Tuma p.s. Uživaj i pazi kaj radiš 😛😂 šalim se malo. Moram ti rec, neki dan ja i moj dragi se malo zaigrali, i jadan kak još od folikulometrija nismo imali odnose moli on mene a daj, bar malo, samo malo. A meni iznad glave slova tvog nicka. Sjetim se ja Tume, reko a ne, ne. Nema šanse, lokot na gace🤣🤣😂😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Pa čudno, nisam bas flegma, samo tako delujem 🤪 Zvali me nekad " Tanja intercool-er" Najveca mi je briga kako cu u trudnoci bez lekova za smirenje, al vidim ovde da vama dr daju 2mg…zaboravila sam naziv…. I mama mi kaže da je pila apaurin po potrebi u ono vreme. Ovde, strogo ništa
Kod nas se daje Normabel 2mg kod kontrakcija i jacih bolova. Evo ja danas bas popila jedan. Pocelo me bas boljeti u donjem dijelu trbuha oko prepona (ligamenti) pa sam si popila jedan i bolje mi je. To je mala doza dozvoljeno je i do tri puta dnevno piti kod jacih BH kontrakcija. Naravno, nije svuda isti protokol i oko puno toga se jos vode polemike. Neki dr. nisu ni za prenatale, smatraju da je folna glavna, a ostalo treba unositi prehranom (kao moj dr. recimo, ali ja svejedno pijem jer mi nije prehrana bas neka). 🤷♀️
VM cestitam, neka se pravilno podupla 🤞
E Al meni je to tak smjesno. Na početku trudnoće moja socijalna ginekologica nije mi htjela radit briseve na početku, već sam morala kod mpo privatnika koji mi vodi trudnoću jer je ona stava da ni neće dat antibiotik do drugog tromjesečja iako nešto dođe. Isto moram plaćat normabele, jer mi ona uputnicu neda već dobijem onaj recept od privatnika. A i u bolnici su mi preporučili normabel. A to kj pijemo aspirine, decortine i svašta nešto kj se kao ne smiju u prvom tromjesečju nema veze 😂😂😂 pa se opet ta mpo djeca rode zdrava hvala Bogu
Pa sad sam presretna, vidim da je taj Normabel isto sto i Bensedin kojeg imam jednu kutiju. Ma da, neki doktori hoce da se ograde od svega, u slucaju necega, da ne bude to je od ovog leka ili to je od onog leka. Meni je bitno zbog glavobolje, dzaba bilo sta ako ne popijem bar 1,5 mg neceg da me opusti.
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
MTB i meni je dr.rekao da je 1.dan ciklusa kad ide prava sveza krv, ne ono mrljavljenje tamno
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Women_name hahahah ne daj mu ni blizu 😂😂 reci kad budeš u 9.mj trudnoće, onda može sve 😂 jel možete bilo gdje ići? Da si uzmete neki blizu zga, tipa Trakošćan ili tako nešto, lijepo je malo promijeniti okolinu, makar cijeli dan ležala u hotelskoj sobi😂
Malo tele hvala 🥰
Nirvana ja ne jedem suhomesnato zbog tih bakterija, nema ovako štetnosti za plod. Iako su jako jako male šanse zarazit se, al ja sam panicar, pa radije ne. Moje frendice kaj su prirodno ostale trudne su sve jele kaj god su htjele, osim tune, susija i školjke.... A inače obozaaaaam suhomesnato i jako mi je teško suzdržati se. Iako sam u par navrata ipak malo probala nešto. Al prevelik je popis svega što se treba izbjegavati, na početku trudnoće nisam ni znala za pola toga, pa sam sve jela, tek kasnije oko 7.tt sam to počela proučavati i paziti....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ekipa zaboravila sam pitati smijem li nastaviti sa omegom 3 uz vitamin D?
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Tuma i Women_name 🤗🤗
Kad ste pocele osjecati micanje svojih curki? Ja jedva cekam 😊
Imate imena? Nasa ce biti Leia, tako da posebno navijam za nasu Leiu 2.0 😊
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Leia, sretan rođendan 🎁
Mattan ♥️MTB, sad samo pozitiva 🤗
Sve koje nisam spomenula, sretno i cestitke na plusicima i betama 🤗
Cure, hvala na odgovoru za utrice, nema ni kod mene nekih problema, al eto, dobila sam oprecna misljenja, a tko bolje zna nego moje doktorice 🙃 zapravo mi je pipica vec izmucena od guranja 3x dnevno, if you know what I mean 😅
Speaking of experts.. jos me nesto muci, a to su suhomesnati proizvodi u trudnoci, frendica ostala trudna prirodno, tu smo negdje po tjednima i ja joj kazem sto sve ne jedem, a ona tamani salame, kobase, sireve itd.
Nije ni znala da ne smije, a nitko ju nije ni upozorio. Ja joj nisam znala objasniti utanane pa eto pitam vas:
Ja znam da sam citala da za svaku skupinu postoji opasnost od ove ili one bakterije, no osim toga, ima li nesto u tim samim proizvodima sto mogu stetiti samoj bebi u razvoju?
Opet ja, al ja sam sve jela. Jedino sta stvarno nisam prva 3 mjeseca je tuna. Nakon ta prva tri mjeseca sam ju jela, al tipa jednom u 2, 3 tjedna, u nekoj tjestenini il tako nest. Ovo sve ostalo sam normalno jela:i kobasice i spek i sireve itd.. i dalje jedem! Mislim, nije da to jedem svaki dan, al ono 3 puta tjedno sigurno.. Ne znam, ja u postupku nit sam smanjila kavu(a pijem crnu, tursku bez secera i to po 3, 4 dnevno velike salice) nit sam se zdravije hranila ni nist. Sad popijem kavu ujutro, eventualno jednu popodne jos, ako mi se pije. Jedina dobra stvar u trudnoci je sta sam uvela dorucak tj.trudim se jer ne zelim da kava bude prva sta ce beba ujutro dobit 🙂 mislim da svatko treba radit onako kako misli da je najbolje:ako netko misli da sve to treba izbacit, to je ok! A isto tako ako netko ne zeli izbacit, opet dobro 🤷🏻♀️ stvarno, svatko ima neko svoje misljenje o ovom i najbolje se opredjelit za ono za koje smatramo da je nama ok 🤷🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTB ja bih sutra računala kao prvi dan ciklusa. Jer i da krene do 8, ne računa ti se danas kao 1.dc.vec sve nakon 17h je od sutra…
Ruska1986 a da, tebi sve ide kao po spagi i neka. Još malo i gotovo 🥰 mislim i meni je oke, nemam neke bolove, tu i tamo nešto, al brzo prođe. Ona 2 puta je bilo malo krvi al to je eto nastalo mehanickom ozljedom i to što mi se trbuh ponekad stvrdnjava, al imam frendice koje su prirodno ostale trudne i njima je to počelo od 20. Do 24.tj. Dr kaže da očito ne uzrokuje otvaranje pa nije zabrinjavajuće, tako da se stvarno ne smijem žaliti. Jedino strah koji je i dalje prisutan, al sad u puno manjoj mjeri nego prije… Jedva čekam da dođem do 30.tt, mislim da ću onda odahnuti 😅
Women_name ma da, najgore je što ih stvarno dobro plaćaš i da ti se tako postave da te ne mogu ubaciti u tako nekoj situaciji. I još da pred pacijentom tako komentiraju. Pa sve da jesi došla ranije, a da te nisu one krivo naručile, opet neka šute, plaćaš ih, pristojna si i došla si vidjet svoju bebu. Ružno….
Žene, ja sam s mužem otišla na romantični vikend u Lovran. Hotelska soba je ogromna i predivnaaa a pogled iz sobe na more i Opatiju brutalan. Ne bih nikad otišla 😍😍
I da, uzivaj u romanticnom, zasluzenom vikendu!! 🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Women_name hahahah ne daj mu ni blizu 😂😂 reci kad budeš u 9.mj trudnoće, onda može sve 😂 jel možete bilo gdje ići? Da si uzmete neki blizu zga, tipa Trakošćan ili tako nešto, lijepo je malo promijeniti okolinu, makar cijeli dan ležala u hotelskoj sobi😂
Malo tele hvala 🥰
Nirvana ja ne jedem suhomesnato zbog tih bakterija, nema ovako štetnosti za plod. Iako su jako jako male šanse zarazit se, al ja sam panicar, pa radije ne. Moje frendice kaj su prirodno ostale trudne su sve jele kaj god su htjele, osim tune, susija i školjke…. A inače obozaaaaam suhomesnato i jako mi je teško suzdržati se. Iako sam u par navrata ipak malo probala nešto. Al prevelik je popis svega što se treba izbjegavati, na početku trudnoće nisam ni znala za pola toga, pa sam sve jela, tek kasnije oko 7.tt sam to počela proučavati i paziti….
Mozemo bilo gdje da. Vidjet cemo kad dođe proljeće da nekako to iskoristimo 😊😊 ne dam ni blizu 😂😂😂🤣
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Leia, sretan rođendan 🎁
Mattan ♥️MTB, sad samo pozitiva 🤗
Sve koje nisam spomenula, sretno i cestitke na plusicima i betama 🤗
Cure, hvala na odgovoru za utrice, nema ni kod mene nekih problema, al eto, dobila sam oprecna misljenja, a tko bolje zna nego moje doktorice 🙃 zapravo mi je pipica vec izmucena od guranja 3x dnevno, if you know what I mean 😅
Speaking of experts.. jos me nesto muci, a to su suhomesnati proizvodi u trudnoci, frendica ostala trudna prirodno, tu smo negdje po tjednima i ja joj kazem sto sve ne jedem, a ona tamani salame, kobase, sireve itd.
Nije ni znala da ne smije, a nitko ju nije ni upozorio. Ja joj nisam znala objasniti utanane pa eto pitam vas:
Ja znam da sam citala da za svaku skupinu postoji opasnost od ove ili one bakterije, no osim toga, ima li nesto u tim samim proizvodima sto mogu stetiti samoj bebi u razvoju?
Opet ja, al ja sam sve jela. Jedino sta stvarno nisam prva 3 mjeseca je tuna. Nakon ta prva tri mjeseca sam ju jela, al tipa jednom u 2, 3 tjedna, u nekoj tjestenini il tako nest. Ovo sve ostalo sam normalno jela:i kobasice i spek i sireve itd.. i dalje jedem! Mislim, nije da to jedem svaki dan, al ono 3 puta tjedno sigurno.. Ne znam, ja u postupku nit sam smanjila kavu(a pijem crnu, tursku bez secera i to po 3, 4 dnevno velike salice) nit sam se zdravije hranila ni nist. Sad popijem kavu ujutro, eventualno jednu popodne jos, ako mi se pije. Jedina dobra stvar u trudnoci je sta sam uvela dorucak tj.trudim se jer ne zelim da kava bude prva sta ce beba ujutro dobit 🙂 mislim da svatko treba radit onako kako misli da je najbolje:ako netko misli da sve to treba izbacit, to je ok! A isto tako ako netko ne zeli izbacit, opet dobro 🤷🏻♀️ stvarno, svatko ima neko svoje misljenje o ovom i najbolje se opredjelit za ono za koje smatramo da je nama ok 🤷🏻♀️
♥️♥️
Ja isto imam sve obroke, muz i ja smo stalno doma, tj. radimo od kuce i on stalno kuha, bas gusta u tome, a ja onda u jedenju 😊
Zamijenila sam Women_name i tebe pa joj se ispricavam ako sam glupo pitala za micanje bebe, mislila sam da je ona trudna dugo kao ti, a ti ko ona 🤗 i tebi na preskakanju, mozak mi se bas opustio u zadnje vrijeme
😊
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Sortiraj odgovore
Najstariji