Mila Milica ❤❤ Ova Tiki je pravi ekspert!
Ribic odlican start, koliki je endo? Sretno u ned, neka se zadeblja koliko treba!
MTB koje si ti to testove radila u Vinogradskoj kada tebi nisu gotovi? Koju ekipu za brze testove si zvala? Cure, nne znam znate li u Vinogradskoj rade PCR test na Covid, 400kn.
Ovi u IVFu su bas neprofesionalni u korespodenciji. Brijem da je do šefice. 🙈
Nina92 wow, kakav endo!
Vuky sretno s endo 🙏
Dada crta je jos tu 😁 Ti napravis test pa provjeris test? 😂
Astra81 kakvo je to testiranje i radi čega?
Nika dobrodošla! I sretno 🙏🙏
Ja bila na UZV. Zivila u uvjerenju da mi je danas 8dc, a 9dc mi je 🙈😎: endometrij početno trolinijski 5.6mm (bilo je i boljih ciklusa, moja opaska, dr.kaze da je rano reći kako ce se zadebljavati). Folikuli idu D vodeci 10mm i nesto manjih od 8mm, L 12mm vodeci i nešto manjih od 8mm. O nece prije pon, pratimo UZV...
oharascarlett14@gmail.com
nika0302, dobro nam došla, i sretno nam otišla - trudna! Držmo fige za tvog smzlića da se uhvati. Slobodno nam ispričaj svoju priču, dijagnoze, put…
Što se testova tiče, ne moraš trošiti na one skupe, uzmi trakice od 15kn u Mulleru, ili DMu ili Gravignost… sve ti je to jednako dobro.
Astra81, hvala ti!!! MM je bolje da me oplodi sad, inače ću bogatstvo potrošiti na pretrage do trećeg postupka.
Pa kako si krenula nije ostalo još puno stvari za pregledati, ali skidam kapu, to si dobro odradila 👍 bolje sada nego nakon šestog neuspjeha. Eeeee, da mi je vrijeme vratiti, sve bi iskontrolirala prvoga dana, a ne ovako …. 🤦♀️
Žao mi je radi tvog iskustva.
Ja sam dosta temeljita i, neki bi rekli poremećena, osoba. U prvi postupak sam išla na blef. A onda sam si napravila plan za drugi i treći jer je meni tako lakši život. Više volim znati da sam napravila sve, pogotovo zato što je meni vrijeme taj Damoklov mač koji mi visi nad glavom. Da imam 30, vjerojatno bih bila opuštenija, radila duže pauze između postupaka, i pretrage radila u nešto normalnijem ritmu.
A kad su mi doktori prije govorili da nikakve pretrage u našem slučaju nemaju smisla, da su naš glavni problem godine.
I eto ….ja ih slušala :/ Tek je Šime rekao, ajmo mi vidjeti ima li tu još čega osim godina, a onda sam oplela po svemu :)
Eh da, ja nikome ništa ne vjerujem
Kad mi kažu da ništa ne trebam, ja se nasmiješim, zahvalim i opet napravim po svome.
Za sad mi je stvarno većina nalaza dobra, dakle možemo reći da su bili u pravu. Pa opet mi nije žao, radije ja napravim pretrage "uzalud" pa mi je duša na mjestu, nego ne napravim pa se kasnije kajem.
Ima to svoje prednosti i mane. Ja jednostavno nisam osoba koja se može prepustiti, opustiti, nadati se najboljem i vjerovati da će sve biti OK. Više sam osoba koja će rudariti da dođe do onog što želi. Nekad mi to dođe super, zato sam uspješna u svom poslu. S druge strane, smanjuje mi kvalitetu života jer se ne odmaram ni na odmoru.
💔💔💔
SBjelis, ma mutacije na trombofiliju čekam
Covid sam zvala neki info broj sa stranice.
IVF mi je poslao mail da su zaprimili dokumentaciju, jedna stvar prekrižena sa popisa.
💔💔💔
MTB, ma sve ću ja prežaliti, potrošene novce, izgubljeno vrijeme i živce, samo da vrijeme ne pokaže da su oni prvi bili u pravu - da su godine naš osnovni problem
SBJelis, za NK stanice pitaš? ukratko 😁 https://ivf.hr/imunoloski-sustav-nk-stanice-i-humana-reprodukcija/
IVF mi je poslao mail da su zaprimili dokumentaciju, jedna stvar prekrižena sa popisa.
MTB super, bar je kraj dana krenuo na bolje!
Nadam se da će ti uskoro stići nalazi trombofilije, te sam i ja svojedobno čekala na iglama ja sam isto htjela raditi što više nalaza na početku, i drago mi je da jesam. Iako su mi neki bili potpuno nepotrebni, tipa coller dopler vena (?!!?!?), ali eto bar za trombofiliju znam na čemu sam sada.
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
MTB, ma sve ću ja prežaliti, potrošene novce, izgubljeno vrijeme i živce, samo da vrijeme ne pokaže da su oni prvi bili u pravu - da su godine naš osnovni problemSBJelis, za NK stanice pitaš? ukratko 😁 https://ivf.hr/imunoloski-sustav-nk-stanice-i-humana-reprodukcija/
Ma kakve godine, tek ti je 40.
Nemoj da pustim SBjelis na tebe, ona je gadna prema onima koji imaju kompleks za godine
💔💔💔
IVF mi je poslao mail da su zaprimili dokumentaciju, jedna stvar prekrižena sa popisa.MTB super, bar je kraj dana krenuo na bolje!
Nadam se da će ti uskoro stići nalazi trombofilije, te sam i ja svojedobno čekala na iglamaja sam isto htjela raditi što više nalaza na početku, i drago mi je da jesam. Iako su mi neki bili potpuno nepotrebni, tipa coller dopler vena (?!!?!?), ali eto bar za trombofiliju znam na čemu sam sada.
Radila sam pregled vena ali nevezano za MPO
Nije ni moj popis za sistematski siromašan. Ali tu sam lijena, pa zapravo samo svaku neku godinu napravim sve sa menija, a ostale godine radim onaj normalni koji ljudi rade (OK, mrvcu prošireniju varijantu )
💔💔💔
Iskusne,je li uzimate kad pise dnevna doza prenatala 2 tabl. na dan,odjednom obje ili jednu ujutro drugu navecer? Ja sam uzela 2 uz veceru odjednom a prije spavanja bi uzela d vit i omegu,kao pise da moze zajedno? Jel to ok?
Ja se vodim sheme kak slažem tablete pacijentima u bolnici 🙈🙈😂😂 kad je 2x pijem u 10h i 22h, kad je 3x 6h,14h,22h ( ja baš nemogu spavat pa mi nije problem ovih 6h, kad sam utrogestan koristila 😂), a kj pijem jednom pijem u 8h ujutro. Čisto da je uvijek ista koncentracija u organizmu, tak se drzim
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure, citam napreskokce, svasta se događa! Sanjich i Dada cestitam!!! I Curly naravno, vjerujem da ne mozes ni sama vjerovati!! Ali mora od nas svih biti i ta jedna sretnica kojoj se desi ova prica koju svi prizeljkujemo! Darliv sretno s biznisom i mislim da je i to ulaganje u mpo pricu jer ces lakse kombinirati vrijeme!!
Perlla i ja sam na sv. duhu i tako je kako je MaloTele rekla, sve ok, ali sturi na informacijama.. Srecom pa je tu forum😀
Ja se pridruzujem curama koje nesto opet koči!!! Bila sam prosli tj na scratchingu endometrija kao, u svrhu pomoci implantaciji, kad ono, podignem ja jucer nalaz jedva da ga pogledala, kad ono escherihia coli!!!! Skoro sam u nesvijest pala, kaj sad escherihia u endometriju! I sta bi bilo da mi dr nije slala endometrij u labos? Procitala na stranici od ivf-a cijeli clanak o tome(i ne samo tamo naravno) kako e. Coli (i dr bakterije) uzrokuju neplodnost i pobacaje. Znaci mogla sam ici da nije moje dr na jos 5 pokusaja za nista. Tako da u neku ruku sam sretna sta se to otkrilo. Ali naravno sad me strah kako to utjece na endometrij, koliki mjeseci ce mi trebat da je se rijesim.. (kad je bila prosle g u cerviksu, 4 ture antibiotika sam popila).. Joj, stalno nesto.. a najrade bi sad svim onim "opusti se i pricekaj' natrljala ovaj nalaz u lice! Da cekam, a escherihia vec ko zna koliko godina tulumari po maternici! Joj, uh! Sad mi je lakse kad sam se izjadala!
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Astra, MTB Možda ne bi bilo loše preventivno uzet Decortin, male su doze da ne može škodit, ali eto ako su NK stanice u pitanju može puno pomoć. Znam za slučaj cure koja je mlada krenula i u 7-8 godina obišla i Hrvatsku, Sloveniju i Češku sa postupcima. Sve super i kod nje i kod njega, a nikad niti biokemijska i u zadnjem joj daju Decortin i naprave ICSI, dobije dva četverostanična na treći dan i oba dobitna.
Sortiraj odgovore
Najstariji