Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SeniRemmus
    12. Veljača 2021. 10:22

Marinela87 i meni je to palo na pamet jučer kad si rekla da ti menga kasni, ali nisam htjela coprati!!! čestitamaaam!!! 

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Nina92
    12. Veljača 2021. 10:22

🌼TiKi🌼

Marinela87

cure tresem se ko luda jedva tipkam,isla sam jutros napravit test reda radi da mogu reci kad zovem sveti duh da mi kasni m,pa da moramo odgoditi operaciju septuma, i sad vidim ovo?!!!!jel ja sanjam?jel to moguce?ne mogu doc k sebi od soka

Ja ti jos jucer htjela napisati da popiskis jedan jer ti kasni, ali rekoh, necu, bude ona sama skuzila 🤪
    Cestitke i neka bude skolska!
    Sviđa mi se razvoj situacija ovaj mjesec 😍
    Evo mene, u drugom tromjesecju. Budi mirno i uvedi me u trece bez komplikacija 🙏

Kaj vec, tako brzo prolazi vrijeme 😍😍😍

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Marinela87
    12. Veljača 2021. 10:30

ajme cure!!!!pa ovo je nemoguce?jos uvije mislim da sanjam!!! isla sam popiskit test samo da mogu reci na sv duhu ako me pitaju,da jesam!! i uvjerena da mi kasni od stresa!! i ljuta kaj sad moram odgađat taj glupi septum!tolko sam bila razdrazljiva ovih dana,jos saznala za jednu curu koju decko stalno vara da je trudna ostala SLUCAJNO, tako sam bila sva jadna,zavidna,nikakva! Iris_iris sad sigurno necu operirat "septum"!! samo, cure, ja sam ludo sretna ako se ovo stvarno desilo, vec samo vidjet te 2 crtice napokon, bez trazenja sjena,bez vađenja iz smeca!!!!ne mogu vjerovat da je to test koji sam ja popisala! mozda grozno zvuci al nekako, evo vec sam tu sretna i necu se nadat nicem previse!!!tj ni ne nadam se zbog te escherihije u endometriju.sretna sam sta je to uopce moguce! joj pisem svasta,mozda bolje da ne pisem,ali kad znam da samo vi kuzite. Ja sam van sebe,,ovaj mjesec sam se poseksala 2puta jer mi je prisjeo i seks i sve!i to uopce nisam gledala dane! vjezbala sam do prekjucer ko manijak,s utezima, pusila u drustvu malo, pila alkohol, kupala se u vrucoj kadi,nema sta nisam toliko se nisam nadala!jucer nisam vjezbala samo zato sta sam bila mamurna od veceri prije!!o boze moram se smirit.hvala vama na ovom forumu na ovim tako lijepim reakcijama!! probat cu se smirit,zvat sv duh pa lagano dalje bez puno ocekivanja!

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

petra30
    12. Veljača 2021. 10:30

Marinela pa cestitam od srca!❤️ Ajme cure kakav tjedan/mjesec!🥰 Prvo svi ti plusici iz postupaka, pa onda curly i Marinela sa ovim cudesnim plusicima🥰. Divno!❤️

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

🌼TiKi🌼
    12. Veljača 2021. 10:32

Nina92 da, bas prolazi brzo. 😊
    Hvala cure svima na podrsci i tjesenju. Lakse je kroz sve to proci uz vas ❤️
    Cekam jos dobrih vijesti danas. Di nam je Rita_55? 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Ruska1986
    12. Veljača 2021. 10:32

Pa danas samo neke divneeeee vijesti!!!!! 🥳🥳
    Marinela, cestitam od ❤🤗 jedva cekam da izvadis betu 🙂🙂
    Tiki, dobro dosla u drugo tromjesecje i neka se nastavi mirno do kraja... 😘🙏🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    12. Veljača 2021. 10:36

Marinela87

ajme cure!!!!pa ovo je nemoguce?jos uvije mislim da sanjam!!! isla sam popiskit test samo da mogu reci na sv duhu ako me pitaju,da jesam!! i uvjerena da mi kasni od stresa!! i ljuta kaj sad moram odgađat taj glupi septum!tolko sam bila razdrazljiva ovih dana,jos saznala za jednu curu koju decko stalno vara da je trudna ostala SLUCAJNO, tako sam bila sva jadna,zavidna,nikakva! Iris_iris sad sigurno necu operirat "septum"!! samo, cure, ja sam ludo sretna ako se ovo stvarno desilo, vec samo vidjet te 2 crtice napokon, bez trazenja sjena,bez vađenja iz smeca!!!!ne mogu vjerovat da je to test koji sam ja popisala! mozda grozno zvuci al nekako, evo vec sam tu sretna i necu se nadat nicem previse!!!tj ni ne nadam se zbog te escherihije u endometriju.sretna sam sta je to uopce moguce! joj pisem svasta,mozda bolje da ne pisem,ali kad znam da samo vi kuzite. Ja sam van sebe,,ovaj mjesec sam se poseksala 2puta jer mi je prisjeo i seks i sve!i to uopce nisam gledala dane! vjezbala sam do prekjucer ko manijak,s utezima, pusila u drustvu malo, pila alkohol, kupala se u vrucoj kadi,nema sta nisam toliko se nisam nadala!jucer nisam vjezbala samo zato sta sam bila mamurna od veceri prije!!o boze moram se smirit.hvala vama na ovom forumu na ovim tako lijepim reakcijama!! probat cu se smirit,zvat sv duh pa lagano dalje bez puno ocekivanja!

Ma joj, ne brini se! Moje frendice su sve i pile i pusile i tulumarile i svasta jer nisu znale da su trudne(nisu one ko mi 🙂). Sve bebe tj. sad vec djeca su super, velika i zdrava... 🙂🙂🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

SeniRemmus
    12. Veljača 2021. 10:38

Javi što kažu na Sv. Duhu, što preporučaju dalje, koji je plan za e-coli. Naravno da si sada puna emocija, samo nam piši tu sve što ti padne na pamet  Jako mi je drago zbog ove srećice, moguće da je i scratching tu pomogao baš razmišljam... U svakom slučaju divna vijest! 

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Veljača 2021. 10:39

iris_iris, znaš da ovdje svoje lavice volimo i kad su negativne. 
    Žao mi je radi negativnog testa. Planovi za dalje?

Tiki, wooohoooo, slavimo. Idemo sad razvaliti i to drugo tromjesečje. 

Nina92, meni tek treba doći za par dana. 

Marinela87, sad samo polako. Danas odmah možeš vaditi betu, u ponedjeljak drugu. 

💔💔💔

BAJOMA
    12. Veljača 2021. 10:42

Marinela87

https://ibb.co/JmkS9Vq

ne znam jesam dobro stavila

Čestitam😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.