Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Veljača 2021. 18:03

Bozma 🍀🐞

Magnolia, mislim da nitko tko vadi prolaktin u nasem centralnom lab.nema dobar nalaz 😂. Dovoljno ti vidit onoliko ljudi koji se prepiru kad je tko na redu da se momentalno istresiras, a o parkiranju prije necu ni pricat. Moj je uvijek visok, sad zadnjo bio 720, nitko nije ni komemtrirao. Ako se dobro sjecam i Meto je bio visok, evo i Sanjich.

Ma idem ja na bolovanje i sljedeci tjedan cu se pokusati skulirati i ponovo ga napraviti. Uvijek neki k sa mnom. A isla sam pjeske bas radi parkinga, kao blizu mi je, ali isto imam hodati

Simba 1989
    12. Veljača 2021. 18:03

Ruska1986

*.Women_name.*

Inače onu raspravu kad smo vodili o računanju tjedana i termina poroda. Eto moj ginekolog je računao po transferu, ali odkad me Petrova vodi, oni računaju po danu menstruacije. Po njihovom sam sad 22+5, a ne 21+plus i tako računaju i termin poroda. S tim da uzimaju u obzir to što je tjedan dana mlada trudnoća zbog transfera da se zna zašto je beba manja. Eto 🤷‍♀️

Opet ova tema 😂😂 kod mene je i dalje po zadnjoj mengi.. I termin je 18.04., a na UVZu pise 08.04. Beba je neka dugonoga, sad sam bas gledala nalaz. Sve mjere su za par dana vec, a bedrena kost za skoro tjedan i pol. Sad kad razmislim, nije ni cudno da je jadna morala stavit stopalo pokraj glave, ocito nema di s njim 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😂😂
    MTB, molim upis za srijedu, 17.02., druzenje sa tvojim dragim 🙂 zadnje… 🙂🙂🙂

Ajmeeeeeeeee na moj rođendan 🎂 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

sbjelisi
    12. Veljača 2021. 18:12

Leia 🙈 a misek

oharascarlett14@gmail.com

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    12. Veljača 2021. 18:16

Ženske, čestitke na plusićina i betama, imamo i 2 čuda ovaj mesec. Zelim vam lake i bezbrizne trudnoce, a svima ostalima, STRPLJENJE
    MTB ja sam sa Amazona narucila 2 puta, rok ispostovali. Bas mi danas stigai D vitamin u kapima, 5000 IU jedna kap, mislim stvarno, dal moze jedna kap biti 5000 IU.  Ne znam da li da uzimam svaki drugi ili svaki treci dan. ⁉️

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Tuma
    12. Veljača 2021. 18:25

Leia super vijesti ❤️ neka se samo tako nastavi da vidiš plod i srceko 😍
    Magnolia mislim da je do 3 sata nakon buđenja, kao 3-4, da su granica ako se ne varam. I definitivno ponovi, to ti je od stresa i nemitovanja tako visoko. 
    Simba jesi vidjela danas svoje dečke? 🥰
    Nika sretno!! Mislim da bi mogle biti dobre vijesti, pogotovo zbog povišene temp 🤞
    Mara vrkuta se ne preporuča u 2.dijelu ciklusa jer se ne zna kako djeluje na plod ako dođe do trudnoće. Cikla se smije 😊 mislim da na progesteron ne možeš utjecati prehranom, on će pokazat je li bilo ovulacije i ako je bit će visok, ako nije nizak. Neka me netko ispravi ako sam nes krivo napisala 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    12. Veljača 2021. 18:28

MTB ja sam s iherba naručila 2 puta do sad. Morala sam platiti poštaru oko 100 kn, a cifra je bila oko 300-400 kn za suplemente. Nije mi trebao eori broj. I uz to je ispalo skoro duplo jeftinije nego da sam kupila u hrv. Čekala sam oko 1 mj, zbog korone, jedino mi je DHEA došla za 1 tj. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

12. Veljača 2021. 18:32

Magnolia

Bozma 🍀🐞

Magnolia, mislim da nitko tko vadi prolaktin u nasem centralnom lab.nema dobar nalaz 😂. Dovoljno ti vidit onoliko ljudi koji se prepiru kad je tko na redu da se momentalno istresiras, a o parkiranju prije necu ni pricat. Moj je uvijek visok, sad zadnjo bio 720, nitko nije ni komemtrirao. Ako se dobro sjecam i Meto je bio visok, evo i Sanjich.

Ma idem ja na bolovanje i sljedeci tjedan cu se pokusati skulirati i ponovo ga napraviti. Uvijek neki k sa mnom. A isla sam pjeske bas radi parkinga, kao blizu mi je, ali isto imam hodati

zašto sam ja mislila da ti radiš sama za sebe?

12. Veljača 2021. 18:37

Bozma 🍀🐞

Magnolia

Bozma 🍀🐞

zašto sam ja mislila da ti radiš sama za sebe?

Ma ne radim, radim za kapitalističku gamad🤣🤣🤣, bila sam na neplacenom dopustu (svojom voljom) od prvog locka pa na godisnjem pa na bolovanju i sada opet radim

Ruska1986
    12. Veljača 2021. 18:39

Simba 1989

Ruska1986

*.Women_name.*

Inače onu raspravu kad smo vodili o računanju tjedana i termina poroda. Eto moj ginekolog je računao po transferu, ali odkad me Petrova vodi, oni računaju po danu menstruacije. Po njihovom sam sad 22+5, a ne 21+plus i tako računaju i termin poroda. S tim da uzimaju u obzir to što je tjedan dana mlada trudnoća zbog transfera da se zna zašto je beba manja. Eto 🤷‍♀️

Opet ova tema 😂😂 kod mene je i dalje po zadnjoj mengi.. I termin je 18.04., a na UVZu pise 08.04. Beba je neka dugonoga, sad sam bas gledala nalaz. Sve mjere su za par dana vec, a bedrena kost za skoro tjedan i pol. Sad kad razmislim, nije ni cudno da je jadna morala stavit stopalo pokraj glave, ocito nema di s njim 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😂😂
    MTB, molim upis za srijedu, 17.02., druzenje sa tvojim dragim 🙂 zadnje… 🙂🙂🙂

Ajmeeeeeeeee na moj rođendan 🎂

🙂🙂🙂 i necak mi ima taj dan rockas 🙂 znaci, taj dan mora bit 🙂 kako si ti? 🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

12. Veljača 2021. 18:40

Nasla sam jedan nalaz na kojem mi je prl 1100 a 20 dana nakon toga 400. Oba vađena u analize. Nadam se da nemam neku tumorčinu, još mi to fali. Zatrpala sam forum svojim problemom, oprostite🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.