Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    la_Reina_del_Sur
    11. Veljača 2021. 22:43

Ivy19 ja sam imala 3 aspiracije i u jednoj 13 js odnosno jos vise folikula/uboda, do ujutro sam bila skroz ok, ali racunamo s time da ja imam visoki prag tolerancije boli.. svakako, to tvoje mi ne zvuci normalno, ja bi ipak da se javis sutra ujutro doktoru sta prije mozes. Nadam se da ce bit sve dobro 🤗🙏

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Veljača 2021. 22:45

Ivy19

Pozdrav drage zenice…imam pitanje,nadam se da cete mi znati odgovoriti…jucer sam imala aspiraciju 15 jaj.stanica…odmah nakon aspiracije jaki bolovi,trazila tabletu za bol…danas bol i dalje nepusta iako pijem tab.za bolove,a i pupak mi poplavio,dal to tako treba bit?

Na žalost, ne znam ti pomoći, ali ne zvuči dobro.
    Kako piškiš? Je li otičeš?
    Javi odmah ujutro svojim doktorima. A ako ti krene oštra bol, odmah na hitnu. Jako mi se ne sviđa ovaj plavi pupak, ali ja sam laik ☹️

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Veljača 2021. 22:47

Sad znam da je Bozma tuuuurbo hot! 🤩🤩🤩🤩🤩

💔💔💔

sbjelisi
    11. Veljača 2021. 22:54

MTB da ti slucajno ne stalkas ljude po gradu? 🙀

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    11. Veljača 2021. 22:56

Mozete mi pojasniti za sto je taj decortin?
    I zasto je tema? Ja sam ga pila.. Pojma nemam zasto..

11. Veljača 2021. 22:57

MTB

Sad znam da je Bozma tuuuurbo hot! 🤩🤩🤩🤩🤩

Hhha ja sam to odma rekla nitko nije reagirao hhhhh 😍😍

• Ivy19
    11. Veljača 2021. 22:58

Bol je ostra ako duze neidem piskit...kad piskim treba vremena da krene al oki je,ne boli...nenaoticem,al mi trbuh napuhan,ogroman....zovem poslije 11h bolnicu da vidim sta i kako dalje...pa cu im reci za bolove i plavi pupak...po citanju vjer.sam u hiperstimulaciji,tako da vjer.nece bit transfera sad...sta vi mislite dal ipak hoce?

👱🏻35-sve ok
    👱🏻‍♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻‍♀️
    2014 u mpo vode
    2015,2016 AIH-❌
    1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
    11.17.stim.FET-2 blastice❌
    05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
    2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
    02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
    09.21-stim.FET,2 blastice❌
    04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
    3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
    3xstim.FET❌
    04.24.-FET uz Femaru⏳

sbjelisi
    11. Veljača 2021. 22:58

Kad smo kod ljekova... Imam Novalac, nedostaju 3 tablete. Kupila prije koji tjedan, ali sam se morala prebacoti na neki prenatal s aktivnim vit.B12.. Javite ako ga netko trosi 😉

sbjelisi
    11. Veljača 2021. 23:01

Ivy19

Bol je ostra ako duze neidem piskit…kad piskim treba vremena da krene al oki je,ne boli…nenaoticem,al mi trbuh napuhan,ogroman….zovem poslije 11h bolnicu da vidim sta i kako dalje…pa cu im reci za bolove i plavi pupak…po citanju vjer.sam u hiperstimulaciji,tako da vjer.nece bit transfera sad…sta vi mislite dal ipak hoce?

Ivy ako je hiper, onda ne. Ali moras dr.odmah ujutro ili cak na hitnu ako je neizdrzivo. Leia ce ti znati reci iskustva iz prve ruke ❤🙏

• Ivy19
    11. Veljača 2021. 23:12

SBjelis

Ivy19

Bol je ostra ako duze neidem piskit…kad piskim treba vremena da krene al oki je,ne boli…nenaoticem,al mi trbuh napuhan,ogroman….zovem poslije 11h bolnicu da vidim sta i kako dalje…pa cu im reci za bolove i plavi pupak…po citanju vjer.sam u hiperstimulaciji,tako da vjer.nece bit transfera sad…sta vi mislite dal ipak hoce?
    Ivy ako je hiper, onda ne. Ali moras dr.odmah ujutro ili cak na hitnu ako je neizdrzivo. Leia ce ti znati reci iskustva iz prve ruke ❤🙏

Mogu izdrzat,samo me uplasio taj pupak...a i cure pisu da normalno da boli nakon aspiracije,mislim svaka od nas drugacije reagira,al nigdje nisam nasla da pise da nekoj pupak poplavio....zovem ih sutra,pa vam se javim...

👱🏻35-sve ok
    👱🏻‍♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻‍♀️
    2014 u mpo vode
    2015,2016 AIH-❌
    1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
    11.17.stim.FET-2 blastice❌
    05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
    2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
    02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
    09.21-stim.FET,2 blastice❌
    04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
    3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
    3xstim.FET❌
    04.24.-FET uz Femaru⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.