Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • rita7
    12. Veljača 2021. 17:30

Magnolia

Ja imam problem, dosli su mi nalazi, uglavnom sve mi je ok osim prolaktina koji je 1100😱😱😭😭😭, znam da se mora mirovat prije vađenja, sto nisam, trcala sam prije posla, nisam bila naspavana i tamo je bio bas kaos na vađenju krvi, ali svejedno, vec sam u tumorima hipofize😭😭😭

to mi se cini fkt visoko ali vjerujem da je dobar dio zbog trcanja, svakako provjeri s doktorima ali da te malo umirim s terapijom ti to brzo padne ...meni je s tabletama Dostinex od povecanog u jednom trenu pao i ispod prosjeka...jos uvijek ganjam da potrefim dozu koja mi pase- sad sam s pola tablete tjedno valjda u normali....

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

12. Veljača 2021. 17:32

🌼TiKi🌼

Darliv samo si trudnice citirala, samo ti curly fali. 😍
    Magnolia za prolaktin je jako jako bitno odmirovati tih pola sata. Meni je jednom prilikom vađenja bio preko 500, a za dva dana 200… Prvi put nisam mirovala, drugi put ne. Uzmi taj nalaz s rezervom ako nisi odmirovala.

A da, nisam. Mislim imam hipotireozu i znam da ona zna i hipofizu izludit, a nista, mozda cu nekad kada se naspavam i smireno otici kroz popodne izvaditi u neki privatni laboratorij, jer bas sam zadnjih pola godine čak teski stres, nevezano za mpo nego opcenito. Nikad mi nije bio povišen, jednom ali mozda oko 600 je bio, a to kao toleriraju. Tnx na odg.

12. Veljača 2021. 17:34

rita7

Magnolia

Ja imam problem, dosli su mi nalazi, uglavnom sve mi je ok osim prolaktina koji je 1100😱😱😭😭😭, znam da se mora mirovat prije vađenja, sto nisam, trcala sam prije posla, nisam bila naspavana i tamo je bio bas kaos na vađenju krvi, ali svejedno, vec sam u tumorima hipofize😭😭😭

to mi se cini fkt visoko ali vjerujem da je dobar dio zbog trcanja, svakako provjeri s doktorima ali da te malo umirim s terapijom ti to brzo padne …meni je s tabletama Dostinex od povecanog u jednom trenu pao i ispod prosjeka…jos uvijek ganjam da potrefim dozu koja mi pase- sad sam s pola tablete tjedno valjda u normali….

U 10. mj mi je bio 150, ne znam jel na njega stres utječe

12. Veljača 2021. 17:43

Magnolia

🌼TiKi🌼

Magnolia za prolaktin je jako jako bitno odmirovati tih pola sata. Meni je jednom prilikom vađenja bio preko 500, a za dva dana 200… Prvi put nisam mirovala, drugi put ne. Uzmi taj nalaz s rezervom ako nisi odmirovala.

A da, nisam. Mislim imam hipotireozu i znam da ona zna i hipofizu izludit, a nista, mozda cu nekad kada se naspavam i smireno otici kroz popodne izvaditi u neki privatni laboratorij, jer bas sam zadnjih pola godine čak teski stres, nevezano za mpo nego opcenito. Nikad mi nije bio povišen, jednom ali mozda oko 600 je bio, a to kao toleriraju. Tnx na odg.

Prolaktin nije relevantan ako se vadi popodne.. On se treba iza buđenja vadit koliko ja znam.. Tako da probaj jedno jutro kad ti ne bude na priđu.. Meni je on isto iznad granice bio jer sma ostavila auto ispred hitne tj na ulazu u bolnicu zagradila smece i jurila vadit krv hahah  bio je oko600.. Sljedeci put je bia ok kad sam ispoštovala mirovanje 😊

12. Veljača 2021. 17:45

Sanjich 👶🤱

Magnolia

🌼TiKi🌼

Prolaktin nije relevantan ako se vadi popodne.. On se treba iza buđenja vadit koliko ja znam.. Tako da probaj jedno jutro kad ti ne bude na priđu.. Meni je on isto iznad granice bio jer sma ostavila auto ispred hitne tj na ulazu u bolnicu zagradila smece i jurila vadit krv hahah bio je oko600.. Sljedeci put je bia ok kad sam ispoštovala mirovanje 😊

A pise 3,4 sata nakon buđenja i to se mora prije toga sjedit bar pola sata.

Mara234
    12. Veljača 2021. 17:50

Pozz curke! U petak imam transfer u prirodnom ciklusu,Fet. Znate li smiju lise vrkuta i cikla piti i poslje O ili samo do O? U četvrtak vadim progesteron. Trebao bi biti barem iznad 20, jel se može na to kako utjecari, hranom povećati?

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

12. Veljača 2021. 17:54

Magnolia

Sanjich 👶🤱

Magnolia

🌼TiKi🌼

Prolaktin nije relevantan ako se vadi popodne.. On se treba iza buđenja vadit koliko ja znam.. Tako da probaj jedno jutro kad ti ne bude na priđu.. Meni je on isto iznad granice bio jer sma ostavila auto ispred hitne tj na ulazu u bolnicu zagradila smece i jurila vadit krv hahah bio je oko600.. Sljedeci put je bia ok kad sam ispoštovala mirovanje 😊

Pa da.. Kroz prijepodne 😊 jedino ako nes spavat do podne a i to je moguce 😂😂 

12. Veljača 2021. 17:57

Magnolia, mislim da nitko tko vadi prolaktin u nasem centralnom lab.nema dobar nalaz 😂. Dovoljno ti vidit onoliko ljudi koji se prepiru kad je tko na redu da se momentalno istresiras, a o parkiranju prije necu ni pricat. Moj je uvijek visok, sad zadnjo bio 720, nitko nije ni komemtrirao. Ako se dobro sjecam i Meto je bio visok, evo i Sanjich. 

Leia3.0
    12. Veljača 2021. 18:00

SBjelis ne samo da sam smijesna nego sam i korisna osoblju humane 😂
    Osim docekivanja i obavijestim doktore da je pacijentica upravo usla na toalet pa se zato ne odaziva. Bas sam ono, pomocno osoblje.  
    Najvise mi je zao miceka muskih koji dodu dati uzorak. Neki dan je jedan bio preko 45 minuta unutra. Tako mi g je bilo zao. Jedva 😂
    Sestre su ga vec pocele traziti po katu i ispred humane ali posto ja sve pratim sam i taj nesporazum rijesila obavijestivsi ih da jos uvijek daje uzorak siroti 😂😂

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

12. Veljača 2021. 18:00

Sanjich 👶🤱

Magnolia

Sanjich 👶🤱

Magnolia

🌼TiKi🌼

Pa da.. Kroz prijepodne 😊 jedino ako nes spavat do podne a i to je moguce 😂😂

Je, moguce je😊. Mislim da mi je najbolje ici na bolovanje i tako cu i učiniti. Jer sam ja sada vec u tumorima hipofize i magnetu glave. Ok su mi svi ostali hormoni. Bas sam sada trazila, nakon operacije jajnika prolaktin mi je bio 1000, i tada sam isto bila teski stres. Nitko nije obracao pozornost na to jer su svi ostali hormoni bili ok. I sljedece vađenje je opet bio u granicama. Ne znam jesam li stvarno toliko osjetljiva i grizem samu sebe iznutra i da mi je od toga cijeli organizam u disbalansu😔😔😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.