Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    13. Veljača 2021. 19:31

*.Women_name.*

Tuma p.s. Uživaj i pazi kaj radiš 😛😂 šalim se malo. Moram ti rec, neki dan ja i moj dragi se malo zaigrali, i jadan kak još od folikulometrija nismo imali odnose moli on mene a daj, bar malo, samo malo. A meni iznad glave slova tvog nicka. Sjetim se ja Tume, reko a ne, ne. Nema šanse, lokot na gace🤣🤣😂😂😂

Jel vjerujes da mi pravi seks nismo imali od pocetka ovog postupka? 🙈🙈 mislim, zaigramo se mi na druge nacine 🤭🤭 ali klasicno nema sanse! Sta je najjace, on se ne usudjuje a bome ni ja.. Bas sam mu rekla da se spremi kad budem pred porod! Kazu da to najbolje pokrece otvaranje, to i ananas. Tako da znamo sta cu ja radit zadnje dane 🤭🤭 bit aktivna i jest ananas 😈😈 a sigurni cu mu preseksi bit sa ogromnom trbusinom 😂😂😂 morat cu si nac neko sexy rublje za trudnice 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• *.Women_name.*
    13. Veljača 2021. 19:35

Nirvana2020

Tuma i Women_name 🤗🤗
    Kad ste pocele osjecati micanje svojih curki? Ja jedva cekam 😊
    Imate imena? Nasa ce biti Leia, tako da posebno navijam za nasu Leiu 2.0 😊

Ja sam osjećala s 17-18tt ali manjeg intenziteta. S 20tt su krenuli baš pravi udarci. Moja curka  će se zvati Tia 🥰 moj suprug i ja smo se dogovorili još kao klinci dok smo hodali da će curica bit Tia, a dečkić Tin. U tim imenima imaju i početna slova našeg imena, odnosno nadimka pa sad nismo ni razmišljali o drugom 😁😁

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ruska1986
    13. Veljača 2021. 19:37

Nirvana2020

♥️♥️
    Ja isto imam sve obroke, muz i ja smo stalno doma, tj. radimo od kuce i on stalno kuha, bas gusta u tome, a ja onda u jedenju 😊
    Zamijenila sam Women_name i tebe pa joj se ispricavam ako sam glupo pitala za micanje bebe, mislila sam da je ona trudna dugo kao ti, a ti ko ona 🤗 i tebi na preskakanju, mozak mi se bas opustio u zadnje vrijeme
    😊

Ma sta se ispricavas?? Ja sam ti ionako krenula odgovarat jer imam previse slobodnog vremena 😂😂 Ja mislim da sam micanje osjetila tek oko 20 tt, cini mi se..  Kaze da prvorotke kasnije osjete..  I cak sam negdje procitala da neke zene ne osjete cak do nekog 22 tt. A i u pocetku je malo tesko raspoznat dal su udarci ili crijeva 😂😂 Ono, kao mali mjehurici koji pucketaju u trbuhu, tocno tako mi je bilo. A sad je to pravo boksanje iznutra 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Nirvana2024
    13. Veljača 2021. 19:40

*.Women_name.*

Nirvana2020

Tuma i Women_name 🤗🤗

Ja sam osjećala s 17-18tt ali manjeg intenziteta. S 20tt su krenuli baš pravi udarci. Moja curka će se zvati Tia 🥰 moj suprug i ja smo se dogovorili još kao klinci dok smo hodali da će curica bit Tia, a dečkić Tin. U tim imenima imaju i početna slova našeg imena, odnosno nadimka pa sad nismo ni razmišljali o drugom 😁😁

Predivno, super mi je prica iza imena 🤗
    Znaci, ti si vec osjetila tak ranije, mislila sam da sam za 21.tt malo bzvz pitala, svemi se pomijesalo.. a dobro, kod mene ima malo i slaufica otprije 😅 pa mozda ne moze probiti
    Ja zasad super cujem srce pa mi je to isto ok, inace bi vec panicarila 😆

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• *.Women_name.*
    13. Veljača 2021. 19:43

Ruska1986

*.Women_name.*

Tuma p.s. Uživaj i pazi kaj radiš 😛😂 šalim se malo. Moram ti rec, neki dan ja i moj dragi se malo zaigrali, i jadan kak još od folikulometrija nismo imali odnose moli on mene a daj, bar malo, samo malo. A meni iznad glave slova tvog nicka. Sjetim se ja Tume, reko a ne, ne. Nema šanse, lokot na gace🤣🤣😂😂😂

Jel vjerujes da mi pravi seks nismo imali od pocetka ovog postupka? 🙈🙈 mislim, zaigramo se mi na druge nacine 🤭🤭 ali klasicno nema sanse! Sta je najjace, on se ne usudjuje a bome ni ja.. Bas sam mu rekla da se spremi kad budem pred porod! Kazu da to najbolje pokrece otvaranje, to i ananas. Tako da znamo sta cu ja radit zadnje dane 🤭🤭 bit aktivna i jest ananas 😈😈 a sigurni cu mu preseksi bit sa ogromnom trbusinom 😂😂😂 morat cu si nac neko sexy rublje za trudnice 😂😂😂

Pa tako ni mi 🙈🙈🙈 a pokušavam i ne zaigrat se previše jer me i nakon toga nekak počne bolit trbuh pa se uplasim. Moj bi odma, on je već s 12 tjedana pitao kaj se podiglo to sad sve gore, jel mozemo. 🤦🏻‍♀️Ja sam svom isto rekla pred porod i kad dođem doma 😂😂😂 reko mi je samo da da, pred porod ćeš kukat kak te sve boli, a kad dođeš doma se nećeš odvajat od bebe. Reko moguće i to 🤣🙈 sexy rublje za trudnice 😂😂😂

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ruska1986
    13. Veljača 2021. 19:44

Nirvana i Women, bas lijepa imena ❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Ruska1986
    13. Veljača 2021. 19:47

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Pa tako ni mi 🙈🙈🙈 a pokušavam i ne zaigrat se previše jer me i nakon toga nekak počne bolit trbuh pa se uplasim. Moj bi odma, on je već s 12 tjedana pitao kaj se podiglo to sad sve gore, jel mozemo. 🤦🏻‍♀️Ja sam svom isto rekla pred porod i kad dođem doma 😂😂😂 reko mi je samo da da, pred porod ćeš kukat kak te sve boli, a kad dođeš doma se nećeš odvajat od bebe. Reko moguće i to 🤣🙈 sexy rublje za trudnice 😂😂😂

Ma ja stvarno ne znam kako bi se sad uopce upustila u to sve... I tako mi je otpocetka trudnoce bilo! Kad se sjetim onog seksa nakon inseminacije, uzas.. 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ bas se sve, sve bolilo

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• *.Women_name.*
    13. Veljača 2021. 19:48

Nirvana2020

*.Women_name.*

Nirvana2020

Tuma i Women_name 🤗🤗

Ja sam osjećala s 17-18tt ali manjeg intenziteta. S 20tt su krenuli baš pravi udarci. Moja curka će se zvati Tia 🥰 moj suprug i ja smo se dogovorili još kao klinci dok smo hodali da će curica bit Tia, a dečkić Tin. U tim imenima imaju i početna slova našeg imena, odnosno nadimka pa sad nismo ni razmišljali o drugom 😁😁

Predivno, super mi je prica iza imena 🤗
    Znaci, ti si vec osjetila tak ranije, mislila sam da sam za 21.tt malo bzvz pitala, svemi se pomijesalo.. a dobro, kod mene ima malo i slaufica otprije 😅 pa mozda ne moze probiti
    Ja zasad super cujem srce pa mi je to isto ok, inace bi vec panicarila 😆

To ti zavisi od trudnice do trudnice. Moja kuma je tek s 24 osjetila, a ja sam stvarno dosta rano iznenadilo me. Kažu da i posteljica ima jako veliku ulogu, moja je straga. I u početku ja nisam osjetila nikad u hodu neg kako mirujem i onak u miru i tišini osjetis nešto, pogotovo kad legnes na leđa. Više je bilo kao da netko radi kolutove u zdjelici, neznam, kao mjehurici ili nekakvi valovi mjehurici. A kasnije sad neovisno kak si u položaju lupa prepone, mjehur. Reagira dosta na ruku i tako😊 tek od nedavno ju osjetim kod pupka ali jedva čekam da dođem u tjedne kao Ruska da bude kao mala hobotnica kak ona kaže 😂😂😁

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    13. Veljača 2021. 19:52

Ruska1986, Tuma, Women… Ali stvarno... Kad se smije keksnuti prvi put? 🙈🙈 Ono preporuke itd... 😁😁😁

endometrioza

• *.Women_name.*
    13. Veljača 2021. 19:55

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Ma ja stvarno ne znam kako bi se sad uopce upustila u to sve… I tako mi je otpocetka trudnoce bilo! Kad se sjetim onog seksa nakon inseminacije, uzas.. 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ bas se sve, sve bolilo

Koliko vidim tvoja curka će bit Katarina 😍😍😍 baš lijepo 💞💕 a što se sexa tiče, nema šanse ni ja da se opustim sad.. Neki dan čitam na nekoj grupi na fejsu, pita ženska kakav je sex poslije poroda i kad su imale. Sad ili pišu kad stane krvarenje, nakon pregleda, par mjeseci, prvi put boli blabla. A vidiš kraljicu na kraju napisala osjećaj je kao hrenovke u tunelu 🤣🤣🤣🤣 ja sam vristala 

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.