Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Veljača 2021. 11:53

Bozma 🍀🐞

Evo nešto šta bi moglo koristit, pogotovo ovima sa više neuspjelih transfera. Dosta su se spominjale NK stanice, na Rodinu forumu, a i tu smo ih spominjale i rečeno je da nitko u HR to ne radi, najbliže Novi Sad. Prije par dana sam u grupi na fejsu naletila na post gdje je cura u komentarima napisala da je na kraju napravila NK stanice iz endometrija i da ih je imala puno. Biopsiju je napravila u IVF-u, šalju nalaze u Italiju. Pa eto možda nije loše znat

Super informacija.
    Inače, baš sad gledam po webu od IVFa, totalno je loš. Ima hrpu članaka, što je fora. Ali nigdje ne vidim koje sve usluge nude i koji je cjenik. Baš nepregledno.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Veljača 2021. 11:56

Nirvana2020

Cure, samo da vas sve pozdravim, čestitam na svim lijepim i vjerovali-ili-ne vijestima i držim fige za ostale testove, bete i rezultate pregleda.

Kako ste vas dvije? 

💔💔💔

curly29
    11. Veljača 2021. 12:00

Sanjich i Dada drzim fige za betu. Jb i Libo (fulala sam nick sto posto) mozda je stvarno samo prerano, svi se nadamo i saljemo pozitivne vibracije! ♥️
    Ja zvala doktora, u ponedeljak u 15h pregled.. Zvala kliniku sutra u 9h beta.. kupila clearblue

https://ibb.co/hV1c4dX

2-3 od O kao pise da je 4-5tt, doktor ce se frapirati kud sam dosla ranije 😂 nista ne pijem, cekam i imam smedjkasti iscjedak sa blagim naznakama roskastog, jednom sam imala danas. Normalno to a? Ma da, naravno da je normalno 😂 

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

11. Veljača 2021. 12:00

MTB

Bozma 🍀🐞

Evo nešto šta bi moglo koristit, pogotovo ovima sa više neuspjelih transfera. Dosta su se spominjale NK stanice, na Rodinu forumu, a i tu smo ih spominjale i rečeno je da nitko u HR to ne radi, najbliže Novi Sad. Prije par dana sam u grupi na fejsu naletila na post gdje je cura u komentarima napisala da je na kraju napravila NK stanice iz endometrija i da ih je imala puno. Biopsiju je napravila u IVF-u, šalju nalaze u Italiju. Pa eto možda nije loše znat

Super informacija.
    Inače, baš sad gledam po webu od IVFa, totalno je loš. Ima hrpu članaka, što je fora. Ali nigdje ne vidim koje sve usluge nude i koji je cjenik. Baš nepregledno.

da, a baš u tim njihovim člancima se pisalo o NK stanicama, kad sam čitala promislila sam koji k...nam pišete o tome i spominjete kad nemamo gdje napravit pretragu, a ono...ipak imamo

AuroraB
    11. Veljača 2021. 12:01

MTB

Bozma 🍀🐞

Super informacija.

Imam ti ja njihov cjenik, mogu ga poslikati i staviti ovdje ako želiš.

Lucyinthesky, Anksimoron, Miss to mi je dok pijem dobru kavu ujutro 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Nirvana2024
    11. Veljača 2021. 12:02

MTB

Nirvana2020

Cure, samo da vas sve pozdravim, čestitam na svim lijepim i vjerovali-ili-ne vijestima i držim fige za ostale testove, bete i rezultate pregleda.

Kako ste vas dvije?

Supeeer, čekamo anomaly scan u 3. mj., slušamo se preko baby watchera, pitala sam za stavljanje videa jer sam htjela s vama podijeliti otkucaje srca na watcheru  Radimo, pišemo eseje, polažemo ispite, mi smo ti zakon 
    Danas naravno ujutro prvo u Lidl da se curke počaste novom oblekom, ma milina.. drugo tromjesečje je super 
    Vidim, ti vodiš borbu s Vinogradskom  sretno u svemu 

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Ruska1986
    11. Veljača 2021. 12:06

curly29

Sanjich i Dada drzim fige za betu. Jb i Libo (fulala sam nick sto posto) mozda je stvarno samo prerano, svi se nadamo i saljemo pozitivne vibracije! ♥️
    Ja zvala doktora, u ponedeljak u 15h pregled.. Zvala kliniku sutra u 9h beta.. kupila clearblue

https://ibb.co/hV1c4dX

2-3 od O kao pise da je 4-5tt, doktor ce se frapirati kud sam dosla ranije 😂 nista ne pijem, cekam i imam smedjkasti iscjedak sa blagim naznakama roskastog, jednom sam imala danas. Normalno to a? Ma da, naravno da je normalno 😂

Jos ti fali trakica test 🙂🙂 joooooj, veselimo se beti ❤💜🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    11. Veljača 2021. 12:11

Curly❤️❤️❤️❤️❤️
    Ellaaaaaa nismo zaboravili na tebe i tvoj testić. Čekamo ❤️❤️❤️❤️

endometrioza

11. Veljača 2021. 12:22

AuroraB, stavljaj, baš me zanima imaju li šta od tih pretraga

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Veljača 2021. 12:25

curly, super mi je tvoj monolog. Smeđi i rozi iscjetki su normalni, ako krene prava krv ideš odmah na pregled. Ne mora biti ništa loše, 30% trudnica krvari. Ali sve volimo biti u onima koje ne krvare. Javljaj nam vijesti!

Bozma, ma pišu oni i o PGD i o svačemu. A ne nude. Niti piše na webu što nude. Svašta.

AuroraB, imam ja onaj cjenik postupaka koju su mi dali sa svim papirima. Ali tamo ne piše recimo cijena spermiograma, NK cells, fragmentacije spermija, ....

Nirvana2020, baš mi je drago da ste super 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.