Cure, citam napreskokce, svasta se događa! Sanjich i Dada cestitam!!! I Curly naravno, vjerujem da ne mozes ni sama vjerovati!! Ali mora od nas svih biti i ta jedna sretnica kojoj se desi ova prica koju svi prizeljkujemo! Darliv sretno s biznisom i mislim da je i to ulaganje u mpo pricu jer ces lakse kombinirati vrijeme!!
Perlla i ja sam na sv. duhu i tako je kako je MaloTele rekla, sve ok, ali sturi na informacijama.. Srecom pa je tu forum😀
Ja se pridruzujem curama koje nesto opet koči!!! Bila sam prosli tj na scratchingu endometrija kao, u svrhu pomoci implantaciji, kad ono, podignem ja jucer nalaz jedva da ga pogledala, kad ono escherihia coli!!!! Skoro sam u nesvijest pala, kaj sad escherihia u endometriju! I sta bi bilo da mi dr nije slala endometrij u labos? Procitala na stranici od ivf-a cijeli clanak o tome(i ne samo tamo naravno) kako e. Coli (i dr bakterije) uzrokuju neplodnost i pobacaje. Znaci mogla sam ici da nije moje dr na jos 5 pokusaja za nista. Tako da u neku ruku sam sretna sta se to otkrilo. Ali naravno sad me strah kako to utjece na endometrij, koliki mjeseci ce mi trebat da je se rijesim.. (kad je bila prosle g u cerviksu, 4 ture antibiotika sam popila).. Joj, stalno nesto.. a najrade bi sad svim onim "opusti se i pricekaj' natrljala ovaj nalaz u lice! Da cekam, a escherihia vec ko zna koliko godina tulumari po maternici! Joj, uh! Sad mi je lakse kad sam
Ajde ima nas na sv.duhu..i meni se to cini, da info dobivam na kapaljku, vucem za rukav..a i ja sam proucavala tu escherihiu, i moguce da ju imam tko zna otkad, al naravno skrti su kad treba nesto napravit, ne daj boze neki nalaz..ono ko da im iz dzepa ide.mislim na svoju soc gin.uvijek je sve bilo ok.
Strasno.ja sam sad pod turom antibiotika,probiotika, vaginaleta... ocito da nisam isla na humanu gdje im je to standardna procedura taj bros cerviksa, ne bi ni znala da ju imam..jer nisam uocila neke simptome
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Ivy ne bih znala ti pomoći, ali iskreno, ne zvuči mi dobro. Ja bih na tvome mjestu otišla na hitnu provjerit ako ti je jako napuhnut trbuh i plav pupak. Bolje provjerit pa bih siguran....
MTB kak ti sad to znaš 🤔 vjerujem ja da je Bozma prava mačka, al di si ti MTB FBI to otkrila 🤔😂
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Women_name ne brini, ne mogu one nikako naštetiti trudnoći niti izazvati otvaranje. Bezopasne su, samo jako nelagodne. Tako su meni rekli i piše svuda na internetu 😊
Super 🥰🥰🥰 hvala... Ja se tako bojim tog prijevremenog poroda 🤦🏻♀️ moja mama kaže koliko se bojis da ćeš ranije rodit, na kraju će te inducirat jer neće van 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤣
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ivy mislim da bi trebala za tražit liječničku pomoć. Hematom od injekcija oko pupka su normalni, ali aspiracija nikako ne bi trebala izazvati da je pupak plav. Bolje provjeri!
TiKi draga ja sam za tebe sigurna da će tvoja trudnoća baš biti mirna i bez ikakvih tegoba, zaslužila si ❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Marinela87, jesi se namazala malo i dole da nahraniš kućnog ljubimca?Bozma, a onda ti netko pošalje mail da ga trebaš napraviti? I imaš dovoljno vremena da ga napraviš?
Plus kako to ide sa carinom? Dostave mi doma paket i traže pare ili ja negdje moram ići?
Nina92, i mislila sam da je tako. Ma ne bih se ja s tim imunološkim lijekovima igrala samo tako.
Suosjećam što je to tvoja boljka.
meni su poslali mail i to tražili i čak poslali linkove na kojima mogu zatražit EORI. Zatražila i došao na mail u roku od 5 minuta, prosljedila UPS-u i oni mi poslali račun za uplatu carine i to platila internet bankarstvom. Zvuči komplicirano ali rješila sve u pola sata. A kad mi poštom dođe pa carine odmah platim carinu, tj.PDV poštaru
Ivy ne bih znala ti pomoći, ali iskreno, ne zvuči mi dobro. Ja bih na tvome mjestu otišla na hitnu provjerit ako ti je jako napuhnut trbuh i plav pupak. Bolje provjerit pa bih siguran….
MTB kak ti sad to znaš 🤔 vjerujem ja da je Bozma prava mačka, al di si ti MTB FBI to otkrila 🤔😂
Nemoj im reć
Women_name a znam, ja isto. Jako. Stalno odbrojavam tjedne da dođem do nekog sigurnog tjedna. Uvijek se nečeg bojimo, očito će nam život od sad tako izgledati 😂 neka 🥰
Tiki vjerujem da te strah tog drugog tromjesečja nakon svega što si prošla, ali i sama znaš da je gotovo nikakva šansa da se to ponovi, a i imaš odlične doktore, pripremu i prevenciju. Bit će sve dobro 🥰
Bozma hahahah bez brige, poštujemo privatnost😊 iako baš bih voljela spojiti sve nadimke s licima, nakon toliko vremena tu, imam osjećaj da poznajem već neke žene a ne mogu ni zamisliti kako izgledaju 😂
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Women_name a znam, ja isto. Jako. Stalno odbrojavam tjedne da dođem do nekog sigurnog tjedna. Uvijek se nečeg bojimo, očito će nam život od sad tako izgledati 😂 neka 🥰
Tiki vjerujem da te strah tog drugog tromjesečja nakon svega što si prošla, ali i sama znaš da je gotovo nikakva šansa da se to ponovi, a i imaš odlične doktore, pripremu i prevenciju. Bit će sve dobro 🥰
Bozma hahahah bez brige, poštujemo privatnost😊 iako baš bih voljela spojiti sve nadimke s licima, nakon toliko vremena tu, imam osjećaj da poznajem već neke žene a ne mogu ni zamisliti kako izgledaju 😂
kad budem trudna stavit ću i ja sliku . Nadam se da će bit dok ste još sve tu
Sanjich bas fino tamne crtice, i to iz dana u dan. Predivno!
Perlla moj ti je savjet da se naucis pikat, trebat ce ti. Od kad sam pocela prije mjesec i nesto se prakticki nisam prestala pikat injekcijama, ionako sam svaki drugi dan na kontroli, da moram ic svaki dan radi pikanja bi izludila. Kod mene se pikanje nastavilo radi hipera, ali neke zene te fragmine dobiju za nastaviti nakon transfera ako ima opasnosti za zgrusavanje krvi. Tako da, stisni zube, odgledaj video i nakon prve injekcije ces vidjeti da je to od svega u ovom postupku jos najlaksa stvar za odraditi. Uopce se nemoj s tim zamarati sada, a sestre ce ti objasniti kako se tocno koji lijek daje.
Hvala 😉 uff pa kaj me to onda ceka ak ce mi davanje injekcija bit peace of cake...🤔
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Sortiraj odgovore
Najstariji