Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    11. Veljača 2021. 20:33

Tuma

Ruska1986 da, da, to sam pitala, prepala sam se da je već nešto izašlo 😅 hvala Bogu, nije ❤️
    Women_name meni je moj ginekolog rekao da smijem sve to koristiti, a dobila sam ih odmah u 5.tjednu, al mpo je rekla da posto je sami početak da bolje da ništa ne koristim, ako mogu izdržati da pripazim na prehranu i ne unosim slatko, poperem se sa sodom bikarbonom i koristim vatene uloske. I tako je otišlo za nekih 4-5 dana samo. Al kao smije se sve, pogotovo nakon 1.tromjesecja. 😊

Joj iskreno i ja bi rađe koristila neke probiotike i pazila na prehranu jer nije jako izraženo, onak malo je neugoda pa sam ga nazvala, iscjedak je skroz oskudan ali tak mrvicast, pa da ga pitam za savjet. Telefonski mi je ordinirao. Valjda te gljive nemogu uzrokovati otvaranje. A te tablete su konjske, nemrem ih ugurat znam još prije trudnoće 🙈🙈🙈 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

🌼TiKi🌼
    11. Veljača 2021. 20:33

Woman name i meni je super intimni sapun od Olivala ph 4,5. Cim osjetim neko peckanje, primjetim crvenilo, nakon dva dana pranja s njim, sve mi prođe. Sad se u trudnoci perem stalno s njim. Preventivno. Kod mene sve preventivno 🤦‍♀️😂😂

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• *.Women_name.*
    11. Veljača 2021. 20:37

🌼TiKi🌼

Woman name smije. Ja bih ti preporucila neke probiotike oralne jos uz sve to. Meni su naredili da ih pijem kroz cijelu trudnocu prevencije radi. Te gljive znaju biti dosadne, pogotovo kod nas koje smo na utricima stalno. 🙄

Što je najbolje stalno pijem lactogyn, stala sam na 3 dana. Prošli put sam dobila geonistin i fkt je prošlo i evo jutros osjećam onak nelagodu i iscjedak mi nije više onak mliječni nego više kao mrvicasta krema oskudno. Pa mi se činilo da je evo nazad jooooi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Veljača 2021. 20:39

Marinela87, da, super da su ti to našli kad već imaš. Da, je mala odgoda, ali bolje i odgoda nego nekoliko spontanih ili neuspješnih implantacija. Jesi vidjela ovaj prirodni lijek za tu gadariju sa peršinom, limunom, medom i maslinovim uljem? Lijepile su tu cure neki dan.

Bozma, može li se Decortin uzimati bez recepta? Nekako se ne osjećam ugodno to piti. Za sad mi je sva imunologija čista. Radije ću napraviti taj pregled poslije ovog postupka (ako će mi uopće trebati ), zajedno s hrpicom drugih pregleda koje su mi na popisu.

Tiki, mene pitaš što im je? Zvala danas, rekla nije gotovo, ne zna kad će biti - zapelo je na mikrobiologiji, a ona ne može zvati kolege da ih pita kad će jer će ispasti da ih provjerava. Mislim, realno, imam ja još 2 tjedna vremena do transfera, ali voljela bih sad već što prije znati da se pripremim. Jedini razlog zašto ovo nisam napravila privatno je jer sam računala da će nalazi do početka ciklusa sigurno doći. 
    Inače, sutra tulumarimo? 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Veljača 2021. 20:42

rita7, budem napisala na idućem vol. I iskreno, da nije mog spontanog, ja vjerojatno ne bih sad išla ovako opsežno sad u nalaze. On mi je nekako osvijestio da puno stvari može krenuti krivo, i da je bolje da ja čim prije napravim barem ono na što se može utjecati. Ukratko, osim ovih standardnih krvnih pretraga, uvijek je dobro napraviti i trombofiliju i imunologiju. A nakon toga postoji još par sitničićica. 
    I da mogu vratiti vrijeme prije prvog postupka, svejedno ne bih napravila sve ovo, napravila bih samo ovo što si ti napisala (a ja tad nisam jer nisam ni znala da su štitnjača, d vitamin, feritin bitni). Ne treba se previše opteretiti svime za prvi postupak, trebamo naći pravu mjeru opreza i opuštenosti.
    Zato i sad nisam radila sve što mi je na popisu, nešto sam ostavila i za kasnije (u nadi da mi nikad neće trebati ). 

Nina92, pffft, kao da ti ja nikad nisam odgovorila. Durim se sad. 

*.Women_name.*, za gljive - češnjak u pipicu. 

J_b, normalno je da te boli. I bit će ti sve teže kako beba bude rasla. 

Mare0208, uff, suosjećam. To rješavanje gadarija zna biti dugotrajno i mučno. 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    11. Veljača 2021. 20:43

🌼TiKi🌼

Woman name i meni je super intimni sapun od Olivala ph 4,5. Cim osjetim neko peckanje, primjetim crvenilo, nakon dva dana pranja s njim, sve mi prođe. Sad se u trudnoci perem stalno s njim. Preventivno. Kod mene sve preventivno 🤦‍♀️😂😂

Hmmm mogla bi probat taj sapuncek i ove lactogyn vaginalete. Pa vidjet kroz par dana ak ne prođe, ionako u sljd petak idem u Petrovu na pregled. Ja se uvijek bojim nekak te konjske tablete ko canesten i geonistin gurat dole ☹️☹️☹️ možda su mi se zato i vratile, kj sam tabletu o stavljala na početku jer ju nemrem gurnit unutra 😂😂😂😂 Joooj ja msm da će mi ginekolog zabranit pozive prema njemu 😂😂😂😂

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    11. Veljača 2021. 20:45

MTB

rita7, budem napisala na idućem vol. I iskreno, da nije mog spontanog, ja vjerojatno ne bih sad išla ovako opsežno sad u nalaze. On mi je nekako osvijestio da puno stvari može krenuti krivo, i da je bolje da ja čim prije napravim barem ono na što se može utjecati. Ukratko, osim ovih standardnih krvnih pretraga, uvijek je dobro napraviti i trombofiliju i imunologiju. A nakon toga postoji još par sitničićica.
    I da mogu vratiti vrijeme prije prvog postupka, svejedno ne bih napravila sve ovo, napravila bih samo ovo što si ti napisala (a ja tad nisam jer nisam ni znala da su štitnjača, d vitamin, feritin bitni). Ne treba se previše opteretiti svime za prvi postupak, trebamo naći pravu mjeru opreza i opuštenosti.
    Zato i sad nisam radila sve što mi je na popisu, nešto sam ostavila i za kasnije (u nadi da mi nikad neće trebati ).

Nina92, pffft, kao da ti ja nikad nisam odgovorila. Durim se sad.*.Women_name.*, za gljive - češnjak u pipicu.J_b, normalno je da te boli. I bit će ti sve teže kako beba bude rasla.Mare0208, uff, suosjećam. To rješavanje gadarija zna biti dugotrajno i mučno.

To sam čula 😍😍😍 dobro ga je onda i preventivno stavljat

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

11. Veljača 2021. 20:46

MTB meni su ga u prvoj klinici davali, ali samo pola tabletice i treba nekakav recept. Možda i oni imaju tu praksu da ga daju preventivno. Inače, pretraga se može napravit i iz krvi.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Veljača 2021. 20:51

*.Women_name.*, ja nisam nikad probala, ali sam čula od dosta cura da to uspješno koristi. A prva cura koja mi je pričala je vukla glupe gljive kroz hrpu tura vaginaleta. Probala sa češnjakom, otišlo odmah. I od onda, čim je malo osjetljivija, končić - češnjak - pipica i nikad nije imala problema.

Bozma, ne znam daju li ga u IVF. A neću raditi NK cells iz krvi ako ima pretraga koja je bolja i sad znam da je mogu raditi u Hrv.  Za ovu iz krvi ste već puno puta rekle da ne valja.

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    11. Veljača 2021. 20:55

ericaa neznam koliko često čitaš, i čitaš li sve, ali zanima me kod koje si doktorice u Rijeci? Imam jednu prijateljicu koja živi u blizini (čitaj 100 km, ali jbga to joj je najbliže), išla je na prve konzultacije i kaže da je doktorica malo čudna, ništa joj rekla nije, i bila je skroz čudna 🙈

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.