Inače, poremećena kakva jesam, krenula sam redom po eu amazonima i nisam sigurna da je vitacost/iherb stvarno toliko jeftiniji. Na amazonima ih nađem često bez poštarine, nema carine, a isti brand kao na ovi USA stranicama. Na prvu izgleda ovaj na USA 30-40% jeftiniji, ali kad dodam poštarinu i carinu, to je tu negdje, a još čekam dostavu par tjedana...
Uz put učim njemački, talijanski, španjolski, ...
💔💔💔
Tiki ❤️Women_name mene često bole na taj način ako ne mogu koji dan na wc. Točno kao menstrualni i kad odem na wc prođu. Očito je sve manje mjesta unutra i normalno da više ne znaš šta te boli i kako jer se sve pritišće i razmice. Ja isto idem kod socijalnog i kod privatnice. On je simpa i daje mi uputnice, recepte, zajebava se i oraspolozi me uvijek, a ona je divna, smirena, stručna, sve mi pokaže, uzme si vremena. On sve u 1-2 min i gotovo, a ona polako. Isto sam si mislila da moram samo 1 odabrati, al evo vac sam u 25.tjednu i dalje nisam 🙈🙈
Ma normalno da boli , i zdjelica se pomice pa to stvara nalik na menstrulnu bol , kako trudnoca odmice tako ce sve vise bit nekih cudnovatih grčeva i to je normalno a finale je porod ehh to su tantalove tek muke al ugledat živo i zdravo dite nema vece srece❤️❤️❤️. Proci ce i period trudnoce jako ali jako brzo . 🥰😘
Da bar ja mogu tak realno lijepo razmišljat kao vi a ne bit ovakva panicarka 🙈🙈 hvala, puno, puno znači kad dobiješ ovakve porukice. Ali pomiče se sigurno da, baš kažem mužu kako je nisam nikad osjećala da me lupa iznad pupka, a u zadnja dva dana redovito malkoc iznad pupka 🥰🥰
Ja sam se prekjučer popisala po sebi jer me opalila po mjehuru(nije uložak moga jel upit ) a muz mi se poceo smijat a ja u plac teški 😬😂😂😂
Hahahahha ajoooj 😂😂😂😂😂 znala malecka di lupit. Moj muž kaže da je to njima trampolin ili vodeni krevet, valjda zato tak vole po mjehuru 😂😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ruska1986 nemam pojma ali po mojoj izračunici ako se pravilno dupla trebala bi biti oko 1000 u četvrtak. Možda ne baš 1000 ali oko 900 bi svakako morala biti.... Možda i onu gledaju po tome. Oni ne idu onim principom svaka 2 dana vađenje. No neću uopće puno oko toga glavu razbijati, jedino što je dugo čekati do četvrtka da vidim dali je sve ok. Ali nadajmo se da će sve biti 🙏❤️
Nemate pojma koliko sam danas smotana, pa desila su mi se jedno 4 kiksa takva da sam se samoj sebi smijala 😂😂
endometrioza
Inače onu raspravu kad smo vodili o računanju tjedana i termina poroda. Eto moj ginekolog je računao po transferu, ali odkad me Petrova vodi, oni računaju po danu menstruacije. Po njihovom sam sad 22+5, a ne 21+plus i tako računaju i termin poroda. S tim da uzimaju u obzir to što je tjedan dana mlada trudnoća zbog transfera da se zna zašto je beba manja. Eto 🤷♀️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Leia2.0, ako ti je doktor zgodan, to je OKAnitram1982, ma razvalit ćemo. Ja sad krećemo s ovom M. Nema da ne ščapim to derište, prilijepim si ga i ne namjeravam ga ispljunuti dok ne prođe barem 38 tjedana. Dosta je bilo zajebancije, ovaj put hoćemo žive, zdrave bebe!
Tako je 👍👍👍💪💪💪
Ella, la_Reina, žao mi je radi testića ali svakako izvadite betu da znate bar dali se šta dešavalo ❤️❤️❤️❤️
nika0302? Jeste piškila?
endometrioza
Ela jedan ce biti dobitni, samo je pitanje koji je naš😉😘
MTB.. I, što si zaključila? Mene nije toliko mucila cijena već što u HR nema toga što ja želim.. Pls javi zaključak. Ja sam u statusu quo.
oharascarlett14@gmail.com
*.Women_name.*, ja ti ne mogu pomoći jer nemam iskustva, ali suosjećam.
Samo se ti istresi. Tvoje lavice su tu uz tebe
A muževi znaju nekad biti pomalo glupi, nije mu ni prvi ni zadnji put (kao što si rekla, takve smo ih izabrale i takve ih toleriramo)
❤️❤️❤️❤️ Hvala na podrsci. Izgleda da me malo i hormoni peru, jučer on meni nešto priča a ja ga prekidam 3 puta u rečenici. On me pita, pa dobro hoćeš mi pustit da kažem do kraja. Naravno da sam se rasplakala kj viče na mene (nije bilo vikanje 🙈) joooj
Ja sam se sa svojim u svojoj kratkoj trudnoći stalno svađala - a inače nisam svađalica. Tj, pokušavala sam se ja svađati s njim, ali ovaj moj je flegma i ne da se isprovocirati
Anyway, kad sam se pročistila od hormona, kao da sam se probudila. I odmah sam opet postala krasna ženica
Sve je to normalno
Ma mene sve zivcira, i on i puno ljudi, i pes kojeg sam obožava la. Ali najviše on 🤣🤣🙈 baš sam cudakinja postala. Ali kažu da je sve to normalno 🥰
Ja jedva čekam da moj dođe s posla i onda kad dođe i zakorači kroz vrata, gadala bih da daljinskim odmah 🙈
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sanjich, pa cestitkeeee 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🤗🤗🤗🤗🤗 na preskokce sam isla pa nisam sigurna bila je to stoperica(😂😂😂) il test ❤💜
Ina85, bas mi je zao da ti se sve to dogodilo 😔😔 toliko trudnoca i toliko spontanih.. Samo mi nije jasno da te sada ne salju na sve moguce i nemoguce pretrage 🙆🏻♀️🙆🏻♀️ ali na pravom si mjestu, nasa MTB je doktorirala u tim pretragama pa ti moze puno pomoci.. Nadam se da ce ovaj slijedeci put bi uspjesan 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
La_reina, zao mi je za negativan test.. Bas sam mislila da ces nam se i ti javiti sa sretnom vijescu! Ali mozda je stvarno rano jos.. Napravi ti jos jedan u nedjelju, mozda se iznenadis 🙂❤
Tiki, ma ovaj put ce sve proc super, mora!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘😘 mogu samo probat zamislit kako se osjecas.. Al tu smo, sta god zatreba...
Women_name, nisi dosadna, samo brines.. ja sam si sad bas razmisljala o tim bolovima i sjecam se da me jedno dobra 3 il 4 dana drzala bol u trbuhu. To mi jw bas ostalo u sjecanju...Ali ono, kao da sam radila trbusnjake i pretjerala pa se sve upalilo, tocno takva bol. Trajala je cijele dane i nije popustala. To je bilo negdje na sredini trudnoce. Nije bila neizdrziva pa nisam ni isla doktoru, ali je bila prisutna cijelo vrijeme. I na kraju, ocito nije bilo nista, nego famozno rastezanje svega i svaceg, ocito... A i vec sam rekla, i sad tu i tam imam osjecaj da cu procurit. A i to sa probavom sam skuzila.. Pojave se neki grcevi, odem kakat(🤭) i bude lakse... Ne zelim da ispadne da na svako tvoje mi odgovaramo:to ti je normalno, al kad stvarno je.. Kako kaze nasa Bajo(koja pisa u gace 😂😂😂), kako trudnoca odmice, sve vise i vise tih nekih cudnih stvari ce ti se dogadjat.. Najgore sta mos je surfat, radije tu nas pitaj! Ja sam dvaputa nest surfala pa je ispalo da je beba ne daje vise znakove zivota i od tad mi ne pada napamet ista guglat. Tako nemoj ni ti! Internet je super za neke stvari, ali kad si u situaciji u kakvoj si ti, moze samo odmoc. Pitaj sta god treba 💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji