀️ jaooo
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
SeniRemmus, hvala, baš mi je taj dio falio!
MaloTele, veselim se istraživanju.
Da, rekla bih da mi je sutra 1DC (neće valjda i sutra odugovlačiti) i da sam od sutra PUPO. Hihi.
Nirvana2020, suhomesnato se ne jede radi toxoplazme, nepasterizirani mliječni proizvodi zbog listerije. Šanse su male, da. A sad svatko za sebe procijeni što mu stvara veću neugodu - ne jesti te proizvode ili strahovati od njih.
Šmattan, smiješ omega3, dapače.
Nirvana2020, *.Women_name.*, divna imena.
Dada, nemoj ništa barem prije prvog UZVa.
Nakon toga probaj samo svršiti. Meni je već to bilo neugodno, pa sam dobila zabranu i orgazama i seksa. Da je bilo OK, onda bih mogla eksperimentirati dalje.
💔💔💔
Dia85, s obzirom na to da idem kod njega, onda mi znači. Ma cijeli dan nešto brljavi, od jutra, nikako da uberem je li krenulo ili nije. Ali kao što kažete, da je krenulo, znala bih.
Moj Gić ima fetiše na vodoskoke, a sutra teško da ću štrcati, bolje je pričekati preksutra.*.Women_name.*, pa da, jesam u IVFu. Čime sam dala naslutiti da nisam?
Meni daju termin za konzultacije/UZV bilo što odmah, dakle stvari koje traju i koje se plaćaju kao i tvoj UZV, zato mi je čudno zašto to promijene kad je trudnoća. Baš bezveze. Na folikulometrijama još nisam bila.
Tuma, Tanja79, ma da, otkazala dejt. Promijenila uložak, u sat vremena je i dalje čist, ja to ne zovem onda još menstruacijom. Gotovo. I draže mi, moram priznati da mi je baš bilo neugodno da gnjavim čovjeka u nedjelju. Hvala mom tijelu.Tuma, aaa, Lovran mi je divan. Volim ga više od Opatije.
Zato kj sam stekla dojam iz teksta kao da govoriš da smo kao u istoj klinici pa da ti je čudno kaj su meni drugačije. Sori, zbunjola 😂🤦🏻♀️
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Moj Gić ima fetiše na vodoskoke, a sutra teško da ću štrcati, bolje je pričekati preksutra.*.Women_name.*, pa da, jesam u IVFu. Čime sam dala naslutiti da nisam?
Tuma, Tanja79, ma da, otkazala dejt. Promijenila uložak, u sat vremena je i dalje čist, ja to ne zovem onda još menstruacijom. Gotovo. I draže mi, moram priznati da mi je baš bilo neugodno da gnjavim čovjeka u nedjelju. Hvala mom tijelu.Tuma, aaa, Lovran mi je divan. Volim ga više od Opatije.
Zato kj sam stekla dojam iz teksta kao da govoriš da smo kao u istoj klinici pa da ti je čudno kaj su meni drugačije. Sori, zbunjola 😂🤦🏻♀️
Ajoj, pa ti si u Škvorcu. Sorry, ja sam stvarno sad brijala da si ti u IVFu. Još sam se tješila kako si ti sigurno kod M, jer da moj Gić ne bi bio takav prema meni.
💔💔💔
Nirvana baš lijepo ime 😍😍🥰 posebno. Tražim, tražim jer sam negdje izgubila u tekstu kad sam čitala, evo sad vidim 😊😊😊
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ajoj, pa ti si u Škvorcu. Sorry, ja sam stvarno sad brijala da si ti u IVFu. Još sam se tješila kako si ti sigurno kod M, jer da moj Gić ne bi bio takav prema meni.
Joj dobro da sam ti rekla, još bi ga napala kak se to ponaša prema tvojoj članici copora. Nadam se da sam ti na vrijeme rekla.💁♀️😂😂😂
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Sad i vidim zašto sam tako brijala. Stalno ste se pozivale na Ruska1986, a za nju znam da je kod mog dečka.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji