Cure malo manje pisem navukla sam se na dynasty stalno gledam a kad ne gledam izadjem prosetat protegnut noge.. Jedino sta sam primjetila da me nakon toga zna grcit bolit dole.. Iako pazim i sve polako radim.. Dada jel i tebi tako? Idem sad citat zaostatke 😊😊😊
Inače onu raspravu kad smo vodili o računanju tjedana i termina poroda. Eto moj ginekolog je računao po transferu, ali odkad me Petrova vodi, oni računaju po danu menstruacije. Po njihovom sam sad 22+5, a ne 21+plus i tako računaju i termin poroda. S tim da uzimaju u obzir to što je tjedan dana mlada trudnoća zbog transfera da se zna zašto je beba manja. Eto 🤷♀️
Opet ova tema 😂😂 kod mene je i dalje po zadnjoj mengi.. I termin je 18.04., a na UVZu pise 08.04. Beba je neka dugonoga, sad sam bas gledala nalaz. Sve mjere su za par dana vec, a bedrena kost za skoro tjedan i pol. Sad kad razmislim, nije ni cudno da je jadna morala stavit stopalo pokraj glave, ocito nema di s njim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️😂😂
MTB, molim upis za srijedu, 17.02., druzenje sa tvojim dragim 🙂 zadnje... 🙂🙂🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ela, Reina žao mi je 😔 držim fige da idući put bude dobiti. Ili da vas beta ipak iznenadi 🤞
Viki divno, čestitam 😍😍
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Cure malo manje pisem navukla sam se na dynasty stalno gledam a kad ne gledam izadjem prosetat protegnut noge.. Jedino sta sam primjetila da me nakon toga zna grcit bolit dole.. Iako pazim i sve polako radim.. Dada jel i tebi tako? Idem sad citat zaostatke 😊😊😊
Ma lagana setnja ti je ok i bit ce ti ta grcenja, a jos malo i munje posvuda 😂😂 znaci, bol koja strecne i drzi par trenutaka, da se ne prepadnes... Ja sam s muzem setala po 5, 6 km skoro svaki dan u pocetku. Sad planiram opet pocet jer kazu da je laksi porod ako si u muvingu cijelo vrijeme, a ja se bas ulijenila... 🙈
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
*.Women_name.*, ja ti ne mogu pomoći jer nemam iskustva, ali suosjećam.
Samo se ti istresi. Tvoje lavice su tu uz tebe
A muževi znaju nekad biti pomalo glupi, nije mu ni prvi ni zadnji put (kao što si rekla, takve smo ih izabrale i takve ih toleriramo)
❤️❤️❤️❤️ Hvala na podrsci. Izgleda da me malo i hormoni peru, jučer on meni nešto priča a ja ga prekidam 3 puta u rečenici. On me pita, pa dobro hoćeš mi pustit da kažem do kraja. Naravno da sam se rasplakala kj viče na mene (nije bilo vikanje 🙈) joooj
Ja sam se sa svojim u svojoj kratkoj trudnoći stalno svađala - a inače nisam svađalica. Tj, pokušavala sam se ja svađati s njim, ali ovaj moj je flegma i ne da se isprovocirati
Anyway, kad sam se pročistila od hormona, kao da sam se probudila. I odmah sam opet postala krasna ženica
Sve je to normalno
Ma mene sve zivcira, i on i puno ljudi, i pes kojeg sam obožava la. Ali najviše on 🤣🤣🙈 baš sam cudakinja postala. Ali kažu da je sve to normalno 🥰
Ja jedva čekam da moj dođe s posla i onda kad dođe i zakorači kroz vrata, gadala bih da daljinskim odmah 🙈
Ahahahaha vrištim od smijeha
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Ma lagana setnja ti je ok i bit ce ti ta grcenja, a jos malo i munje posvuda 😂😂 znaci, bol koja strecne i drzi par trenutaka, da se ne prepadnes… Ja sam s muzem setala po 5, 6 km skoro svaki dan u pocetku. Sad planiram opet pocet jer kazu da je laksi porod ako si u muvingu cijelo vrijeme, a ja se bas ulijenila… 🙈
Ma ne brinem se oko toga samo ono uvijek se malo zapitas da ne bi se preforsirala.. Od ponedjeljka sam natrag na poslu i to me bas brine... Ali vidjet cemo kako ce mi ici i do kad cu radit 🤞🤞 nadam se da ce se beta uredno duplati i jedva cekam srijedu tu drugu betu.. Nemogu vjerovat da jos malo i nekoliko bas ce imat bebice u rukama 😍😍 bas mi je nevjerojatno koliko trudnica ima ovih dana i nadam se da ce ova godina svima donijeti tu srecu 👶🍀🍀🍀🍀
Inače, poremećena kakva jesam, krenula sam redom po eu amazonima i nisam sigurna da je vitacost/iherb stvarno toliko jeftiniji. Na amazonima ih nađem često bez poštarine, nema carine, a isti brand kao na ovi USA stranicama. Na prvu izgleda ovaj na USA 30-40% jeftiniji, ali kad dodam poštarinu i carinu, to je tu negdje, a još čekam dostavu par tjedana…
Uz put učim njemački, talijanski, španjolski, …
naručila prošle godine ubiquinone, 500-600kn bio. nije došao. zavlačili me da još malo pričekam, poslali mi drugi, nije ni taj došao. Na kraju dočekala drugi postupak bez najbitnije stvari za bildat stanice, a naručila sam ga od tu jer mi se nije dali čekat dostavu iz USA. Vratili su mi lovu nakon 5 mjeseci.
Vitacost ili iHerb, neće baš uvijek i sve carinit, pošiljke od oko 200kn nikad nisu carinili, a često bi mi prošle i veće bez carine. Ja sam stvarno dosta naručivala i ne samo sebi, sve skupa od 10 pošiljki godišnje možda jednu da su mi carinili.
Evo još nešto za npr iHerb, jednom sam natrpala baš sve što mi je trebalo od suplemenata i to za 3-4 mjeseca, prvi put da nisam gledala na cifru, iskoristila kod za popust od prijateljice, dostava bila besplatna, oko 1200kn sve skupa (ali doslovno sve preporučeno u knjizi od rebece fett i to za 3-4mj) to je taj jedini put da su me tražili EORI broj, naplatili 250kn. stiglo mi je sve za 3 dana. Inače ove male pošiljke čekam po 15-20 dana.
Inače, poremećena kakva jesam, krenula sam redom po eu amazonima i nisam sigurna da je vitacost/iherb stvarno toliko jeftiniji. Na amazonima ih nađem često bez poštarine, nema carine, a isti brand kao na ovi USA stranicama. Na prvu izgleda ovaj na USA 30-40% jeftiniji, ali kad dodam poštarinu i carinu, to je tu negdje, a još čekam dostavu par tjedana…
Uz put učim njemački, talijanski, španjolski, …
naručila prošle godine ubiquinone, 500-600kn bio. nije došao. zavlačili me da još malo pričekam, poslali mi drugi, nije ni taj došao. Na kraju dočekala drugi postupak bez najbitnije stvari za bildat stanice, a naručila sam ga od tu jer mi se nije dali čekat dostavu iz USA. Vratili su mi lovu nakon 5 mjeseci.
Vitacost ili iHerb, neće baš uvijek i sve carinit, pošiljke od oko 200kn nikad nisu carinili, a često bi mi prošle i veće bez carine. Ja sam stvarno dosta naručivala i ne samo sebi, sve skupa od 10 pošiljki godišnje možda jednu da su mi carinili.
Evo još nešto za npr iHerb, jednom sam natrpala baš sve što mi je trebalo od suplemenata i to za 3-4 mjeseca, prvi put da nisam gledala na cifru, iskoristila kod za popust od prijateljice, dostava bila besplatna, oko 1200kn sve skupa (ali doslovno sve preporučeno u knjizi od rebece fett i to za 3-4mj) to je taj jedini put da su me tražili EORI broj, naplatili 250kn. stiglo mi je sve za 3 dana. Inače ove male pošiljke čekam po 15-20 dana.
I na kraju meni das pola svega 😂😂 sve san popila vec par dana sam samo na novalacu 😊
Marinela87 – juuuuhuuuuu, prvo curly pa ti, kakav divan kinder surprise zar ne
Dada sjajne vijesti, sjajna beta, navijamo za pravilno duplanje (ili barem približno)
Sanjich plus ko kuća
Curly - -ja sam u zadnja dva tjedna svaka dva dana bila na uzv, što trbušnom, što vaginalnom, radi hipera, i tek prekjučer smo nešto vidjeli. Tako da se uopće nemoj živcirati, beta je tu, a vrijeme će pokazati kako se sve razvija. Doktori su oprezni i to razumijem, no ponekad treba malo i ohrabriti pacijente, nije nam lako. Isto mi se čini malo folne. Ja sam dobila dvije od 5 mg (folacin). Utrogestana (progesteron) stavljam 600 mg dnevno (tri puta po dvije).
MTB -Ahahahah a baš si me nasmijala jer si se „pokušavala svađati s mužem“, kao Tuma. Nije ni njima lako s nama
Viki34 – čestitam
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
*.Women_name.*, ja ti ne mogu pomoći jer nemam iskustva, ali suosjećam.
Samo se ti istresi. Tvoje lavice su tu uz tebe
A muževi znaju nekad biti pomalo glupi, nije mu ni prvi ni zadnji put (kao što si rekla, takve smo ih izabrale i takve ih toleriramo)
❤️❤️❤️❤️ Hvala na podrsci. Izgleda da me malo i hormoni peru, jučer on meni nešto priča a ja ga prekidam 3 puta u rečenici. On me pita, pa dobro hoćeš mi pustit da kažem do kraja. Naravno da sam se rasplakala kj viče na mene (nije bilo vikanje 🙈) joooj
Ja sam se sa svojim u svojoj kratkoj trudnoći stalno svađala - a inače nisam svađalica. Tj, pokušavala sam se ja svađati s njim, ali ovaj moj je flegma i ne da se isprovocirati
Anyway, kad sam se pročistila od hormona, kao da sam se probudila. I odmah sam opet postala krasna ženica
Sve je to normalno
Ma mene sve zivcira, i on i puno ljudi, i pes kojeg sam obožava la. Ali najviše on 🤣🤣🙈 baš sam cudakinja postala. Ali kažu da je sve to normalno 🥰
Ja jedva čekam da moj dođe s posla i onda kad dođe i zakorači kroz vrata, gadala bih da daljinskim odmah 🙈
Ahahahaha vrištim od smijeha
Jaoo e Al fkt. Nekad bi ga ljubila pola dana da mu već na živce idem. A nekad me toliko zivcira sve, od toga da mi dira trbuh do toga da jede čips u tišini kad gledamo film, zvukovi dok jede, il kad fino nkj skuha pa sam sebi mmmmm govori. Jaooo neznam s čim bi ga gadala 😂😂 ali eto da malo smo lude valjda od hormona
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️