Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    12. Veljača 2021. 11:04

Marinellaaaaaaa 🥰❤️❤️❤️❤️ ajme pa ovo je 💣 huhuuuuu🥰🥰🥰🥰🙏🙏🙏🙏🙏
    Ja bila na vađenju... Isfrustrirana 🤯🤯🤯 prvo sam čekala ko Idiot... Onda sam ušla i kad mi je ubola iglu krv je prštala do plafona... Znači napravila mi je masakar od ruke... Sad ak beta ne bude dobra ima to sredi kak zna 🤣🤣🤣🤣
    Uglavnom što se tiče nalaza odgovor joj je bio "zvat ćemo vas kad bude gotov". Mene je zanimalo dali danas, kaže ona "moguće, neznam". Ajme babetina..... Onda sam otišla gore na kat ds pitam za bolove... Kažu da su česti kod žena sa većim maternicama jer progesteron ih izaziva i previše zraka kruži i stvara pritisak... Jesti puno voća... I dala mu neke tablete Sab Simplex ako ne baš jako boli, sa pijem 3x2... Dali je tko čuo za njih? 🤔🤔🤔🤔
    I da ono najvažnije, šta ako je beta pozotivna, kad je vađenje iduće... Sva ushićena u nadi da će reći ponedjeljak, kaže ona za tjedan dana kada ćemo moći i napraviti uzv i izvaditi ponovo betu... O moj Bože znači ima da se jedem, grizem čitavih 7,8 dana.... 🙈🙈🙈🙈🙈 Ali tako oni to rade. Privatno opet nemogu otići kad je do utorka praznik, i da se naručim čaj utorak ili srijedu, eh pa onda još do petka mogu pričekati... Tako da sve u svemu KAOS U GLAVI. Javim čim te zvrcnu ❤️🙏

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Veljača 2021. 11:04

SeniRemmus

MTB mislim da se reagensi sigurno dijelom potrose jer se difuzijom tekucina penje uz štapić, to je slično metodi tankoslojne kromatografije (radili smo slično na faksu na kemiji). Tako da mislim da ih nema smisla ponovno koristiti jer nisu validirani tako i moguće je da tako pokažu lažno negativno, a to nikome nije u cilju vidjetiovo je moja teorija samo, možda je netko probao u praksi?

Ovo se zapravo lako testira. Baš si mislim.
    Treba nam trudnica željna izazova, i dovoljno poremećen muž.
    On pišne, dobije snješka.
    Dan poslije ona umoči u svoj urin i vidi rezultate.

Imamo li dobrovoljce?  

💔💔💔

sbjelisi
    12. Veljača 2021. 11:06

Dada ti si to u Njemackoj? Kaj je tamo tako komplicorano javno zdravstvo?

oharascarlett14@gmail.com

Tuma
    12. Veljača 2021. 11:10

Iris žao mi je zbog negativnih tetstova😔 nadam se da imaš planove za dalje, to uvijek nekako pomogne.... A tko zna, možda te beta u ponedjeljak iznenadi, ne bi bilo prvi put 🤞😊
    Dada tvoja beta mora biti preko 300, sigurno. 😊
    Tiki dobrodošla u 2.tromjesecje i bez problema otišla u 3.❤️ Bit će sve u redu🥰 
    Marinela ajmeee koje divno čudo!!! 🥰🥰 2.put ovaj mjesec 🥳 pa ovo je stvarno najplodnijih i najbolji mjesec od kad sam ja na forumu, javi kad zoveš kliniku kaj su ti rekli ❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MISS
    12. Veljača 2021. 11:12

Dada  test je top,beta ce bit vrhunska, ali taj sistem u Njemackoj je uzasan! Pa svak bi izludio toliko cekat do druge bete🤦
    Marinela juhuhu, jakooo mi je drago!! 
    Ovo je bas svim curama cekalicama vjetar u leđa, savrsen misec!!! ❤️❤️
    Sanjich daj ljudima svoj test da se mogu veselit kao i ja !!! 👏👏👏

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    12. Veljača 2021. 11:15

SBjelis

Dadati si to u Njemackoj? Kaj je tamo tako komplicorano javno zdravstvo?

Ma daa...ovo je još privatna klinika, šta misliš onda kakvi su ovi u državnim 🙈🙈🙈🙈
    Ovdje su doktori, embriolozi SAVRŠENI ❤️❤️ I sestre sa gornjeg kata... Ovo dolje osoblje šta je na info pultu i gdje se krv vadi... Ma to je katastrofa..čak još i sestre na šalteru ok ali za vađenje uvijek dobijem neku nadrndanu babu...mora da je upila previše hormona 🤯. A ovo im je valjda politika klinike... 😊 Neka, ne može se ništa desiti u par dana a usput ću odmah na uzv što me baš veseli 🥰🥰🥰 
    Rekla sam joj za testić i rekla je da će to biti "Schöne Beta". Živi bili pa vidjeli 🙏❤️❤️🙏

endometrioza

12. Veljača 2021. 11:38

Ejj cure navukla sam se na seriju pa gledam neprestano hahhaha a i tako barem ne mislim gluposti 😊

Marinela ajme koja pricaaa bas je ovaj mjesec pun pozitivnih vijesti.. 😍😍

Inace ja nemam muller test pa sam napravila CB.. Evo ga  ako uspijete otvorit ne radi mi nesto taj ibb

Tuma
    12. Veljača 2021. 11:43

Sanjich 👶🤱

Ejj cure navukla sam se na seriju pa gledam neprestano hahhaha a i tako barem ne mislim gluposti 😊

Marinela ajme koja pricaaa bas je ovaj mjesec pun pozitivnih vijesti.. 😍😍

Inace ja nemam muller test pa sam napravila CB.. Evo ga

ako uspijete otvorit ne radi mi nesto taj ibb

Ja ne vidiiiiim 😭

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Veljača 2021. 11:48

Dada, sad si došla u dio utakmice gdje je strpljenje sve. Čak i da možeš napraviti dvije bete za redom, živcirala bi se do prvog UZVa. Pa do drugog... čekanje - to ti je život majke. 
    A dok se dosađuješ, možeš napraviti onaj moj eksperiment. 

💔💔💔

Sara 🌸
    12. Veljača 2021. 11:49

Sanjich, briga me al mogla si se više potrudit 😤
    Dada, kakav to praznik? Bit će neki pokrajinski jer u BW je sve normalno 🤣 Ugl, da, sta se tice bete, ne moze se tek tako nać lab u Njemackoj da slobodno dodes i izvadis. Svi su labovi povezani sa ginekolozima i rade sa njima. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.