Dobro jutro djevojkeee ❤️
Ja se spremam po svoju betu na 9dnt 😁
Ne očekujem da će biti previsoka jer nije neki dan, u pravilu sam trebala tek u ponedjeljak na 12dnt ali nema veze… Evo slikica, danas izgleda super…
Mene glava ubija, plače mi se… A neznam smijem li šta od tableta, paracetamol možda? sječe me dolje da sam skoro sa kreveta pala, i tako uobičajeno 🙈
Curly javi rezultate, a vas piškalice čekam danas 😈❤️
😍😍😍 divno, cestitam Dada 💞
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Ivy19 ovo sto opisujes moze biti rani hiper, premda su i mene bolili jajnici / trbuh nakon aspiracije, a hiper mi se pojavio tek nakon sto su se jajnici smirili. No cesci je puno hiper neposredno nakon aspiracije. Kod mene su bili sljedeci simptomi - jako mi se trbuh napuhao, vrlo naglo, i postalo je jako bolno, ali ne kao menstrualni grcevi nego na nacin da se nisam mogla ni sjest ni sagnuti jer mi je sve bilo napuhano i puno tekucine u trbusnoj supljini pa je od tuda dolazila bol, svaki pokret je bolan, mogla sam jedino lezati na ledima. Trbuh kao u 6.mj trudnoce. Mjeri si opseg struka svaki dan. Prati kilazu i pij 4/5 litara tekucine dnevno. Isosport i voda. I najvaznije od svega odmah doktoru. Tu se nema sto cekati. Vadit ce ti nalaze, dobit ces infuziju da ti nadomjeste proteine i druge stvari koje si izgubila jer je poremecena medustanicna razmjena tekucine i vjerojatno ces dobiti fragmin za sprjecavanje tromboze , gledat ce te na uzv da utvrde koliko slobodne tekucine imas u trb supljini. Ako bude blizu pluca i imas teskoce s disanjem odnosno ako te stisce u prsima to je obvezna hospitalizacija i intenzivna. Ponesi si stvari kad ces ic jer te mozda ostave i neovisno o tome jesi li u teskom ili blazem hiperu. Ovaj plavi pupak mi je jako cudan. Obavezno to provjeri sto prije. I javi nam se sto su lijecnici rekli. Drzim fige da prode sto bezbolnije!
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Jutro curke :) Može li mi netko od FET curki koje su primali terapiju od ovulacije do transfera (Utrići, estrofem, decortin) reći jesu li ovi grčevi u maternici, jajnicima, munje i ostale "senzacije" normalne?
Poprilično to boli kad ustanem, to je počelo dan, dva nakon početka terapije.
Mene je estrofem doveo do faze ludila, neugodna i tupa bol 🥴🥴🥴
endometrioza
MTB ja sam narucivala jednom iherb a to je USA
Nikakav broj nisam vadila, nitko me to nije trazio
Kad je posiljka stigla u RH sam dobila obavijest od neke firme koja sreduje carinu za UPS da platim carinu i carinsko posredovanje i nekakvu bankarsku garanciju i PdV
Ta bankarska garancija me tak razljutila, pitala sam iv sto je to, ali nikad nisam dobila odgovor. Na koncu sam im platila sve jer bez placania nema posiljke, a meni su suplementi naravno bili hitni
Cim platis njihov racun, stize ti dostava za dan dva na kucna vrata
I da, to je neovisno o usluzi dostave koju si vec platila UPS-u ili kome vec tako da se skupi tu raznih davanja i dode na isto kao da si narucila iz eu s amazona ili s iherba iz SAD-a
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Dada bogme izluđuje😤
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ivy19 jos nesto, bilo bi neozbiljno da ti rade transfer ovaj mjesec jer se hiper porastom bhcg-a (ako dakle dode do trudnoce) pogorsava i onda je stanje em opasnije em dugotrajnije. Kod mene je bilo drugacije jer sam ja bila ok na dan transfera, a hiper se pojavio tek uslijed rasta bhcg-a. Tako da je vazno da se tijelo oporavi pa onda ide odmorno u transfer, a ne ovako napaceno od hipera.
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
bok cure nama se sad odgodio postupak dok mm ne riješi e.coli koju smo saznali da ima....cek koliko je to vec e. coli na sv. duhu nadeno u zadnje vrijeme
a nista bar cu radit na kvaliteti jajnih stanica i željezu ovaj mjsec- neka utjehica....
MTB iscekujem vol. 5 i info....ma dosta mi je pikanja vise, ali eto kako sam taj feritin skuzila da je fkt loš samo zbog ovog foruma tko zna sta cu jos saznat a bolje spriječiti nego liječiti xd ...ali dobro mislim da cu se ovaj mjesec malo opustiti bez nalaza i sl. i poradit na tome da ako bude sve ok budem spremna za drugi mj.....netko je je jucer spominjao nutellu hm mozda da pocnem s time nakon ove" lijepe" vijesti
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Dobro jutro djevojkeee ❤️
Ja se spremam po svoju betu na 9dnt 😁
Ne očekujem da će biti previsoka jer nije neki dan, u pravilu sam trebala tek u ponedjeljak na 12dnt ali nema veze… Evo slikica, danas izgleda super…
Mene glava ubija, plače mi se… A neznam smijem li šta od tableta, paracetamol možda? sječe me dolje da sam skoro sa kreveta pala, i tako uobičajeno 🙈
Curly javi rezultate, a vas piškalice čekam danas 😈❤️
Ovo ce bit beta preko 400😍😍😍😍
https://ibb.co/JmkS9Vq
ne znam jesam dobro stavila
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
https://ibb.co/JmkS9Vq
ne znam jesam dobro stavila
Jesi, jesi!
Čestitke od ❤! 🎉🎉🎉🎉🎉
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.