MTB ja bih sutra računala kao prvi dan ciklusa. Jer i da krene do 8, ne računa ti se danas kao 1.dc.vec sve nakon 17h je od sutra...
Ruska1986 a da, tebi sve ide kao po spagi i neka. Još malo i gotovo 🥰 mislim i meni je oke, nemam neke bolove, tu i tamo nešto, al brzo prođe. Ona 2 puta je bilo malo krvi al to je eto nastalo mehanickom ozljedom i to što mi se trbuh ponekad stvrdnjava, al imam frendice koje su prirodno ostale trudne i njima je to počelo od 20. Do 24.tj. Dr kaže da očito ne uzrokuje otvaranje pa nije zabrinjavajuće, tako da se stvarno ne smijem žaliti. Jedino strah koji je i dalje prisutan, al sad u puno manjoj mjeri nego prije... Jedva čekam da dođem do 30.tt, mislim da ću onda odahnuti 😅
Women_name ma da, najgore je što ih stvarno dobro plaćaš i da ti se tako postave da te ne mogu ubaciti u tako nekoj situaciji. I još da pred pacijentom tako komentiraju. Pa sve da jesi došla ranije, a da te nisu one krivo naručile, opet neka šute, plaćaš ih, pristojna si i došla si vidjet svoju bebu. Ružno....
Žene, ja sam s mužem otišla na romantični vikend u Lovran. Hotelska soba je ogromna i predivnaaa a pogled iz sobe na more i Opatiju brutalan. Ne bih nikad otišla 😍😍
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Hej cure klasicno vikendom vidim da sve odmarmo.. Šmatan ovo tvoje sta si stavila i sta pise za vitamin D. Ja sam uvjerena da je meni to pomoglo da mi uspije ovaj put... Uzela sam iza prvog feta dvital jednu tjedno i to je jedino sto sma promjenila od proslog puta.. Moze bit da nema veze nikakve al bas imam neki osjecaj da mi je to pomoglo 😊 i sad citam da dobar vitamin D smanjuje rizicnost pobacaja pa sam odma osla u dezurnu ljekarnu po jos jednu dozu 🍀🍀🍀🍀
Mtb krenulo je krenuloooo
MTB Info za stimulirani FET, s estrofemom se kreće 2.dan ciklusa, prvi UZV 7.-9.dan, nakon sto endometrij dodje do minimalno 8.5mm (poželjno je naravno iznad toga), simulira se ovulacija tako da se uvodi utrogestan/duphastone kao i u prirodnom FET-u. Dan uvođenja duphastonea se računa kao dan ovulacije pa onda npr. transfer 5-dnevnih bc je 5.dan nakon uvođenja terapije progesteronom.
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
MTB danas ne izlazim nigdje vise,smrzla se al kupujem test u pon najkasnije pa cemo piskit,i mene zanima rezultat hahah 😃 ajmeee kad vidim kako je leia to lijepo srocila ja se osjecam glupo sa svoje jadne 2recenice 🤦🤷🤣 i super za neg covid, danas ti je zadnji dan negativnih tjedana trudnoce 🎉🎉🎉🎉 i sutra ti je prvi dc ako moras proucavat xd
Šmattan vristim od smijeha, dob petodnevni 🤣🤣🤣 tako je i moj rekao kad smo se nadali blizancekima,kaze eto hajducica malih 🤣🤣🤣
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Peggy, kod mog muža slična situacija, poboljšao je značajno broj, kasnije i brzinu i morfologiju tako da je nalaz sada uredan (doduše to sve moze jako varirati).. konkretno, na brzinu mislimo da utječe c vitamin, d vitamin, DAA, ashwaganda i maca prah, nedavno sam pisala sto je sve koristio. Osim toga neki dan je vadio d vitamin i 51 mu je a koristi mjesecima riblje ulje, dakle sto bi bilo da nije. Sad mu je dr prepisala D vital (po mojoj uputi;)).
Leia sretan rođendan! Nek ti bude i godina takva, najveselija ikad!
Drage sve, čestitam svima sa dobrim vijestima i lovim zaostatke..pitanje za cure koje znaju: feritin mi je 41, da uvedemo Kendural c ili je to ok? Za mjesec dana je FET😇 pa gledam na šta mozemo do tad utjecati🤓.
Možeš li mi napisati u kojim je količinama to sve pio? Molim tee 🙏🏼🙈
Evo još jednom što je sve pio (mislim da je uvođenjem c vitamina i maca praha i brzina spremija bila bolja):
DAA (d aspartička kiselina) - kaže da je pio prema dozatoru koji dođe s pakovanjem,
c vitamin - 1500mg dnevno
maca prah - žličica dnevno
ashwaganda - žličica dnevno
Profertil - 2 kapsule dnevno
Q10 - 2 kaspule dnevno
citrulin malat - dozator s njim dođe
riblje ulje- 2 kapsule
med i orasi - 2 žlice, prije doručka i večere (u omjeru 1:1)
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
MTB ja bih sutra računala kao prvi dan ciklusa. Jer i da krene do 8, ne računa ti se danas kao 1.dc.vec sve nakon 17h je od sutra…
Ruska1986 a da, tebi sve ide kao po spagi i neka. Još malo i gotovo 🥰 mislim i meni je oke, nemam neke bolove, tu i tamo nešto, al brzo prođe. Ona 2 puta je bilo malo krvi al to je eto nastalo mehanickom ozljedom i to što mi se trbuh ponekad stvrdnjava, al imam frendice koje su prirodno ostale trudne i njima je to počelo od 20. Do 24.tj. Dr kaže da očito ne uzrokuje otvaranje pa nije zabrinjavajuće, tako da se stvarno ne smijem žaliti. Jedino strah koji je i dalje prisutan, al sad u puno manjoj mjeri nego prije… Jedva čekam da dođem do 30.tt, mislim da ću onda odahnuti 😅
Women_name ma da, najgore je što ih stvarno dobro plaćaš i da ti se tako postave da te ne mogu ubaciti u tako nekoj situaciji. I još da pred pacijentom tako komentiraju. Pa sve da jesi došla ranije, a da te nisu one krivo naručile, opet neka šute, plaćaš ih, pristojna si i došla si vidjet svoju bebu. Ružno….
Žene, ja sam s mužem otišla na romantični vikend u Lovran. Hotelska soba je ogromna i predivnaaa a pogled iz sobe na more i Opatiju brutalan. Ne bih nikad otišla 😍😍
Joooj i ja bi išla. Meni je ostao bon neiskoristeni na crnom jajetu jer smo si suprug i ja to uplatili malo prije korone Sarajevo i zabranili su granice, ostala trudna, mirovanje blabla. Do 6 mj imam rok za iskoristit nadam se da ću usspijet bar na nešto jer nije baš 20 kn ☹️☹️☹️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTB ja bih sutra računala kao prvi dan ciklusa. Jer i da krene do 8, ne računa ti se danas kao 1.dc.vec sve nakon 17h je od sutra…
Ruska1986 a da, tebi sve ide kao po spagi i neka. Još malo i gotovo 🥰 mislim i meni je oke, nemam neke bolove, tu i tamo nešto, al brzo prođe. Ona 2 puta je bilo malo krvi al to je eto nastalo mehanickom ozljedom i to što mi se trbuh ponekad stvrdnjava, al imam frendice koje su prirodno ostale trudne i njima je to počelo od 20. Do 24.tj. Dr kaže da očito ne uzrokuje otvaranje pa nije zabrinjavajuće, tako da se stvarno ne smijem žaliti. Jedino strah koji je i dalje prisutan, al sad u puno manjoj mjeri nego prije… Jedva čekam da dođem do 30.tt, mislim da ću onda odahnuti 😅
Women_name ma da, najgore je što ih stvarno dobro plaćaš i da ti se tako postave da te ne mogu ubaciti u tako nekoj situaciji. I još da pred pacijentom tako komentiraju. Pa sve da jesi došla ranije, a da te nisu one krivo naručile, opet neka šute, plaćaš ih, pristojna si i došla si vidjet svoju bebu. Ružno….
Woohoo uzivaaaaj i odmori se 🥰
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Leia, sretan rođendan 🎁
Mattan ♥️
MTB, sad samo pozitiva 🤗
Sve koje nisam spomenula, sretno i cestitke na plusicima i betama 🤗
Cure, hvala na odgovoru za utrice, nema ni kod mene nekih problema, al eto, dobila sam oprecna misljenja, a tko bolje zna nego moje doktorice 🙃 zapravo mi je pipica vec izmucena od guranja 3x dnevno, if you know what I mean 😅
Speaking of experts.. jos me nesto muci, a to su suhomesnati proizvodi u trudnoci, frendica ostala trudna prirodno, tu smo negdje po tjednima i ja joj kazem sto sve ne jedem, a ona tamani salame, kobase, sireve itd.
Nije ni znala da ne smije, a nitko ju nije ni upozorio. Ja joj nisam znala objasniti utanane pa eto pitam vas:
Ja znam da sam citala da za svaku skupinu postoji opasnost od ove ili one bakterije, no osim toga, ima li nesto u tim samim proizvodima sto mogu stetiti samoj bebi u razvoju?
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Sanjich poprilično visok postotak, 47% ... Čak mi je doktor napisao sad poslije Feta da uzimam a biologica došla u sobu da se dogovorimo oko doze. Nadajmo se da će i kod mene biti uspješno 😊
E ono što me izbavio iz takta što sam ja tamo godinu i pol kod njih i tek nedavno saznam za tu skripticu i tek sad je dobijem. Mislim bez šale, otišla sam biologici u labos dok sam čekala doktora u sali 😂😂😂
MaloTele kaže večeras slavi Hajdukov ročkas i začeće 🤰😁 I ide slavit lik, stvarno 🤦♀️🙆♀️
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Leia, sretan rođendan 🎁
Mattan ♥️MTB, sad samo pozitiva 🤗
Sve koje nisam spomenula, sretno i cestitke na plusicima i betama 🤗
Cure, hvala na odgovoru za utrice, nema ni kod mene nekih problema, al eto, dobila sam oprecna misljenja, a tko bolje zna nego moje doktorice 🙃 zapravo mi je pipica vec izmucena od guranja 3x dnevno, if you know what I mean 😅
Speaking of experts.. jos me nesto muci, a to su suhomesnati proizvodi u trudnoci, frendica ostala trudna prirodno, tu smo negdje po tjednima i ja joj kazem sto sve ne jedem, a ona tamani salame, kobase, sireve itd.
Nije ni znala da ne smije, a nitko ju nije ni upozorio. Ja joj nisam znala objasniti utanane pa eto pitam vas:
Ja znam da sam citala da za svaku skupinu postoji opasnost od ove ili one bakterije, no osim toga, ima li nesto u tim samim proizvodima sto mogu stetiti samoj bebi u razvoju?
Već smo tu vodile raspravu jednom o tom, svatko ima drugačije mišljenje. Ja npr. ne jedem tunu i je trica jer je dokazano da nisu dobra. Ostalo sam sve jela, ali sad nemogu zbog gestacijskog. Mislim da se opasnost od toxoplasme i slično više odnosila na vremena kad su se doma klali pajceki, mlijeko cicalo iz krave, kad nije bilo nikakvih kontrola. Sada sve kupovno ima deklaracije, a i po zakonu sve doma kaj se rad (bar mi) meso se šalju na analizu. Naknadno bakterija neće na stat iz ničega.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️