Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    11. Veljača 2021. 21:00

Woman name nadam se da ce brzo proci. Meni je bilo na pocetku trudnoce pila lactogyn 2 kapsule na dan kroz 7 dana i prala se u tom sapunu, izbacila slatko i ugljikohidrate na par dana i proslo mi je. Od tada evo nista, ali isto stalno pijem lactogyn bez prestanka. Rekao mi je gin da ce mi sad na iducem pregledu napisati geonistin pa da imam ako sama primjetim tegobe.
    MTB nadam se da ce ti doci do pregleda. Moralo bi. 🙄. Da, sutra je ulazak u novo poglavlje... Ne znam kako ga docekujem, sretno, ali i zabrinuto jer sam sve blize mojim kriticnim tjednima. Bit ce to sve dobro. Mora! Jos malo pa si i ti u prvom tjednu trudnoce, odnosno u prvom tromjesjecju, vidis kako to brzo dođe 😘❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• *.Women_name.*
    11. Veljača 2021. 21:04

🌼TiKi🌼

Woman name nadam se da ce brzo proci. Meni je bilo na pocetku trudnoce pila lactogyn 2 kapsule na dan kroz 7 dana i prala se u tom sapunu, izbacila slatko i ugljikohidrate na par dana i proslo mi je. Od tada evo nista, ali isto stalno pijem lactogyn bez prestanka. Rekao mi je gin da ce mi sad na iducem pregledu napisati geonistin pa da imam ako sama primjetim tegobe.
    MTB nadam se da ce ti doci do pregleda. Moralo bi. 🙄. Da, sutra je ulazak u novo poglavlje… Ne znam kako ga docekujem, sretno, ali i zabrinuto jer sam sve blize mojim kriticnim tjednima. Bit ce to sve dobro. Mora! Jos malo pa si i ti u prvom tjednu trudnoce, odnosno u prvom tromjesjecju, vidis kako to brzo dođe 😘❤️

Nadam se! Hvala cure 🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Veljača 2021. 21:08

Tiki, razumijem tvoje strahove. Sve ćemo ovdje biti uz tebe i navijati. Vjerujem da si ovaj put spremna i da ćeš ovu bebu dovući za slatke male uši živu, zdravu i savršenu za nekih pola godine u svoj naručjaj. 

Cure koje naručujete iz USA. Gledam kako kreirati EORI broj, ali vidim sad na: https://carina.gov.hr/pristup-informacijama/propisi-i-sporazumi/carinsko-zakonodavstvo/upute-3514/registracija-subjekata-eori/2486 da piše ovo:
    Fizičke osobe s nastanom u Republici Hrvatskoj oslobođene su obveze posjedovanja EORI broja kada uvoze ili izvoze robu za svoje osobne potrebe.

Onda, trebam li ga imati ili ne?

💔💔💔

Marinela87
    11. Veljača 2021. 21:19

MTB e da, dobro si me sjetila, preletila sam preko toga i htjela se vratiti al sam zaboravila dok sam se tjesila u tegli nutelle😂 idem sad to potrazit i od sutra se vracam zdravoj hrani s prilagodbama protiv bestije! 

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

11. Veljača 2021. 21:21

MTB

Tiki, razumijem tvoje strahove. Sve ćemo ovdje biti uz tebe i navijati. Vjerujem da si ovaj put spremna i da ćeš ovu bebu dovući za slatke male uši živu, zdravu i savršenu za nekih pola godine u svoj naručjaj.Cure koje naručujete iz USA. Gledam kako kreirati EORI broj, ali vidim sad na:https://carina.gov.hr/pristup-informacijama/propisi-i-sporazumi/carinsko-zakonodavstvo/upute-3514/registracija-subjekata-eori/2486 da piše ovo:
    Fizičke osobe s nastanom u Republici Hrvatskoj oslobođene su obveze posjedovanja EORI broja kada uvoze ili izvoze robu za svoje osobne potrebe.

Onda, trebam li ga imati ili ne?

Ja sam ga vadila tek kad mi je firma koja mi je dostavljala zatražila i to je bilo krajem prošle godine, a prije toga sam  godinama naručivala bez da mi je ikad itko tražio. Mislim da ovisi preko koga ti šalju, Hrvatska pošta mi nije nikad tražila, carinili bi mi i bez toga, a UPS, DHL ga traže.

Nina92
    11. Veljača 2021. 21:23

Marinela imam problem s imunologijom pa tako i s tim pobere sve
    MTB nemozes decortin bez recepta to su kortikosteroidi

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Veljača 2021. 21:55

Marinela87, jesi se namazala malo i dole da nahraniš kućnog ljubimca? 

Bozma, a onda ti netko pošalje mail da ga trebaš napraviti? I imaš dovoljno vremena da ga napraviš?
    Plus kako to ide sa carinom? Dostave mi doma paket i traže pare ili ja negdje moram ići?

Nina92, i mislila sam da je tako. Ma ne bih se ja s tim imunološkim lijekovima igrala samo tako.
    Suosjećam što je to tvoja boljka. 

💔💔💔

Tuma
    11. Veljača 2021. 22:02

Women_name ne brini, ne mogu one nikako naštetiti trudnoći niti izazvati otvaranje. Bezopasne su, samo jako nelagodne. Tako su meni rekli i piše svuda na internetu 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Ivy19
    11. Veljača 2021. 22:20

Pozdrav drage zenice...imam pitanje,nadam se da cete mi znati odgovoriti...jucer sam imala aspiraciju 15 jaj.stanica...odmah nakon aspiracije jaki bolovi,trazila tabletu za bol...danas bol i dalje nepusta iako pijem tab.za bolove,a i pupak mi poplavio,dal to tako treba bit?

👱🏻35-sve ok
    👱🏻‍♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻‍♀️
    2014 u mpo vode
    2015,2016 AIH-❌
    1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
    11.17.stim.FET-2 blastice❌
    05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
    2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
    02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
    09.21-stim.FET,2 blastice❌
    04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
    3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
    3xstim.FET❌
    04.24.-FET uz Femaru⏳

ANKSIMORON
    11. Veljača 2021. 22:42

MTB

Marinela87, jesi se namazala malo i dole da nahraniš kućnog ljubimca?Bozma, a onda ti netko pošalje mail da ga trebaš napraviti? I imaš dovoljno vremena da ga napraviš?
    Plus kako to ide sa carinom? Dostave mi doma paket i traže pare ili ja negdje moram ići?

Nina92, i mislila sam da je tako. Ma ne bih se ja s tim imunološkim lijekovima igrala samo tako.
    Suosjećam što je to tvoja boljka.

Imas dovoljno vremena za napravit eori broj.... ali nece te to traziti... da sto se tice carine, hp kad ti donese paket njima platis taj iznos... tako je barem meni uvik dosad bilo... eori sam i ja radila, doduse odavno, ali koliko mi je u sjecanju u dan mi je sve bilo gotovo 

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.