Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    11. Veljača 2021. 18:30

*.Women_name.*

Ja se vodim sheme kak slažem tablete pacijentima u bolnici 🙈🙈😂😂 kad je 2x pijem u 10h i 22h, kad je 3x 6h,14h,22h ( ja baš nemogu spavat pa mi nije problem ovih 6h, kad sam utrogestan koristila 😂), a kj pijem jednom pijem u 8h ujutro. Čisto da je uvijek ista koncentracija u organizmu, tak se drzim

Tako i ja 😂😂😂😂, profesionalna deformacija 🤦‍♀️

MTB sta je s tom Vinogradskom? Meni su nalazi dosli za tri tjedna kad sam vadila za trombofiliju, a rekli su mi mjesec i po. Bit ce da im je neka guzva 🤔

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• *.Women_name.*
    11. Veljača 2021. 18:35

🌼TiKi🌼

*.Women_name.*

Ja se vodim sheme kak slažem tablete pacijentima u bolnici 🙈🙈😂😂 kad je 2x pijem u 10h i 22h, kad je 3x 6h,14h,22h ( ja baš nemogu spavat pa mi nije problem ovih 6h, kad sam utrogestan koristila 😂), a kj pijem jednom pijem u 8h ujutro. Čisto da je uvijek ista koncentracija u organizmu, tak se drzim

Tako i ja 😂😂😂😂, profesionalna deformacija 🤦‍♀️

MTB sta je s tom Vinogradskom? Meni su nalazi dosli za tri tjedna kad sam vadila za trombofiliju, a rekli su mi mjesec i po. Bit ce da im je neka guzva 🤔

Baš 😂😂😂 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

SeniRemmus
    11. Veljača 2021. 18:46

Marinela87

Cure, citam napreskokce, svasta se događa! Sanjich i Dada cestitam!!! I Curly naravno, vjerujem da ne mozes ni sama vjerovati!! Ali mora od nas svih biti i ta jedna sretnica kojoj se desi ova prica koju svi prizeljkujemo! Darliv sretno s biznisom i mislim da je i to ulaganje u mpo pricu jer ces lakse kombinirati vrijeme!!
    Perlla i ja sam na sv. duhu i tako je kako je MaloTele rekla, sve ok, ali sturi na informacijama.. Srecom pa je tu forum😀
    Ja se pridruzujem curama koje nesto opet koči!!! Bila sam prosli tj na scratchingu endometrija kao, u svrhu pomoci implantaciji, kad ono, podignem ja jucer nalaz jedva da ga pogledala, kad ono escherihia coli!!!! Skoro sam u nesvijest pala, kaj sad escherihia u endometriju! I sta bi bilo da mi dr nije slala endometrij u labos? Procitala na stranici od ivf-a cijeli clanak o tome(i ne samo tamo naravno) kako e. Coli (i dr bakterije) uzrokuju neplodnost i pobacaje. Znaci mogla sam ici da nije moje dr na jos 5 pokusaja za nista. Tako da u neku ruku sam sretna sta se to otkrilo. Ali naravno sad me strah kako to utjece na endometrij, koliki mjeseci ce mi trebat da je se rijesim.. (kad je bila prosle g u cerviksu, 4 ture antibiotika sam popila).. Joj, stalno nesto.. a najrade bi sad svim onim "opusti se i pricekaj' natrljala ovaj nalaz u lice! Da cekam, a escherihia vec ko zna koliko godina tulumari po maternici! Joj, uh! Sad mi je lakse kad sam se izjadala!

Marinela87 ajme, žao mi je to čuti! no super da je dr.L. predložila scratching i da ste uspjeli barem otkriti beštiju  što je rekla doktorica, koji je plan za dalje? ja isto ne volim te savjete s čekanjem i opuštanjem, bit ću opuštena kad rodim zdravu bebicu, a do tad nek me zaobiđu s floskulama i lažnom pozitivom 

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Marinela87
    11. Veljača 2021. 18:53

SeniRemmus

Marinela87

Cure, citam napreskokce, svasta se događa! Sanjich i Dada cestitam!!! I Curly naravno, vjerujem da ne mozes ni sama vjerovati!! Ali mora od nas svih biti i ta jedna sretnica kojoj se desi ova prica koju svi prizeljkujemo! Darliv sretno s biznisom i mislim da je i to ulaganje u mpo pricu jer ces lakse kombinirati vrijeme!!
    Perlla i ja sam na sv. duhu i tako je kako je MaloTele rekla, sve ok, ali sturi na informacijama.. Srecom pa je tu forum😀
    Ja se pridruzujem curama koje nesto opet koči!!! Bila sam prosli tj na scratchingu endometrija kao, u svrhu pomoci implantaciji, kad ono, podignem ja jucer nalaz jedva da ga pogledala, kad ono escherihia coli!!!! Skoro sam u nesvijest pala, kaj sad escherihia u endometriju! I sta bi bilo da mi dr nije slala endometrij u labos? Procitala na stranici od ivf-a cijeli clanak o tome(i ne samo tamo naravno) kako e. Coli (i dr bakterije) uzrokuju neplodnost i pobacaje. Znaci mogla sam ici da nije moje dr na jos 5 pokusaja za nista. Tako da u neku ruku sam sretna sta se to otkrilo. Ali naravno sad me strah kako to utjece na endometrij, koliki mjeseci ce mi trebat da je se rijesim.. (kad je bila prosle g u cerviksu, 4 ture antibiotika sam popila).. Joj, stalno nesto.. a najrade bi sad svim onim "opusti se i pricekaj' natrljala ovaj nalaz u lice! Da cekam, a escherihia vec ko zna koliko godina tulumari po maternici! Joj, uh! Sad mi je lakse kad sam se izjadala!
    Marinela87 ajme, žao mi je to čuti! no super da je dr.L. predložila scratching i da ste uspjeli barem otkriti beštijušto je rekla doktorica, koji je plan za dalje? ja isto ne volim te savjete s čekanjem i opuštanjem, bit ću opuštena kad rodim zdravu bebicu, a do tad nek me zaobiđu s floskulama i lažnom pozitivom

Jucer je nisam uspjela dobit, pa cu zvat sutra.. A znas da sam trebala i na ono uklanjanje septuma iduci tj, odmah nakon menge, i sad mi jos i menga kasni-gledam u planer, prvi put u godinu i pol kolko imam zabiljezeno. Od svih mjeseci, bas sad mora kasnit 😂Tak da svakako moram sutra zvat da joj i to kazem da mi odgodi.. Pa cu usput rec i ovo.. Jer ne znam smije li se rezuckat po maternici ako hara bakterija. Ugl, sutra zovem pa cu bit pametnija! 

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

SeniRemmus
    11. Veljača 2021. 18:59

Marinela87 da, znam da si rekla da ti je uskoro termin za operaciju septuma, joooj nadam se da se neće sve zakomplicirati dodatno  javi što kaže doktorica sutra, držim fige da stigne menga čim prije i da kreneš rješavati beštiju i septum ako ništa drugo, barem je utjeha da ste otkrili problem relativno "na vrijeme", da ne lutaš kako si i rekla još 5 godina po postupcima bez da znaš gdje zapinje 

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Marinela87
    11. Veljača 2021. 19:12

SeniRemmus hvala ti!! i ja tebi drzim fige da si sad ispucala svoj Murphyev zakon i da ce iduci ciklus endić bit po starom dobar!! Uf, bas treniramo strpljenje!! 

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

• rita7
    11. Veljača 2021. 19:21

MTB strebera u meni ce ubit ovo tvoje spominjanje ovih i onih nalaza....nisam obavila ni prvi postupak ali ajde da znam o cem se sve moze raditi "sutra" -kakvi sve nalazi se jos preporucaju osim "standarnih" (hormoni, vitamin d ,12, feritin,...) ujedno i prijedlog za vol. 5 da se napisu ti dodatni -dublji nalazi za "one koji žele znati više"...

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

Ruska1986
    11. Veljača 2021. 19:25

Tuma

Sanjich e tako, da se i mi divimo crtici kako jača 😍 super je, veselim se beti! 🥰🥰
    Ruska1986 hahahha lažljivice jedna, mislim da si sad i za mene izlagala, mislim da sam imala kap krvi baš na dan transfera, a ne 2 dana poslije 😜 iako moram priznat da nisam sigurna, pa si možda i u pravu 😊
    Libo ti si blasticu vratila? Žao mi je zbog negativnog testa al probaj opet za 2 dana, možda je samo malo lijenija 😊
    J_b si si stvarno prerano vadila. 6dnt dvodnevnog se nikako ne može vidjeti crtica. Najbolje da u ned ponovis. Al ajd bar znaš da nemaš više stope Rice u sebi.
    Curly nije zabrinjavajući smeđi i rozi iscjedak, to može biti posljedica implantacije. 😊 Super su testici 😊
    Mila super za uzv i srceko ❤️❤️
    Semiremus bas mi je žao zbog odgođenog transfera i takvog ružnog događaja sa šeficom. Drago mi je da si se suzdržala pred njom. Nisam ju nikad vidjela, al mi je grozna po svim pričama što sam čula.
    Vuky žao mi je zbog odgođenog transfera. Stvarno nije u redu da ti na početku ciklusa nitko nikako nije mogao dati neku informaciju.
    Dada ova stoperica nikako da izađe. Ajd bude valjda za nekih 8 mj😜
    Nika ovdje cure vole mullerove jer najranije pokažu trudnoću 😊
    MTB grozno mi je kad tako ne uspijem ništa obaviti. Samo se nazivciram🤯

Mislik da si rekla da drugi dan transfera 🙂 ali se sjecam da si pitala pa zar je moguce da je postuoak vec propao 🤗 nije moguce, vidis da je uspjesan bio ❤💜❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Nina92
    11. Veljača 2021. 19:30

SBjelis

Mila Milica ❤❤ Ova Tiki je pravi ekspert!
    Ribic odlican start, koliki je endo? Sretno u ned, neka se zadeblja koliko treba!
    MTB koje si ti to testove radila u Vinogradskoj kada tebi nisu gotovi? Koju ekipu za brze testove si zvala? Cure, nne znam znate li u Vinogradskoj rade PCR test na Covid, 400kn.
    Ovi u IVFu su bas neprofesionalni u korespodenciji. Brijem da je do šefice. 🙈
    Nina92 wow, kakav endo!
    Vuky sretno s endo 🙏
    Dada crta je jos tu 😁 Ti napravis test pa provjeris test? 😂
    Astra81kakvo je to testiranje i radi čega?
    Nikadobrodošla! I sretno 🙏🙏
    Ja bila na UZV. Zivila u uvjerenju da mi je danas 8dc, a 9dc mi je 🙈😎: endometrij početno trolinijski 5.6mm (bilo je i boljih ciklusa, moja opaska, dr.kaze da je rano reći kako ce se zadebljavati). Folikuli idu D vodeci 10mm i nesto manjih od 8mm, L 12mm vodeci i nešto manjih od 8mm. O nece prije pon, pratimo UZV…

Samo mi ti odgovoris 🤣🤣 
    Neznam sta je gore da ti sve bude savrsen 9 puta i onda nista

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

sbjelisi
    11. Veljača 2021. 19:38

Nina92 9 je tvoj broj 😎😍😘
    Marinela wow za dr i sretno s bestijom!
    Cure je li se netko pikao clexanom? 🙀

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.